QUOTE(Redauta @ 2011 11 17, 12:44)
Skaitinėju ir priėjau išvada:)Geras meistras visuomet gerai atlieka darbą!!!Buvau ir aš pasirašiusi ten- *meistriukei savadarbei*Rezultatas šokiruojantis,papildymas kas pusantros savaitės ir daug visokių nesklandumų.Spjaudžiausi ir koliojausi.Po pusės metų nutariau pakeisti meistrę.Išklausiau atsiliepimų ir pasiūlymų,peikimų ir pagyrimų.Nuėjau pas rekomenduojamą meistrę-Rezultatai stulbinantys!!!!!Blakstienos taip naturaliai uždėtos,kad aplink supantys draugai gyrė,klausinėdami makijažo subtilybių:)Gavau gerų atsakymų nuo meistrės;1- Nereikia norėti storesnių blakstienų nei tavosios atlaikytų( kurios iš tolo pirma pasimato,o vėliau žmogus:)2-Blakstienos parenkamos pagal klientės naturalių blakstienų storumą(nes ant silpnesnių netlaikys tokia masė) !3-Kokybiški klijai,o ne Made in Home:)4-Priežiūra(nenaudoti aliejinio pagrindo valiklių,losijonų,šešėlių ir t.t Visuomet galima rasti kompromisą,bet ir grožiui reikia palankių sąlygų.Turiu gan nestoras blakstienas,meistrė naudoja kuo naturaliau atrodančias(t.y neperkarutai tinkančias mano blakstienų krūviui) kokybiškus klijukus.Visumoje,atrodau nepriekaištingai, papildymą darausi kas 4 savaites!!!!Iškrenta manosios blakstienos(,tai natūralu,bet papildymui jų tikrai užtenka.Kai darysiu pertrauką tam naudosiu spec priemones,o jų tikrai yra spec. vokiečių vaistinėse(nekalbu apie Ricina)Kai turėsiu galimybę,galėsiu įkelti nuotraukytę.Su malonumu parašiau savo nuomonę: Gražaus ir kūribingo Jums darbelio ,mūsų tikroms meistrėms o besimokančioms ir tobulėjančioms(o gal net taupančioms)kruopštumo,kantrybės ir pripažinimo:)
Galėtum išduot paslaptį, kokiame mieste, kur, už kiek dareisi