Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Sveikos merginos 4u.gif

Esu studentė iš to didelio noro turėti gražesnes akis prisiauginau blakstienas.. Pasinaudojau vienos merginos pasiūlyta akcija, gana nebrangiai sumokėjau. Šiaip po priauginimo buvau labai patenkinta, viskas labai gražiai atrodė, išnešiojau beveik mėnesį laiko, kol reikėjo daryti korekciją. Tačiau karts nuo karto vis lyg durdavo akį.. Na nemoku paaiškinti, bet toks jausmas, kaip tempimas ar lyg dūrimas. Prieš Naujus pasidariau korekciją, pirmą savaitę viskas labai gražiai, bet jau po savaitės išsisklaidė ir tikrai nebeatrodė gražiai.. Ir šiaip kažkaip antrą kartą ta mergina nelikau labai patenkinta, nes baisiai greitai dirbo ir kažkaip nebepatiko schmoll.gif Šį kartą po korekcijos jau praėjo apie tris savaites, aišku, yra nuaugusių blakstienų (pati matau), pasisklaidžiusių, bet vis pašukuojant dar nešioti galima. Aišku, jau reikėtų tvarkyti. Dauguma sako, kad po tiek laiko jau tikriausiai bus nebe korekcija, o naujas priauginimas. Ar tai gali būti tiesa? g.gif Domiuosi, nes vis dar esu naujokė šitoje prisiauginimo srityje ir karts nuo karto vis padvejoju, gal reiktų iš viso jas nusiimti, tačiau pačios blakstienos labai trumpos ir nesimato (dabar priaugintos yra 9-10 dydžio, mano pačios sakė maždaug 6-7 apytikriai dydis būtų doh.gif ). Aišku dar apie nusiėmimą pagalvoju dėl to, kad esu studentė, ir dideliais pinigais mėtytis tiesiog neišeina, o gražiai norisi būti.. Na žodžiu, gal kuri galėtumėt patarti ką tokioje situacijoje daryti? Ar kokią meistrę, kuri nebūtų labai brangininkė? 4u.gif

P.s. prašau neužsipulkit sakydamas - į grožį reikia investuoti, neturi iš mokėti dažnai už korekcijas nesidaryk.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 20, 01:05)
Todel kad didziausias diskomfortas buna mirksint, kai virsutines blakstienos pradeda kibti su apatinemis ir aki atmerkti tampa ne savaime suprantamu, o gana sunkiu darbu  doh.gif  kai blakstienos nuauga, virsus ir apacia pradeda kliuti ir t.t. Nesiuloma ne del meistriu tingumo, ar ne sugebejimo to padaryt,nes ir virsu klijuoti tikrai nera labai lengvas darbas (galite pabandyti, nes ziurint per youtube atrodo labai paprasta net ir salto padaryt  biggrin.gif ) bet del to, kad kas bande - niekas nebenori  mirksiukas.gif

Na taigi viskas va ir aišku smile.gif

O bandyti aš nenoriu, man užtenka pajusti kai meistrė daro, kad tai nėra lengva smile.gif

Va kaip tik šiandien pas vieną labai smagią meistrę buvau ir darbas labai patiko thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 01 20, 17:43)
Na taigi viskas va ir aišku  smile.gif

O bandyti aš nenoriu, man užtenka pajusti kai meistrė daro, kad tai nėra lengva smile.gif

Va kaip tik šiandien pas vieną labai smagią meistrę buvau ir darbas labai patiko  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Tik pagal suns nuotrauka ir bepazinau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bellizimo @ 2012 01 20, 15:29)

P.s. prašau neužsipulkit sakydamas - į grožį reikia investuoti, neturi iš mokėti dažnai už korekcijas nesidaryk..  4u.gif

apie koki miesta eina kalba? ax.gif
Atsakyti
Vilnius 4u.gif
Atsakyti
Gal galite rekomenduoti gera meistre Klaipedoje, Palangoje ar Kretingoje? Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
norėčiau pasiteirauti meistrių, kurios priaugina blakstienas 4u.gif ar labai didelės įtakos turi su kokia kosmetika dirbama? meistrė, pas kurią žadu eit dirba su perfect silk lashes kosmetika, sako jinai viena geriausių. tai įdomu kaip čia iš tiesu yra g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2012 01 22, 19:02)
norėčiau pasiteirauti meistrių, kurios priaugina blakstienas 4u.gif  ar labai didelės įtakos turi su kokia kosmetika dirbama? meistrė, pas kurią žadu eit dirba su perfect silk lashes kosmetika, sako jinai viena geriausių. tai įdomu kaip čia iš tiesu yra g.gif  blush2.gif

Tikrai ne viena geriausiu schmoll.gif
Tiek klijai, tiek blakstutes 4u.gif bet nera ir is prasciausiu 4u.gif Man asmeniskai ju blakstutes nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 22 sausio 2012 - 18:18
nu va, o aiškino, kad lb lb geros blakstienos unsure.gif dar klausimą turiu blush2.gif jei prisiaugini blakstienas pas vieną meistrę, kuri dirba su viena kosmetika, o korekcijai nusprendi eit pas kitą, kuri dirba su kitos firmos kosmetika, problemų nekyla? biggrin.gif
Atsakyti
O man kaip tik perfect silk lashes labai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2012 01 22, 19:52)
O man kaip tik perfect silk lashes labai patinka ax.gif

o kuom patinka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2012 01 22, 19:30)
nu va, o aiškino, kad lb lb geros blakstienos unsure.gif  dar klausimą turiu blush2.gif  jei prisiaugini blakstienas pas vieną meistrę, kuri dirba su viena kosmetika, o korekcijai nusprendi eit pas kitą, kuri dirba su kitos firmos kosmetika, problemų nekyla? biggrin.gif

Neturetu kilt 4u.gif
Atsakyti
dėkui už ats 4u.gif kažkaip niekad nenorėjau tų blakstienų, o vat čia staiga užsidegiau tai klausimų miljonai blush2.gif
Atsakyti