Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Sonie @ 2012 01 03, 22:35)
Vat po tokiu priauginimu paneles tikrai lieka be blakstienu. Kai nuemiau blakstienas mergaite stovejo prie veidrodzio ir verke  doh.gif  doh.gif  doh.gif

o dauguma butent nedidele kaina ir susigundo, tik pamirsta, kad pigiai ir gerai buna istikruju retai. Save gerbianti, kokybiskai ir kruopsciai dirbanti meistre akciju neskelbs, mazu kainu pasiulymu taip pat nedarys. Zinoma, ypatingi pasiulymai istikimiems klientams yra kas kita. Pikta tik del to, kad yra meistriu dirbanciu tikrai ne uz 50 ir net ne uz 100lt, bet rezultatas buna panasus. Tad vienintelis patarimas rinktis meistre tik pagal daugeli rekomendaciju. Pas mokines manau taip pat galima eiti, tik vertetu pasidometi kur jos mokesi ir butu gerai dar ir to mokslo irodymo paprasyti, nes daznai tokius "darbus" atliekancios meistres dar sukeba ir kita pamokyti kaip dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sojertoma @ 2012 01 03, 23:07)
o dauguma butent nedidele kaina ir susigundo, tik pamirsta, kad pigiai ir gerai buna istikruju retai. Save gerbianti, kokybiskai ir kruopsciai dirbanti meistre akciju neskelbs, mazu kainu pasiulymu taip pat nedarys. Zinoma, ypatingi pasiulymai istikimiems klientams yra kas kita. Pikta tik del to, kad yra meistriu dirbanciu tikrai ne uz 50 ir net ne uz 100lt, bet rezultatas buna panasus. Tad vienintelis patarimas rinktis meistre tik pagal daugeli rekomendaciju. Pas mokines manau taip pat galima eiti, tik vertetu pasidometi kur jos mokesi ir butu gerai dar ir to mokslo irodymo paprasyti, nes daznai tokius "darbus" atliekancios meistres dar sukeba ir kita pamokyti kaip dirbti smile.gif

Isties tai nezinau kaip Jus, bet as pastebejau, kad paskutiniu metu, kai atsirado nesuskaiciuojamas kiekis nauju "meistriu" tai padaugejo ir ateinanciu tokiu "pasipuosusiu" kliencu. Del to ir labai liudna doh.gif
Atsakyti
O as vakar turejau kliente. Atejo nusiimti blakstienu. Nesiojo 3 dienas. Vokai patino, niezulis, paraudusios akys. Blakstienu priklijuota labai daug, kietos ir visai prie pat voko. Klijai remesi i oda ir sukele alergija. Net neklausiau kur daresi ir uz kokia kaina. Bet tai buvo jos pirmas ir paskutinis bandymas prisiauginti. Labai gaila unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 03 sausio 2012 - 23:07
Labas ax.gif

blakstienas turiu jau nuo rugpjucio, baisia patenkinta jais wub.gif is karto dejom 11 ilgi, bet man jos kazkaip praejo dazniau kristi.. tai nuspendziau pabandyti 10.. ir ka, vuolia bigsmile.gif viskas nerealiai bigsmile.gif pirma savaite be priekaistu, paskui jau pradeda kristi po 1 i diena kazkur..... smile.gif dazniausiai nesioju 4sav, tai jau 4ta savaite daugiausiai ju krenta ax.gif dabar sakiau kad kai eisiu pas meistre, prasysiu kad parodytu man veidrodi, kai nuims senas blakstienas, noriu i savo paziuret... ax.gif nezinau kaip del ilgio, gal ir sutrumpejo, bet jau tankumas tikrai ne biggrin.gif turiu labai labai daug blakstienu naturaliu, tai maniske man klijuoja ir klijuoja biggrin.gif sako lygtais jau viskas, tik prasukuoja ir vel atsiranda naturaliu is kazkur lotuliukas.gif bet kolkas esu baisiai patenkinta bigsmile.gif

QUOTE(Sonie @ 2012 01 03, 22:10)
Isties tai nezinau kaip  Jus, bet as pastebejau, kad paskutiniu metu, kai atsirado nesuskaiciuojamas kiekis nauju "meistriu" tai padaugejo ir ateinanciu tokiu "pasipuosusiu" kliencu. Del to ir labai liudna  doh.gif

tikrai taip.... as pati manikiuriste, tai zinok su nagais taip pat doh.gif ir po 30, ir po 40lt yra doh.gif paskui po tokiu ateina su baisiausiais nagais doh.gif baisu..... bet kaip jau kazkas minejo, kas labiausiai abydna, kad ir uz 100lt kartais su tokiais ateina doh.gif bet cia jau nieko nepadarysi verysad.gif
Atsakyti
Mergaitėss, arlabai didelė nuodėmė būtų priaugintas blakstienas šiek tiek padažyti tušu? na maniškės sakyčiau gan natūraliai atrodo, o savaitgalį nusimato balius tai norėtūsi, kad akys atrodytų išvis "waaaaaaaau" ax.gif (nežinau, gal buvoapie tai kalbėta, tačiau tikrai kažkaip neturiu laiko visko skaityt smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Juodoji Fėja @ 2012 01 04, 01:51)
Mergaitėss, arlabai didelė nuodėmė būtų priaugintas blakstienas šiek tiek padažyti tušu? na maniškės sakyčiau gan natūraliai atrodo, o savaitgalį nusimato balius tai norėtūsi, kad akys atrodytų išvis "waaaaaaaau" ax.gif (nežinau, gal buvoapie tai kalbėta, tačiau tikrai kažkaip neturiu laiko visko skaityt smile.gif )

Yra toks specialus tusas priaugintoms blakstienoms, juo gali drasisi dazyt. Paprastas tusas nerekomendujamas, nes gali jas pamest daug greiciau... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2012 01 03, 23:56)
Bet tai buvo jos pirmas ir paskutinis bandymas prisiauginti. Labai gaila  unsure.gif

Vat man irgi labiausiai gaila, kad pirma karta prisiauginusi kliente ir papuolusi pas nekokia meistre, kai jai blakstienos sukelia TIK diskomforta nebenores net galvoti apie jas. Ir gali joms aiskinti, kad blogai padaryta, kad tikrai nekokybiska, bet jos tikrai jau neberizikuos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2012 01 04, 08:14)

Vat man irgi labiausiai gaila, kad pirma karta prisiauginusi kliente ir papuolusi pas nekokia meistre, kai jai blakstienos sukelia TIK diskomforta nebenores net galvoti apie jas. Ir gali joms aiskinti, kad blogai padaryta, kad tikrai nekokybiska, bet jos tikrai jau neberizikuos... doh.gif

Yra išimčių blush2.gif aš po pirmo karto išlėkiau verkdama, ir visą kelią iki namų žliumbiau, kai nuėmė jas man (nors laikiau tik kelias dienas)....bet bandžiau antrą kartą pas kitą meistrę blush2.gif ir dabar jau drąsiai galiu sakyti, kad kai gera meistrė-tai priaugintos blakstienos yra gėris rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Sonie,2012 01 04, 08:14]
Yra toks specialus tusas priaugintoms blakstienoms, juo gali drasisi dazyt. Paprastas tusas nerekomendujamas, nes gali jas pamest daug greiciau... doh.gif
Papildyta:

na to specialaus tušo man pirkt kaip ir neapsimoka,nes maximum aš jas planuoju turėt mėnesį, na gal du... juolab kai neseniai nusipirkau paprastą, gerą tušąsad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodoji Fėja: 04 sausio 2012 - 13:02
QUOTE(Juodoji Fėja @ 2012 01 04, 13:56)

na to specialaus tušo man pirkt kaip ir neapsimoka,nes maximum aš jas planuoju turėt mėnesį, na gal du... juolab kai neseniai nusipirkau paprastą, gerą tušąsad.gif

jeigu planuojat tik tiek laiko turet tai tikrai nieko baisaus jeigu pasidažysit su paprastu 4u.gif nu gal kris greičiau.. bet jei tik menesi planuojat turet tai nieko baisaus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 04 sausio 2012 - 14:27
Sveikos 4u.gif

Vis mąstau apie blakstienu priauginimą, ir šiandien radau, jog Šiaurės miestelyje priaugina ši mergina, tai man ir arti būtų g.gif Bet prisiskaičius atsiliepimų galvoju ar nebus taip, kad poto išvis be blakstienų liksiu, o ir būtent apie šią nieko nepavyko rasti blink.gif

Štai šios "blakstienistės" puslapis, gal kam teko apie ją girdėti? kaip kokybė? Nes nesinori rizikuoti doh.gif

http://www.prisiaugink.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rozarka: 05 sausio 2012 - 19:00
QUOTE(Rozarka @ 2012 01 05, 19:52)
Sveikos  4u.gif 

Vis mąstau apie blakstienu priauginimą, ir šiandien radau, jog Šiaurės miestelyje priaugina ši mergina, tai man ir arti būtų  g.gif Bet prisiskaičius atsiliepimų galvoju ar nebus taip, kad poto išvis be blakstienų liksiu, o ir būtent apie šią nieko nepavyko rasti  blink.gif 

Štai šios "blakstienistės" puslapis, gal kam teko apie ją girdėti? kaip kokybė? Nes nesinori rizikuoti  doh.gif 

http://www.prisiaugink.com/

Atsimenu kazkada temoje buvo jau apie tai kalbeta, tai knisau knisau, kol isknisau. Ikeliu nuoroda, kur nekokie atsiliepimai apie sia meistre (tik nepatingekit paskaityti viso puslapio) smile.gif
http://www.supermama...t761778-50.html

Ir dar kazkada skundai.lt esu skaiciusi apie sia meistre skundu. ax.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš atradau savo meistrę. 4u.gif Ne vieną kartą esu bandžius šią procedūrą. Pabandydavau ir nusivildavau. Ir kas iš to, kad prabangus salonas, bet kokybė apgailėtina. PIrmą kartą priaugino prie voko, o klijų tiek "privaryta", kad jokios spec. priemonės negalėjo ištirpdyti jų.

Jau kelintą kartą einu pas meistrę, kurios darbas man išties patinka. Labai kruopšiai daro, tankiai priaugina ir jokio diskomforto. Vienintelis minusas, kad reikia ilgokai pagulėti vienoje padėtyje, kas mano nugarai tikrai nelengva užduotis. mirksiukas.gif

Linkiu visoms būti gražioms smile.gif
Atsakyti