Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Linuute @ 2011 11 21, 19:24)
100 % reklama,dar ir meistre pasivadinus taip koks jos vardas  doh.gif  lotuliukas.gif

[QUOTE]

drinks_cheers.gif Bet tai kaiiiii bukumas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Sonie,2011 11 21, 21:16]
[QUOTE]

drinks_cheers.gif Bet tai kaiiiii bukumas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Merginos ko Jus cia pykstates,lai buna reklama ar dar kaip kas ka pavadina,teise rinktis,smeiztas,ytarinejimai kam visa tai,pasirinkimo laisve,juk gyvename demokratiskoje salyje,truputy pagarbos.Graziu darbeliu,geru atsilipeimu,ir visko po truputy wub.gif
Atsakyti
tai kad net nereikia jokios reklamos ir be jos darbo sociai. padarytas darbas yra geriausia reklama, o ne rasinejimas su papilstymu.
Atsakyti
Merginos, gal galite ymesti nuoroda kur yra meistriu tema ? 4u.gif
Lisa su kokios firmos blakstienomis darbuojates ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2011 11 22, 14:52)
Merginos, gal galite ymesti nuoroda kur yra meistriu tema ?  4u.gif

http://www.supermama...
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 22, 18:03)

aciu 4u.gif
Atsakyti
aš buvau prisiauginus blakstienas rugpjūčio pabaigoj ,šiai dienai,prabėgus veik 3 mėn , jau yra tik kokia viena priaugintoji belikusi ,na pirmą mėnesį viskas kaip ir neblogai buvo ,bet paskui prasideda bėdos ,jei nebenori eit prisiauginti ,nes blakstienų nemažai jau iškrenta ,o manosios yra šviesios,todėl kartais jas tekdavo padažyt ,kad nesiskirtų labai nuo priaugintų ,o nuvalyt vakare makiažą labai sunku .nes priaugintų nei trint ,nei valikliais valyt negalima ,o tada neįmanoma ir savų gerai nuvalyt schmoll.gif
tikras vargas,kai pagalvoji ,plius sakė ,kad blakstienos manosios ataugs tokios kokios buvo praėjus 3 mėn ,deja tikrai ataugo nepalyginamai trumpesnės unsure.gif nors turiu nusipirkus brangią priemonę ,padedančią blakstienom ataugt ,kol kas deja
Reziume- jei jūsų blakstienos pakankamai ilgos ,geriau nedėti jokių plastmasių ,nes kas iš to ,kad mėnesį būsi graži ,bet paskui gal metus ar net visą laiką su trumpesnėm blakstienom .jei mano blakstienos neataugs tokios kokios buvo ,daugiau dirbtinių nebeprisiauginsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2011 11 25, 10:54)
aš buvau prisiauginus blakstienas rugpjūčio pabaigoj ,šiai dienai,prabėgus veik 3 mėn ,  jau yra tik kokia viena priaugintoji belikusi ,na pirmą mėnesį viskas kaip ir neblogai buvo ,bet paskui prasideda bėdos ,jei nebenori eit prisiauginti ,nes blakstienų nemažai jau iškrenta ,o manosios yra šviesios,todėl kartais jas tekdavo padažyt ,kad nesiskirtų labai nuo priaugintų ,o nuvalyt vakare makiažą labai sunku .nes priaugintų nei trint ,nei valikliais valyt negalima ,o tada neįmanoma ir savų gerai nuvalyt schmoll.gif
tikras vargas,kai pagalvoji ,plius sakė ,kad blakstienos manosios ataugs tokios kokios buvo praėjus 3 mėn ,deja tikrai ataugo nepalyginamai trumpesnės unsure.gif nors turiu nusipirkus brangią priemonę ,padedančią blakstienom ataugt ,kol kas deja
Reziume- jei jūsų blakstienos pakankamai ilgos ,geriau nedėti jokių plastmasių ,nes kas iš to ,kad mėnesį būsi graži ,bet paskui gal metus ar net visą laiką su trumpesnėm blakstienom .jei mano blakstienos neataugs tokios kokios buvo ,daugiau dirbtinių nebeprisiauginsiu rolleyes.gif

mano irgi tragiškos dabar smile.gif kaip nugriaužtos...įdomu per kiek laiko ataugs, bet vis tiek auginsiuos vėl, nes labai gražu ir patogu su jomis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 25, 17:46)
mano irgi tragiškos dabar smile.gif kaip nugriaužtos...įdomu per kiek laiko ataugs, bet vis tiek auginsiuos vėl, nes labai gražu ir patogu su jomis rolleyes.gif

mano tai nenugraužtos .ataugo lygios ,bet trumpesnės tikrai nei buvo
Atsakyti
Merginos, kur mokėtės priauginti blakstienas? smile.gif.
Kurie kursai tikrai nenuviltų ir į kuriuos verta investuoti?
Grįžtu iš užsienio trumpam, norėčiau pasibaigti. smile.gif.

Girdėjau tik apie Femina Bonoj rengiamus ir Deluxe lashes.

g.gif
Atsakyti
Čiliuke, atsakytsiu tau į a.ž. nes vėl gausiu velnių, kad ne ten diskutuojam smile.gif

Tik niekaip nesuprantu, mergaites kurios priaugina nagus turi atskirą temą, dalinasi darbų nuotraukomis, komentarais, ir telpa visos- ir meistres ir klintės. o mes kažkodel siuntinejamos iš vienos temos į kitą. Kosmetologės, senai bendraujančios apie savus dalykus irgi nereiškia labai didelio susižavėjimo kad jų temoje apie blakstienas kalbame. Taip ir neturim kur dėtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiliukė! @ 2011 11 25, 23:10)
Merginos, kur mokėtės priauginti blakstienas? smile.gif.
Kurie kursai tikrai nenuviltų ir į kuriuos verta investuoti?
Grįžtu iš užsienio trumpam, norėčiau pasibaigti. smile.gif.

Girdėjau tik apie Femina Bonoj rengiamus ir Deluxe lashes.

g.gif

sunku pasakyti. geriausi kursai tai praktine patirtis.
Atsakyti