Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Tylene @ 2012 02 08, 11:29)
nu pirmas kartas man buvo nesėkmingas smile.gif ir pats dėjimo procesas- ašaros upeliais bėgo, griaužė akis, ir jautėsi blakstienos uždėtos, jaučiau diskomfortą, negražiai atrodei. Tai nusiėmiau jas po kelių dienų. Po kiek laiko vėl susigundžiau, tik pas kitą meistrę- ir dabar jau neįsivaizduoju aš savęs be jų  biggrin.gif  Jei nori ir tu, drąsiai rekomenduoju. Atrodo nuostabiai, patogu nerealiai, jokio jausmo, kad kažkas būtų uždėta. smile.gif Pats dėjimo procesas malonus- vis laikausi, kad neužmigčiau biggrin.gif  Ištikrųjų labai super tos blakstienos wub.gif

Saunu, kad ir Tu atradai savo meistre mirksiukas.gif
As sutinku su tavim, kad kokybiskai priklijuotos blakstienos nekelia jokio diskomforto ir atrodo tiesiog nuostabiai!!! Esu labai jomis patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 02 08, 11:29)
nu pirmas kartas man buvo nesėkmingas smile.gif ir pats dėjimo procesas- ašaros upeliais bėgo, griaužė akis, ir jautėsi blakstienos uždėtos, jaučiau diskomfortą, negražiai atrodei. Tai nusiėmiau jas po kelių dienų. Po kiek laiko vėl susigundžiau, tik pas kitą meistrę- ir dabar jau neįsivaizduoju aš savęs be jų  biggrin.gif  Jei nori ir tu, drąsiai rekomenduoju. Atrodo nuostabiai, patogu nerealiai, jokio jausmo, kad kažkas būtų uždėta. smile.gif Pats dėjimo procesas malonus- vis laikausi, kad neužmigčiau biggrin.gif  Ištikrųjų labai super tos blakstienos wub.gif

biggrin.gif Mano klientes beveik visos uzmiega. Atejusios sako "atejau grozio miegelio" - pailsi, pasnaudzia, atsipalaiduoja, ir patobulintos atsikelia, ar gi gali but geriau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaidaVV @ 2012 02 09, 09:56)
biggrin.gif Mano klientes beveik visos uzmiega. Atejusios sako "atejau grozio miegelio" - pailsi, pasnaudzia, atsipalaiduoja, ir patobulintos atsikelia, ar gi gali but geriau?  4u.gif

Niu man atrodo cia jau hiperbolizuojama arba turite kazkokiu problemu su bendravimu lotuliukas.gif Mano kleintes retai kada uzmiega, nes oi temo temeliu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonija145 @ 2012 02 08, 21:04)
SVEIKOS!!!!!!!!!!
jungiuosi ir as prie  JUSU PANELES,  noriu suzinoti  VISUS  PLIUSUS ir MINUSUS kai prisiaugini blakstienas, nes zadu ir  as  prisiauginti.
beje  gal kuri KLAIPEDOJE AIDOS STUDIJOJE prisiauginote  blakstienas ir  gal galetumete  papasakoti kaip ten  viskas yra, ar turite nusiskundimu ar nea.  LABAI LAUKIU smile.gif ACIU biggrin.gif

Labukas Sonija145, sveika prisijungusi 4u.gif

Tikiuosi senbuves nesupyks, bet turiu pasiulyma. ax.gif
Merginoms, kurios galvoja pirma karta prisiauginti blakstienas, naturalu, kad kyla klausimu, norisi suzinoti visus pliusus ir minusus. Tema baiginejasi, (46 pusl.), tad as turiu pasiulyma, panele, kuri kurs nauja tema, galetu pirmame puslapyje ikelti " priauginamos blakstienos + ir -" tada nereiketu kartotis forumo dalyvems, nes pliusu laaabai daug galima isvardinti. Naujos merginos kurios domisi, bet kada galetu pirmame puslapyje rasti naudinga info. nereiketu klaidzioti per puslapius ieskant tam tikru pasisakymu., Kuriant nauja tema, tuos + ir - visda perkelineti i naujus namucius. ka manote?
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 09:57)
Niu man atrodo cia jau hiperbolizuojama arba turite kazkokiu problemu su bendravimu  lotuliukas.gif Mano kleintes retai kada uzmiega, nes oi temo temeliu....  biggrin.gif

Na as jau tokia esu, dirbu susikaupus, ir man geriau daug neplepeti, tada greiciau darbas vyksta... zinoma buna labai plepiu klienciu, tai zinodama is anksto joms uzrasau siek tiek daugiau savo laiko.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 09:57)
Niu man atrodo cia jau hiperbolizuojama arba turite kazkokiu problemu su bendravimu  lotuliukas.gif Mano kleintes retai kada uzmiega, nes oi temo temeliu....  biggrin.gif

tai kad is tikruju!!! as irgi visuomet uzmiegu pas savo meistre! Taip atsipalaiduoju... smile.gif Ir jai turbut greiciau dirbasi kai neplepam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 09, 10:57)

drinks_cheers.gif doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif aš apskritai labai plepi. Per daug gal blush2.gif man net nemalonu jei spengia tyla blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 02 09, 11:53)
drinks_cheers.gif  doh.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif aš apskritai labai plepi. Per daug gal blush2.gif man net nemalonu jei spengia tyla blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mano darbo kokybe irgi toli grazu nepriklauso nuo to sneku as ar ne... man atrodo, kad greitis tepriklauso nuo meistres profesionalumo 4u.gif
Atsakyti
ok, matau kazkoki uzslepta nepasitenkinima ir puolima, kad prisijungiau....
Konkurentem matyt esat nepakancios ax.gif
Smagaus jums bendravimo , dziugu, kad nors vienai merginai padejau su atsakymu, per savo dvieju dienu egzistavima siame forume 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(VVaidaVV @ 2012 02 09, 14:21)
ok, matau kazkoki uzslepta nepasitenkinima ir puolima, kad prisijungiau....
Konkurentem matyt esat nepakancios  ax.gif
Smagaus jums bendravimo , dziugu, kad nors vienai merginai padejau su atsakymu, per savo dvieju dienu egzistavima siame forume  4u.gif

lotuliukas.gif doh.gif
Vaiku darzelis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai nepatinka plepios manikiurininkes,kosmetologes,ateinu atsipalaiduoti,o ne pasakoti savo asmeninius dalykus(nieko nera blogiau ,kai pradeda klausineti apie asmeniniskumus) ,galima trumpai pakalbeti bendrai ir viskas,tada dazniausiai uzsigalvoju ka nors ir tiek...bet deja deja dauguma tokios plepios doh.gif o jei beplepant temom temelem dar nuomones nesutampa,tai isvis smagu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 09 vasario 2012 - 14:57
QUOTE(VVaidaVV @ 2012 02 09, 08:56)
biggrin.gif Mano klientes beveik visos uzmiega. Atejusios sako "atejau grozio miegelio" - pailsi, pasnaudzia, atsipalaiduoja, ir patobulintos atsikelia, ar gi gali but geriau?  4u.gif

aš tai stengiuosi neužmigti, nes bijau, kad prabudus staigiai atsimerksiu ir sugadinsiu visą darbą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 02 09, 14:55)
man tai nepatinka plepios manikiurininkes,kosmetologes,ateinu atsipalaiduoti,o ne pasakoti savo asmeninius dalykus(nieko nera blogiau ,kai pradeda klausineti apie asmeniniskumus) ,galima trumpai pakalbeti bendrai ir viskas,tada dazniausiai uzsigalvoju ka nors ir tiek...bet deja deja dauguma tokios plepios doh.gif o jei beplepant temom temelem dar nuomones nesutampa,tai isvis smagu biggrin.gif

drinks_cheers.gif nueinu dažniausiai pavargusi po darbų, ir norisi tik ramiai pagulėt..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2012 02 09, 17:30)
Papildyta:
drinks_cheers.gif  nueinu dažniausiai pavargusi po darbų, ir norisi tik ramiai pagulėt..smile.gif

butent mirksiukas.gif is dalies net nemegstu eit grazintis,nes zinau,kad reiks beprasmiskai,priverstinai plepet...
Atsakyti