Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(M_A @ 2012 01 22, 20:44)
dėkui už ats 4u.gif  kažkaip niekad nenorėjau tų blakstienų, o vat čia staiga užsidegiau tai klausimų miljonai blush2.gif

Na as asmeniskai nerekomenduociau silkiniu ir dar kaip pirmam kartui. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 21:46)
Na as asmeniskai nerekomenduociau silkiniu ir dar kaip pirmam kartui. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone wink.gif

O kuo blogai šilkinės man paaiškinkit? blink.gif
Atsakyti
pasirinkau norka blakstienas, nežinau gerai čia ar ne, bet tiesiog juodesnių norėjau, kadangi pati juodukė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 01 22, 21:18)
O kuo blogai šilkinės man paaiškinkit? blink.gif

Kaip ir rasiau savo posto apacioje - cia tik mano subjektyvi nuomone... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(M_A @ 2012 01 22, 21:22)
pasirinkau norka blakstienas, nežinau gerai čia ar ne, bet tiesiog juodesnių norėjau, kadangi pati juodukė blush2.gif

Kazkaip nesidomejau, nes su Perfect Silk Lashes blakstienoms nedirbu, bet ar si firma turi Nork blakstienu? blink.gif
Atsakyti
bijau kažko prisakyt kai apie tas blakstienas nieko nenusimanau, žinau tik kad mano išsirinkta meistrė priaugina šilkines ir norka blakstienas ir dirba su perfect silk lashes kosmetika, dar minėjo AG beauty ar kažkaip taip. tai nežinau iš kur ten ta norka biggrin.gif blush2.gif lb gyrė tą perfect silk lashes tai susidariau įspūdį, kad visos blakstienos iš ten, bet sakau, kai blondinė aš šitam reikale lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 21:49)
Kaip ir rasiau savo posto apacioje - cia tik mano subjektyvi nuomone...  doh.gif
Papildyta:

Kazkaip nesidomejau, nes su Perfect Silk Lashes blakstienoms nedirbu, bet ar si firma turi Nork blakstienu? blink.gif

o kokie argumentai ? na kodel pirmam kartui silkines ner gerai? 4u.gif

o kodėl jums nepatiko Perfect Silk Lashes blakstienos? nenaturalios? nesilaiko? ar kas ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif
Ir silkines kiekviena firma turi savo. Ir norkines skiriasi.
pvz. kaskada naudojau Vip silk 3D Lashes , tai jos buvo irgi skirtingu storiu ir blizgejo graziau ir juodesnes, nei paprastos birios 3D Lashes blakstienos.
Mano dabar naudojamos SILK blakstienos yra visokiu storiu ir 0,25mm storio ir aisku juoduos -juodziausios. Galiu uzdeti SILK 0,20mm ir atrodis juodesnes ir aisku bus storesnes nei uzdesiu MINK (NORKA) 0, 15mm. doh.gif doh.gif Ir blizga taip pat vienodai.
Kiekvienas gamitojas gamina savaip tas blakstienas ir uzdeda pavadinima SILK, MINK, VIP-SILK.. ir t.t. Manau subalamutina meistru nuotraukos ale su silkinem naturalios ir plonos, o su mink -storos ir juodesnes. PRIKLAUSO NUO MEISTRES NAUDOJAMU BLAKSTIENU.

Kalbant apie Perfect Silk Lashes banadziau pries 2 metus birias -visai nepatiko ( turiu ir dabar kazkur) . Kokybe nekokia-buvo kietos, plastmasines kazkokios ir sakyciau nelabai juodos..
Pernai maciau PELENES parodoje dezutese-juostelem, paciupinejau tai pasirode per daug skystos, bet jau juodos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 sausio 2012 - 21:54
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 22, 22:11)
o kokie argumentai ? na kodel pirmam kartui silkines ner gerai?  4u.gif

o kodėl jums nepatiko Perfect Silk Lashes blakstienos? nenaturalios? nesilaiko? ar kas ?  blush2.gif  4u.gif

Na man Perfect Silk pasirode per skystos. Smarkiau uzkabinsi ir sulinks galiukas doh.gif kad ir koki storuma imtum. Ir man jos tokios nupiepusios, tikrai skirtumas ant akyciu matos. Laikymasis nuo blakstienu sakyciau nelabai nepriklauso - priklauso nuo kliju, nuo meistres ir nuo jusu blakstienyciu. 4u.gif
Tiesiog labai daug klienciu skundziasi, kad su silkinemis sunkiau susitvarkyti, kad jos labiau linkusios veltis ir t.t. Nezinau, pati su silku nebedirbu, nes net ir paklausa jo labai maza - viena kliente is 50 jo benori. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(M_A @ 2012 01 22, 22:02)
bijau kažko prisakyt kai apie tas blakstienas nieko nenusimanau, žinau tik kad mano išsirinkta meistrė priaugina šilkines ir norka blakstienas ir dirba su perfect silk lashes kosmetika, dar minėjo AG beauty ar kažkaip taip. tai nežinau iš kur ten ta norka biggrin.gif  blush2.gif  lb gyrė tą perfect silk lashes tai susidariau įspūdį, kad visos blakstienos iš ten, bet sakau, kai blondinė aš šitam reikale lotuliukas.gif

Jeigu dirba tik su Perfect Silk lashes ir AG BEAUTY, tai garantuoju, kad Nork des AG Beauty. si firma placiajai visuomenei geriau zinoma kaip BLINK 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 01 22, 22:50)
Kiekvienas gamitojas gamina savaip tas blakstienas ir uzdeda pavadinima SILK, MINK, VIP-SILK.. ir t.t.  Manau subalamutina meistru  nuotraukos ale su silkinem naturalios ir plonos, o su mink -storos ir juodesnes. PRIKLAUSO NUO MEISTRES NAUDOJAMU BLAKSTIENU.

Kalbant apie  Perfect Silk Lashes  banadziau pries 2 metus birias -visai nepatiko ( turiu ir dabar kazkur) .  Kokybe nekokia-buvo kietos, plastmasines kazkokios ir sakyciau nelabai juodos..
Pernai maciau PELENES parodoje  dezutese-juostelem, paciupinejau tai pasirode per daug skystos, bet jau juodos.

drinks_cheers.gif

vat butent, kad dabar kokybisku SILK ir NORK juodumas mazai skirias. Turejau vargo pries pora menesiu, kai viena kliente uzsiprase pilkesniu silkiniu blakstienu, vos radau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 22 sausio 2012 - 22:00
QUOTE(Sonie @ 2012 01 22, 23:59)

vat butent, kad dabar kokybisku SILK ir NORK juodumas mazai skirias. Turejau vargo pries pora menesiu, kai viena kliente uzsiprase pilkesniu silkiniu blakstienu, vos radau  doh.gif

Vel gi priklauso nuo firmos. Dar "C" formos atrodo juiodesnes nei "J" formos. Bet taip tik atrodo. smile.gif

Turiu kliente, kuriai pastoviai dedu pilksvai-rudas plonas blakstiens. Kadangi spalvotos, tai nera nei silk, nei mink pavadinimo.
O siaip nelabai juodos yra BLINK firmos blasktienos.
Dar pastebejau, kad atsirado daug ale padirbtu blastienu. Maciau kaskada LASH beLONG. Ir maciau dabar skelbiu kazkur parduodamos, tai pasirode visai kitos. Ir kiek zinau LASH beLONG neturi MINK blakstienu .
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 01 22, 23:25)
Vel gi priklauso nuo firmos. Dar "C" formos atrodo juiodesnes nei "J" formos. Bet taip tik atrodo.  smile.gif 

Turiu kliente, kuriai pastoviai dedu pilksvai-rudas plonas  blakstiens. Kadangi spalvotos, tai nera nei silk, nei mink pavadinimo.
O siaip nelabai juodos yra BLINK firmos blasktienos.
Dar pastebejau, kad atsirado daug ale padirbtu blastienu. Maciau kaskada LASH beLONG. Ir maciau dabar skelbiu kazkur parduodamos, tai pasirode visai kitos. Ir kiek zinau  LASH beLONG neturi MINK blakstienu .

Zinok BLINK labai juodos ax.gif
O del Lash Be Long padielku tai tragedija visiska doh.gif buvau ir as nusipirkus pabandymui, nors nieko apie jas nezinojau doh.gif tragedija visiska. Buvau nusipirkus C riestumo, tai net riestumas ju nenormalus buvo, uzsiriete visai prie galiuko, kaip koks L sakyciau doh.gif Ir dabar turiu ju kelias dezutes, guli nenaudojamos. Tai jos jau net ant juosteles issidarkusios, issisukiojusios, baisu ziuret doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 22 sausio 2012 - 22:29
QUOTE(Sonie @ 2012 01 23, 00:28)
Zinok BLINK labai juodos  ax.gif
O del Lash Be Long padielku tai tragedija visiska  doh.gif buvau ir as nusipirkus pabandymui, nors nieko apie jas nezinojau  doh.gif tragedija visiska. Buvau nusipirkus C riestumo, tai net riestumas ju nenormalus buvo, uzsiriete visai prie galiuko, kaip koks L sakyciau  doh.gif Ir dabar turiu ju kelias dezutes, guli nenaudojamos. Tai jos jau net ant juosteles issidarkusios, issisukiojusios, baisu ziuret  doh.gif

Todel ir sakau, kad juostelemis originalu Lash Be Long nebuna, tik birios.
Baigiam, nes si tema ne tam skirta. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 22 sausio 2012 - 22:49
Noreciau meistriu pasiteirauti kokia raide zymimos riesciausios blakstienos? Aciu
Atsakyti