Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

Norėjau paklausti, su kuo geriausia nuvalyti tušą padažius priaugintas blakstienas? Klausiu, nes mano natūralios blakstienos šviesios, o priaugintos jau po truputį pradėjo kristi... g.gif
Atsakyti
Pradejo kirbeti noras prisiauginti blakstienas, bet turbut artimiausiu metu pas padoria meistre papulti neimanoma?
Gal kas turit /lisos/ kontaktus, mestelkit i AZ, butu gerai rajonas kur dirba ir kaina daugmaz kiek mokat. Esu is tu nedrasiuju, ieskojau internete, ziurinejau nuotraukas, bet vistiek baisu pas prasta meistre papulti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneles;) Ilga laika galvojau ar prisiauginti ar ne... Pradziai pries didesnes sventes dirbtines klijuodavausi, bet suvargdavau (tai kamputis neprisiklijuoja nors tu ka, tai pristai sulimpa, sunku toliau jas klijuoti ar tai dar kas..) Galiu trumpai papasakot savo istorja kaip su tom blakstienom cia yra smile.gif nieko baisaus. Mano procedura truko ~2.5h. As jau 2 kart prisiauginu jas, pirma kart auginausi tas paprtastesnes, o si kart jau 3D. Esu patenkinta. Antroji puse pagyre, drauges taip pat pastebejo, pagyre, likau patenkinta biggrin.gif Akytes truputi yra jautrios tiems klijukams, bet para pasilasinus lasiuku vel viska satsigauna, raudonuma sisnyksta. Blakstienu priauginimas man 3D kainavo 60lt. (Siauliuose). Korekcija puse priauginimo kainos (t.y 30lt). Tai va... Esu laabai patenkita, kas ten sako kad yra problemu, sunku nusivalyti akiu seselius, kontura.. nieko panasaus, pasaugant viska svenlniai galima nuvalyti, sitas grozis laiko asmeniskai man ~4sav (3D jau kuri laika ilgiau, galbut kad yra tankesnes, ne taip matosi trukstamu plaukeliu) thumbup.gif P.s vienos iskrenta su tikromis, kitos tiesiog atsiklijuoja.
Atsakyti
ikelsiu savo pasisakyma kitoje temoje, gal kuriai bus naudinga

QUOTE(*ElGuna @ 2011 12 12, 15:37)
dariausi blakstienu priauginima Vijoleje. nerekomenduoju, nepatiko. kadangi turiu su kuo palyginti, tai pasakysiu, kad ir blakstienu buvo per mazai ideta, ir desines akies blakstienas suklijavo taip, kad jos krito i akies vidu doh.gif  pasakiau, kad ilgu nedetu, kad butu naturaliai, tai atsimerkus pamaciau karves ilgio blakstienas, tai gerai, kad pries tai pasakiau nedeti dar ilgesniu, nes jau butu suklijavus. grizus namo, sekmingai per puse ilgio sumazinau doh.gif  ir klijavo baltai klijais, ne juodais, ir kai kur balti kuoksteliai matosi nuo sulipusiu kliju, kai kur blakstienas buvo per arti akies priklijavusi, kad net dure. nu vienu zodziu, ir pati daugiau neisiu ir kitom nerekomenduoju schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(indexxx @ 2011 12 18, 22:59)
Norėjau paklausti, su kuo geriausia nuvalyti tušą padažius priaugintas blakstienas? Klausiu, nes mano natūralios blakstienos šviesios, o priaugintos jau po truputį pradėjo kristi... g.gif

Reiktų dažytis specialiu tušu priaugintoms blakstienoms (kuriame nėra glicerolio) ar fiksatoriumi. Paprastas tušas ardys klijus... O šiaip plaukite vandeniu arba vienspalviu skaidriu valikliu, toniku (kad nebūtų jame aliejaus, tik ne pieneliu). Valyti užmerktas blakstienas iš viršaus į apačią, tik netrinti.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgos_blakstienos @ 2011 12 22, 11:11)
Reiktų dažytis specialiu tušu priaugintoms blakstienoms (kuriame nėra glicerolio) ar fiksatoriumi. Paprastas tušas ardys klijus... O šiaip plaukite vandeniu arba vienspalviu skaidriu valikliu, toniku (kad nebūtų jame aliejaus, tik ne pieneliu). Valyti užmerktas blakstienas iš viršaus į apačią, tik netrinti.. 4u.gif

ačiū labai už patarimus 4u.gif o gal ką patartumėt ir dėl skysto akių pieštuko? prieš prisiauginimą jį visada naudodavau, o dabar bijau, kad bus sunku nuplauti ir kad gali iškristi blakstienos g.gif nes ir ryte prausdamasi vandeniu labai jas saugau, stengiuosi neužkliudyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indexxx @ 2011 12 22, 20:21)
ačiū labai už patarimus 4u.gif o gal ką patartumėt ir dėl skysto akių pieštuko? prieš prisiauginimą jį visada naudodavau, o dabar bijau, kad bus sunku nuplauti ir kad gali iškristi blakstienos g.gif nes ir ryte prausdamasi vandeniu labai jas saugau, stengiuosi neužkliudyti smile.gif

aš su ausų krapštuku atsargiai nuvalau smile.gif su vandeniu sušlapinus jį.
Atsakyti
QUOTE(indexxx @ 2011 12 22, 20:21)

Šiaip geriau visai nesidaryti to pravedimo rolleyes.gif na jei tankiai priaugintos blakstienos, nelabai jo reikia. Jei vis dėlto darotes, tai nepamirškit prieš einant miegoti ir pačias blakstienas pavalyti, nes tikrai ištepsite jas.. Galima ir su ausų krapštuku, kaip jau minėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indexxx @ 2011 12 22, 22:21)

Galima piesti pravedima , o vakare valyti . Viska galite daryti , kaip ir anksciau, tiesiog atsargiau valyti it tiek. Nenukris tos blakstienos, nebijokite smile.gif
Atsakyti

skaiciau straipsni, jau neprisimenu kur, kad uz kelis simtus LT priauginamos "sintetines", kurias vadinas ale silkinemis ir tt, o tik uz nuo keliu tukst kainuoja tikrai naturalios, silkines ir pan rolleyes.gif as niekuomet nesiryzciau prisiauginti, negi taip blogai su savosiomis? g.gif betgi, cia velgi - industrija, biznis ... doh.gif ir cia mano nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 12 23, 01:42)
Galima piesti pravedima , o vakare valyti . Viska galite daryti , kaip ir anksciau, tiesiog atsargiau valyti it tiek. Nenukris tos blakstienos, nebijokite  smile.gif

Baisu, nes juk akių pieštuko papuola ir tarp blakstienų, o dabar man jos kaip tik jau vos laikosi, nes jau truputį paaugę, tai išvis baisu liesti smile.gif turiu jas jau 2 savaites smile.gif
Atsakyti
Sveikos, nerandu temos kur kalbėtų blakstienų priauginimo meistrės. Norėjau paklausti kokiu klijukus naudojate? Kaip jums deluxe lashes klijai?
Atsakyti