Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(indexxx @ 2011 12 25, 16:27)
Baisu, nes juk akių pieštuko papuola ir tarp blakstienų, o dabar man jos kaip tik jau vos laikosi, nes jau truputį paaugę, tai išvis baisu liesti smile.gif turiu jas jau 2 savaites smile.gif

O taip neturetu buti Po dvieju savaiciu jos turetu dar kuo puikiausiai laikytis. 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(indexxx @ 2011 12 25, 17:27)
Baisu, nes juk akių pieštuko papuola ir tarp blakstienų, o dabar man jos kaip tik jau vos laikosi, nes jau truputį paaugę, tai išvis baisu liesti smile.gif turiu jas jau 2 savaites smile.gif

Nesvarbu, kad nuaugo. Turi dar tvirtai laikytis. Ir po 4 sav. laikosi, krenta dazniau tos, kurios jau paseno, atgyveno savo, atejo laikas iskristi kartu su priklijuota blakstiena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 26 gruodžio 2011 - 19:43
Kuomet aš priauginu blakstienas, tai merginos ir 5 savaites išvaikšto be korekcijos, manau čia didelę įtaką turi tavo plaukas ir priemonės, kurias naudoja meistrė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute_ @ 2011 12 26, 23:37)
Kuomet aš priauginu blakstienas, tai merginos ir 5 savaites išvaikšto be korekcijos, manau čia didelę įtaką turi tavo plaukas ir priemonės, kurias naudoja meistrė smile.gif

ko gero daugiausia įtakos turi nuosavos blakstienos ax.gif
Aš rytoj vėl einu augintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 12 27, 10:22)
ko gero daugiausia įtakos turi nuosavos blakstienos ax.gif 
Aš rytoj vėl einu augintis bigsmile.gif

pas ka? idekite foto po to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 27, 16:29)
pas ka? idekite foto po to ax.gif

pas Rykutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 23, 00:37)
skaiciau straipsni, jau neprisimenu kur, kad uz kelis simtus LT priauginamos "sintetines", kurias vadinas ale silkinemis ir tt, o tik uz nuo keliu tukst kainuoja tikrai naturalios, silkines ir pan  rolleyes.gif as niekuomet nesiryzciau prisiauginti, negi taip blogai su savosiomis?  g.gif betgi, cia velgi - industrija, biznis ...  doh.gif ir cia mano nuomone  drinks_cheers.gif

o kas jau taip blogai su priaugintomis? nieko blogo tame as nematau. pasikartosiu dar karta , gerai priaugintos blakstienos yra GERIS.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 23, 01:37)
skaiciau straipsni, jau neprisimenu kur, kad uz kelis simtus LT priauginamos "sintetines", kurias vadinas ale silkinemis ir tt, o tik uz nuo keliu tukst kainuoja tikrai naturalios, silkines ir pan  rolleyes.gif as niekuomet nesiryzciau prisiauginti, negi taip blogai su savosiomis?  g.gif betgi, cia velgi - industrija, biznis ...  doh.gif ir cia mano nuomone  drinks_cheers.gif

O kas cia blogo, kad biznis??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 12 23, 02:37)

Kad tai yra biznis tai ir savaime aisku. Uzdirba tiek gamintojai, tiek pardavejai, tiek meistrai biggrin.gif
Na jusu skaitytas straipsnis manau butu idomus mums visoms ir jei turesite minutele gal galetumet imesti nuoroda rolleyes.gif As tikzinau tukstantines kainas ne priauginimo, bet isodinimo plauko, bet deja isamiau pakolkas nieko negaliu parasyti, nes tai skaiciau dar studiju laikais kai tekdavo rasyti visokius darbus....
Atsakyti
Na aš vėl su blakstienom bigsmile.gif Šį kartą man dar gražiau nei prieš tai buvo wub.gif gal jau buvau primiršus koks tai grožis ir gėris bigsmile.gif Negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif Ačiū Rykutei už kruopštų ir tobulai atliktą darbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 12 29, 10:32)
Na aš vėl su blakstienom bigsmile.gif  Šį kartą man dar gražiau nei prieš tai buvo wub.gif  gal jau buvau primiršus koks tai grožis ir gėris bigsmile.gif  Negaliu atsidžiaugti rolleyes.gif Ačiū Rykutei už kruopštų ir tobulai atliktą darbą 4u.gif

kokia kaina pas ja? idekite foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 12 29, 11:51)
kokia kaina pas ja? idekite foto smile.gif

nu pabandysiu nufotkinti, jei pavyks smile.gif Kaina 150 lt. Papildymas 70 lt. Bet tikrai verta bigsmile.gif
Atsakyti