Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Megann @ 2012 01 23, 00:00)
Noreciau meistriu pasiteirauti kokia raide zymimos riesciausios blakstienos? Aciu

D riesciausios 4u.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Sonie,2012 01 23, 00:08]
D riesciausios 4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif net nezinojau, kad dar ir B riestumo buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Megann @ 2012 01 23, 00:31)

D riesciausios  4u.gif

Aciu uz atsakyma  4u.gif net nezinojau, kad dar ir B riestumo buna  ax.gif

Dabar yra dar ir L, jeigu nezinot mirksiukas.gif
Papildyta:
Ikelsiu L riestumo pavyzdi, jei kam idomu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 22 sausio 2012 - 23:46
QUOTE(Sonie @ 2012 01 23, 00:56)
Dabar yra dar ir L, jeigu nezinot mirksiukas.gif
Papildyta:
Ikelsiu L riestumo pavyzdi, jei kam idomu  blush2.gif

user posted image

sveikutes,
na as tai pirkau L riestumo kitokias blakstienas. jos nuo skaneles eina tiesiai o po to staigiai uzsilenkia ir uzsiriecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic Eyes @ 2012 01 23, 10:15)
sveikutes,
na as tai pirkau L riestumo kitokias blakstienas. jos nuo skaneles eina tiesiai o po to staigiai uzsilenkia ir uzsiriecia smile.gif

na man tai jos negraziai ant akies atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 23, 10:23)
na man tai jos negraziai ant akies atrodo  schmoll.gif

nusipirkau, bet dar neteko isbandyti, gal turite foto kaip atrodo tokios blakstienos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic Eyes @ 2012 01 23, 10:33)
nusipirkau, bet dar neteko isbandyti, gal turite foto kaip atrodo tokios blakstienos? smile.gif

Sitoje foto blogai matosi, bet vaizdas mazdaug toks:
user posted image

Tikiuos Vitulka nesupyks, kad keliu foto, nes buvo prasymas gyvai parodyti riestuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 23, 11:11)
Sitoje foto blogai matosi, bet vaizdas mazdaug toks:
user posted image
Tikiuos Vitulka nesupyks, kad keliu foto, nes buvo prasymas gyvai parodyti riestuma  blush2.gif

na atrodo tai visai nieko, bet kad nelabai matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magic Eyes @ 2012 01 23, 11:19)
na atrodo tai visai nieko, bet kad nelabai matosi smile.gif

na kokybiskesnes foto, kad matytusi riestumas neturiu ax.gif
Atsakyti
[quote=Sonie,2012 01 23, 00:08]D riesciausios  4u.gif

ne visi gamintojai riestuma zymi raidemis ir nebutinai raide D reiks didziausia riestuma. Gali buti rasoma Extra Curved, X50, C+ ir dar visaip kaip. Taip pat vienu gamintoju ta pati raide ar pavadinimas gali gerokai skirtis 4u.gif
Papildyta:
[quote=Sonie,2012 01 23, 00:56]Dabar yra dar ir L, jeigu nezinot mirksiukas.gif
Papildyta:
Ikelsiu L riestumo pavyzdi, jei kam idomu  blush2.gif

user posted image
[/quote]

paveikslelyje atrodo tikrai idomiai ir atrodytu, kad visai graziai ir ant akyciu turetu ziuretis, bet kazdada esu jas bandziusi, tai uzdejus kelias blakstienas, supratau, kad kazkas ryskiai ne taip biggrin.gif taip ir guli nenaudojamos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 23 sausio 2012 - 18:29
QUOTE(sojertoma @ 2012 01 23, 19:29)
paveikslelyje atrodo tikrai idomiai ir atrodytu, kad visai graziai ir ant akyciu turetu ziuretis, bet kazdada esu jas bandziusi, tai uzdejus kelias blakstienas, supratau, kad kazkas ryskiai ne taip  biggrin.gif taip ir guli nenaudojamos..

drinks_cheers.gif
ir man jos nelimpa 4u.gif
Atsakyti
jau ir aš su blakstienom 4u.gif kaip pirmam kartui klijavo palyginus neilgas, man atrodė, kad išvis miniatiūrines kol atsimerkiau ir pamačiau, kad ant akies jos milžiniškos atrodo lotuliukas.gif 8 ir 10 regis dydžių bigsmile.gif pati procedūra tai kančia man buvo, nors netruko nė dviejų valandų, nes mano blakstienos nėra lb tankios, poretės tokios, bet vistiek... tiek laiko gulėt ramiai ir neatsimerkt tai brrrr doh.gif baisu apie korekciją net galvot doh.gif ir dar mano akys jautrios gan, tai jei tik sujudu ar sušneku iškart markstytis pradėdavo, o tada iškart ir gražut doh.gif bet įpusėjus jau kažkaip dingo šis nemalonumas smile.gif
Atsakyti