Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(/ Lisa / @ 2012 02 03, 23:46)

Del pirties galima lankytis, bet jaigu kasdiena, ar kas antra diena, tai daugiau sansu, kad blakstienos atsiklijuos, negu nukris kartu su nuosava. 1-2 kartus per menesi laisvai galima.

drinks_cheers.gif tik nepatariu iskart po pieties pultis ju sukuotis, tvarkytis, skirstytis, nes kadangi iskart po didelio karscio klijai kiek pasilyde buna, labai didele tikimybe nemazai ju atkabint. Todel siulau palaukti kol isdzius ir tada jau drasiai tvarkytis 4u.gif
Atsakyti
Vakar Sonie man dare korekcija ir man laabai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Kai dariausi vienam salone, isgraustom akim parejau, jauciau diskomforta, nes tempe naturalias blakstienas, o cia - jokiu tokiu jausmu smile.gif

Rekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 04, 10:07)
Vakar Sonie man dare korekcija ir man laabai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kai dariausi vienam salone, isgraustom akim parejau, jauciau diskomforta, nes tempe naturalias blakstienas, o cia - jokiu tokiu jausmu smile.gif
Rekomenduoju!

Aciu uz grazius zodzius wub.gif
Atsakyti
O kaip del uzpildymo silikonu,gal kas daretes?Kaina tai nemaza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2012 02 04, 20:09)
O kaip del uzpildymo silikonu,gal kas daretes?Kaina tai nemaza g.gif

Gal turejote omenyje pigmentu (Yumi Lashes procedura)? ax.gif
Apie tai visa atskira tema:
http://www.supermama...howtopic=756968
Atsakyti
Labas, klientė nori ištisinių blakstienų, sakiau, kad ilgai nelaikys, tada kalbėjom apie kuokštelines. Kiek jos gali laikyt? ar tinka bet kokia rūšis?
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 02 06, 13:24)
Labas, klientė nori ištisinių blakstienų, sakiau, kad ilgai nelaikys, tada kalbėjom apie kuokštelines. Kiek jos gali laikyt? ar tinka bet kokia rūšis?

Norite su priauginimo klijais deti kuokstines blakstienas???? blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 14:30)
Norite su priauginimo klijais deti kuokstines blakstienas????  blink.gif  doh.gif

aha, o netinka? ko čia reikia pulti. aš nedėjus ir nesidomėjus apie kuokštines visai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 02 06, 13:40)
aha, o netinka? ko čia reikia pulti. aš nedėjus ir nesidomėjus apie kuokštines visai. doh.gif

As puolu? nepuolu, tik klausimas siek tiek issiziot priverte smile.gif Tiesiog pati pagalvokite - kuokstines blakstienos klijuojasi prie voko tokiais ale silikoniniais klijukais. Kokiu budu jus toki kuoksta desite ant blakstienos ir kas poto liks is blakstienos??? ar su tais kietais klijais klijuosite prie voko? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 14:43)
As puolu? nepuolu, tik klausimas siek tiek issiziot priverte smile.gif Tiesiog pati pagalvokite - kuokstines blakstienos klijuojasi prie voko tokiais ale silikoniniais klijukais. Kokiu budu jus toki kuoksta desite ant blakstienos ir kas poto liks is blakstienos??? ar su tais kietais klijais klijuosite prie voko? blush2.gif

aš jų net nelietus, maniau ant blakstienų jos klijuojasi(tik irgi klausimas kilo kaip jos atlaiko, jei trumpa blakstiena nelabai atlaiko ilgą ir storą kartais vieną), bet maniau jei deda, vadinas laiko, net nepagalvojau kad prie voko klijuot. dar net nepirkau, pasikonsultuot norėjau kokios čia geresnės.

Tai tos kuokštinės labai trumpai telaikys kaip suprantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindi*: 06 vasario 2012 - 12:50
QUOTE(Spindi* @ 2012 02 06, 13:49)
aš jų net nelietus, maniau ant blakstienų jos klijuojasi(tik irgi klausimas kilo kaip jos atlaiko, jei trumpa blakstiena nelabai atlaiko ilgą ir storą kartais vieną), bet maniau jei deda, vadinas laiko, net nepagalvojau kad prie voko klijuot. dar net nepirkau, pasikonsultuot norėjau kokios čia geresnės.

O kas deda kuokstines blakstienas blakstienu priauginimo metodu? blink.gif
kiek zinau yra dvigubas priauginimas ir tam skirtos V formos blakstienos, o kad kazkas darytu priauginima su kuokstinem tai pirma karta girdziu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 02 06, 14:51)
O kas deda kuokstines blakstienas blakstienu priauginimo metodu?  blink.gif
kiek zinau yra dvigubas priauginimas ir tam skirtos V formos blakstienos, o kad kazkas darytu priauginima su kuokstinem tai pirma karta girdziu... ax.gif

aš apie tas V kalbėjau blush2.gif doh.gif
Atsakyti