Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(iloniukas111 @ 2012 01 18, 14:53)
Sveikos merginos!
padekit prasau! gal kas yra dariusios priauginima VYRUI???? uzsirase i procedura penktadieniui, nezinau kaip cia jam klijuot biggrin.gif

aciu

Kuo naturaliau.Aisku manau reiketu suzinoti jo norus, gal jis nori, kad kiti matytu. smile.gif
Dariau vienam vyrui. Jis norejo, kad jo tiesios blakstienos bent kazkiek riestusi. Dejau ne pilnai ant visu blakstienu, zinoma trumpas ir plonas, kad atrodytu kuo naturaliau. Grinai tokio ilgio, kaip jo naturaliso blakstienos. Gal Vitulka nesupyks, jei parodysiu.

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 sausio 2012 - 21:31
Dieve dieve. Suprantu kai vyrai darosi manikiura - puiku, kad nori graziu ir tvarkingu ranku. Bet augintis blakstienas vien del to, akd jo tiesios ir nori riestesniu doh.gif lotuliukas.gif

Lisa, o korekciju ateina jis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 18 sausio 2012 - 22:45
QUOTE(Sonie @ 2012 01 19, 00:43)
Dieve dieve. Suprantu kai vyrai darosi manikiura - puiku, kad nori graziu ir tvarkingu ranku. Bet augintis blakstienas vien del to, akd jo tiesios ir nori riestesniu  doh.gif  lotuliukas.gif

Lisa, o korekciju ateina jis? lotuliukas.gif

Nu jis........ ir megsta pasigrazinti.
Buvo ir korekcijose ir su kiekvienu kartu vis norejo ilgesniu ir daugiau. Bet nesutikau, sakau pripratai, o jeigu daugiau ir ilgesniu, tai tikrai matysis. A, veliau per korekcijas pamiksavau plonas su storesnemis.
Atsakyti
sveikos panelės 4u.gif ketinu ir aš prisiauginti, bet kilo klausimas ax.gif visos tik viršutines blakstienas prisiauginusios? o ką tada daryt su apatinėm? nes bent aš mėgstu ir apatines ryškias juodas, mano akim tinka g.gif
Atsakyti
Va man kaip tik šiandien toks pats klausimas iškilo, kaip tik youtubėje žiūrėjau kaip ir aptinės priauginamos, kodėl mūsų meistrės to nesiūlo?
Atsakyti
Apatiniu blakstienyciu priauginimas - visiskai nepasitvirtines dalykas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 19, 23:32)
Apatiniu blakstienyciu priauginimas - visiskai nepasitvirtines dalykas wink.gif

drinks_cheers.gif: be to ganetinai pavojingas ir ne bet kuri atlaikys.nemirksedama, kai astrus pincetai pries akis smezuoja... unsure.gif
Atsakyti
Net neketinu ginčytis, bet norisi konkretesnių argumentų, kodėl nepasiteisino? Smalsu.
O beje, toje pačioje youtubėje yra vaizdų kaip apatinės blakstienos klijuojamos ir mirksima ir neatrodo labai pavojingai.
Man tiesiog įdomu kodėl nepasiteisino, o gal tiesiog niekas neprašo, o meistrės ir nesiūlo, nes tai sudėtingiau nei priauginti viršutines?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2012 01 20, 00:18)
Net neketinu ginčytis, bet norisi konkretesnių argumentų, kodėl nepasiteisino? Smalsu.
O beje, toje pačioje youtubėje yra vaizdų kaip apatinės blakstienos klijuojamos ir mirksima ir neatrodo labai pavojingai.
Man tiesiog įdomu kodėl nepasiteisino, o gal tiesiog niekas neprašo, o meistrės ir nesiūlo, nes tai sudėtingiau nei priauginti viršutines?

Todel kad didziausias diskomfortas buna mirksint, kai virsutines blakstienos pradeda kibti su apatinemis ir aki atmerkti tampa ne savaime suprantamu, o gana sunkiu darbu doh.gif kai blakstienos nuauga, virsus ir apacia pradeda kliuti ir t.t. Nesiuloma ne del meistriu tingumo, ar ne sugebejimo to padaryt,nes ir virsu klijuoti tikrai nera labai lengvas darbas (galite pabandyti, nes ziurint per youtube atrodo labai paprasta net ir salto padaryt biggrin.gif ) bet del to, kad kas bande - niekas nebenori mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nagainee @ 2012 01 20, 00:01)
Nu jomajo...
Moteriskeja tie vyrai nereliais tempais.
Manikiuras, pedikiuras, makijazas,kremines pudros...Jau ir blakstienas auginasi unsure.gif .
Sitas tai vyrus myli,matyt...Tokiu irgi is pogrindzio islindo begalybe.
Fuj, graudu...

vel mus istrins hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonie @ 2012 01 20, 00:05)
Todel kad didziausias diskomfortas buna mirksint, kai virsutines blakstienos pradeda kibti su apatinemis ir aki atmerkti tampa ne savaime suprantamu, o gana sunkiu darbu  doh.gif  kai blakstienos nuauga, virsus ir apacia pradeda kliuti ir t.t. Nesiuloma ne del meistriu tingumo, ar ne sugebejimo to padaryt,nes ir virsu klijuoti tikrai nera labai lengvas darbas (galite pabandyti, nes ziurint per youtube atrodo labai paprasta net ir salto padaryt  biggrin.gif ) bet del to, kad kas bande - niekas nebenori  mirksiukas.gif

o tai kaip klijai? jie gi garuoja i aki tada? ar kazkokie kitokie naudojami apatinems blakstienoms?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2012 01 20, 01:32)

o tai kaip klijai? jie gi garuoja i aki tada? ar kazkokie kitokie naudojami apatinems blakstienoms?

kitokie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozarka @ 2012 01 05, 19:52)
Sveikos  4u.gif 

Vis mąstau apie blakstienu priauginimą, ir šiandien radau, jog Šiaurės miestelyje priaugina ši mergina, tai man ir arti būtų  g.gif Bet prisiskaičius atsiliepimų galvoju ar nebus taip, kad poto išvis be blakstienų liksiu, o ir būtent apie šią nieko nepavyko rasti  blink.gif 

Štai šios "blakstienistės" puslapis, gal kam teko apie ją girdėti? kaip kokybė? Nes nesinori rizikuoti  doh.gif 

http://www.prisiaugink.com/

Sveikutes, buvau pas jau smile.gif Laike man gal savaite, ta prasme buvo viskas vietoj ir grazu, po to kai pradejo bireti.... blink.gif Tai dvieju sav. neatnesiojau. Pasiskambinau jai ta antra sav., kad priimtu, bet neturejo vietos, prieme po 3 sav nuo priauginimo. Blakstienu jau buvo like po viena ant voko, bet padare vel priauginima (paeme, kaip uz korekcija ir kitus klijus naudojo). Bet ir vel tas pats, daugiau pas ja nebeejau. Siaip viskas buvo tvarkingai padaryta ir graziai, bet kodel nelaike, tai nezinau ax.gif . O kas savaite detis nu man per brangu doh.gif
Atsakyti