aš buvau prisiauginus blakstienas rugpjūčio pabaigoj ,šiai dienai,prabėgus veik 3 mėn , jau yra tik kokia viena priaugintoji belikusi ,na pirmą mėnesį viskas kaip ir neblogai buvo ,bet paskui prasideda bėdos ,jei nebenori eit prisiauginti ,nes blakstienų nemažai jau iškrenta ,o manosios yra šviesios,todėl kartais jas tekdavo padažyt ,kad nesiskirtų labai nuo priaugintų ,o nuvalyt vakare makiažą labai sunku .nes priaugintų nei trint ,nei valikliais valyt negalima ,o tada neįmanoma ir savų gerai nuvalyt
tikras vargas,kai pagalvoji ,plius sakė ,kad blakstienos manosios ataugs tokios kokios buvo praėjus 3 mėn ,deja tikrai ataugo nepalyginamai trumpesnės
nors turiu nusipirkus brangią priemonę ,padedančią blakstienom ataugt ,kol kas deja
Reziume- jei jūsų blakstienos pakankamai ilgos ,geriau nedėti jokių plastmasių ,nes kas iš to ,kad mėnesį būsi graži ,bet paskui gal metus ar net visą laiką su trumpesnėm blakstienom .jei mano blakstienos neataugs tokios kokios buvo ,daugiau dirbtinių nebeprisiauginsiu