Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Aciu uz atsakymus smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2012 01 26, 20:32)
Aciu uz atsakymus smile.gif))

Tikrai nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2012 01 26, 17:14)
Dar toki klausima turiu, o kodel, kai daro pirma priauginima, tai vienos tik 1h, o kitos net iki 3 h uztrunka? unsure.gif

Prie visko ka parase Sonie, dar priklauso kaip laikys . Dirbu jau virs 3, 5 metu, bet priaginima darau dazniausia 2 val. buna , kai labai tankios ir 2,5. Aisku, jeigu moteris amziuje, tai galiu uztrukti ir 1 val. smile.gif
Daznai klientes pasakoja (anksciau kai deresi) , kad blakstienos birejo po 2 -2.5sav. Ir didzioji dalios atsiklijuoja. O turetu nukristi su savo blakstiena. Vat Jums ir atsakymas kas liecia greita priauginima. doh.gif
99% klienciu ateina i korekcija 1 karta per menesi. Uzsirasome iskarto . 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 sausio 2012 - 22:56
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 01 26, 23:37)
Prie visko ka parase Sonie, dar priklauso kaip laikys . Dirbu jau virs 3, 5 metu, bet priaginima darau dazniausia 2 val. buna , kai labai tankios ir 2,5.  Aisku, jeigu moteris amziuje, tai galiu uztrukti ir 1 val.  smile.gif
Daznai klientes pasakoja (anksciau kai deresi)  , kad blakstienos birejo po 2 -2.5sav. Ir didzioji dalios atsiklijuoja. O turetu nukristi su savo blakstiena. Vat  Jums ir  atsakymas kas liecia greita priauginima.  doh.gif
99% klienciu ateina i korekcija 1 karta per menesi. Uzsirasome iskarto .  4u.gif

vat vat su tuo byrejimu ir man kai priaugino pries sventes tai per 1,5 sav. beveik visos atsiklijavo tai galvojau gal kokius pasenusius klijus naudojo, o tai cia kaip dabar suprantu priezastis gali buti ir greitai piaugintos blakstienos, turbut per skubejima nepritvirtina per visa blakstienos ilgi, o uzdeda kur papuola unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2012 01 27, 00:50)
vat vat su tuo byrejimu ir man kai priaugino pries sventes tai per 1,5 sav. beveik visos atsiklijavo tai galvojau gal kokius pasenusius klijus naudojo, o tai  cia kaip dabar suprantu priezastis gali buti ir greitai piaugintos blakstienos, turbut per skubejima nepritvirtina per visa blakstienos ilgi, o uzdeda kur papuola  unsure.gif

Na pas mane dazniausiai priauginimas uzima apie 1.5 valandos, jeigu standartine akyte. Ir didzioji dalis klienciu ateina karta i menesi, yra tokiu, kurios ir po 5-6 savaiteliu atlekia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2012 01 27, 00:50)
vat vat su tuo byrejimu ir man kai priaugino pries sventes tai per 1,5 sav. beveik visos atsiklijavo tai galvojau gal kokius pasenusius klijus naudojo, o tai  cia kaip dabar suprantu priezastis gali buti ir greitai piaugintos blakstienos, turbut per skubejima nepritvirtina per visa blakstienos ilgi, o uzdeda kur papuola  unsure.gif

dar priklauso nuo to, kokius klijukus meistre naudoja, nes jei jau dirbtines nuo tikruju atsiklijuoja tai jau visai prastai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic Eyes @ 2012 01 27, 10:50)
dar priklauso nuo to, kokius klijukus meistre naudoja, nes jei jau dirbtines nuo tikruju atsiklijuoja tai jau visai prastai  g.gif

Bet visko buna... tarkime miegant jeigu stipriau aki pasitrina arba i pagalve gerai pasimala... buna, kad ir atsiklijuoja... Aisku tokiu turetu but mazuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 27, 12:19)
Bet visko buna... tarkime miegant jeigu stipriau aki pasitrina arba i pagalve gerai pasimala... buna, kad ir atsiklijuoja... Aisku tokiu turetu but mazuma  ax.gif

sutinku thumbup.gif be to dar buna pakrenta is kart po priauginimo tos, kurios gerai neprisilipde, neisitvirtino ar baigesi gyvavimo laikas, bet ir tai tik keletas blakstienyciu unsure.gif
Atsakyti
Man reiktu daryt pertraukele, bet jau kaip nenoriu sad.gif sad.gif sad.gif
Geriu geris sitos blakstienytes ax.gif

Kiek uztenka poilsio savosioms?
Atsakyti
o kiek laiko jau esi su priaugintom blakstienom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2012 01 31, 16:28)
Man reiktu daryt pertraukele, bet jau kaip nenoriu sad.gif sad.gif sad.gif
Geriu geris sitos blakstienytes  ax.gif

Kiek uztenka poilsio savosioms?

Priklauso nuo blakstuciu stovio 4u.gif Patarciau ne maziau nei menesiuka 4u.gif