Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Redauta @ 2011 11 17, 12:44)
Skaitinėju ir priėjau išvada:)Geras meistras visuomet gerai atlieka darbą!!!Buvau ir aš pasirašiusi  ten- *meistriukei savadarbei*Rezultatas šokiruojantis,papildymas kas pusantros savaitės ir daug visokių nesklandumų.Spjaudžiausi ir koliojausi.Po pusės metų nutariau pakeisti meistrę.Išklausiau atsiliepimų ir pasiūlymų,peikimų ir pagyrimų.Nuėjau pas rekomenduojamą meistrę-Rezultatai stulbinantys!!!!!Blakstienos taip naturaliai uždėtos,kad aplink supantys draugai gyrė,klausinėdami  makijažo subtilybių:)Gavau gerų atsakymų nuo meistrės;1- Nereikia norėti storesnių blakstienų  nei tavosios atlaikytų( kurios iš tolo pirma pasimato,o vėliau žmogus:)2-Blakstienos parenkamos pagal klientės naturalių blakstienų storumą(nes ant silpnesnių netlaikys tokia masė) !3-Kokybiški klijai,o ne Made in Home:)4-Priežiūra(nenaudoti aliejinio pagrindo valiklių,losijonų,šešėlių ir t.t  Visuomet galima rasti kompromisą,bet ir grožiui reikia palankių sąlygų.Turiu gan nestoras blakstienas,meistrė naudoja kuo naturaliau atrodančias(t.y neperkarutai tinkančias mano blakstienų krūviui)  kokybiškus klijukus.Visumoje,atrodau nepriekaištingai, papildymą darausi kas 4 savaites!!!!Iškrenta manosios blakstienos(,tai natūralu,bet papildymui jų tikrai užtenka.Kai darysiu pertrauką tam naudosiu spec priemones,o jų tikrai yra spec. vokiečių vaistinėse(nekalbu apie Ricina)Kai turėsiu galimybę,galėsiu įkelti nuotraukytę.Su malonumu parašiau savo nuomonę: wub.gif Gražaus ir kūribingo Jums darbelio ,mūsų tikroms meistrėms wub.gif o besimokančioms ir tobulėjančioms(o gal net taupančioms)kruopštumo,kantrybės ir pripažinimo:) wub.gif

Galėtum išduot paslaptį, kokiame mieste, kur, už kiek dareisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2011 11 19, 14:52)
Galėtum išduot paslaptį, kokiame mieste, kur, už kiek dareisi smile.gif

Jokia cia paslaptis:) Klaipedoje meistre pirma karta ima 150lt,papildymas 70lt jei reikes kontaktu,klausk parasysiu i AZ wub.gif(atsiprasau uz neetiska sryfta,bet skubu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redauta: 20 lapkričio 2011 - 15:00
Sveikos,vakar prisiauginau blakstienytes ir aš,negaliu atsidžiaugti kol kas wub.gif Darbas atrodo mano akimis nepriekaištingas.Džiaugiuosi,radusi puikią meistrę Vilniuje.Matysiu po kiek laiko reikės papildymus daryti eigoje.
Atsakyti
Man dabar iskilo klausimas kaip valyt akis - piestuka, seselius g.gif . Ar galiu tept paakiu krema unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2011 11 20, 22:21)
Man dabar iskilo klausimas kaip valyt akis - piestuka, seselius g.gif . Ar galiu tept paakiu krema unsure.gif ?

makiaza apie akis valykites ausu krapstuku mirksiukas.gif
na, o paakiu kremo juk netepate riebiai rolleyes.gif galite siek tiek toliau tept nuo blakstienyciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 20, 19:02)
makiaza apie akis valykites ausu krapstuku  mirksiukas.gif

na, o paakiu kremo juk netepate riebiai rolleyes.gif  galite siek tiek toliau tept nuo blakstienyciu  smile.gif 4u.gif

O ar galiu ta krapstuka kokiu pieneliu ar kt valikliu sudrekint? Dabar tik su vandeniu suslapinu krapstuka, tai sunkiai sekasi valyt unsure.gif . Zinau, kad negalima su aliejiniais valikliais, bet tai o koks yra teisingas valiklis, jei net dvifazis akiu makiazo valiklis oficialiam gamintojo puslapyje ivardijamas kaipo "non oily" doh.gif
Atsakyti
As seselius nusivalaus ir su pieneliu naudojant vatos tamponeli. naudoju seseliu pagrinda tai kitaip nugramdyti ir neiseina. visai paprasta, tik valyti reikia nelieciant blakstienu. be problemu.
Atsakyti
Aciu visoms uz informacija 4u.gif .

O man tai piestuko linija ganetinai nelengvai nusivalo unsure.gif . O ji gi visai prie pat blakstienu, nu tai stopudovai lieciau pieneliu doh.gif . Kol kas kuokstais nekrenta, tai gal pavyks ismokt atsargiai nusivalyt.
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 03, 11:55)
jei esate klaipediete - parasykit pas ka einat?
Papildyta:

sory, pasiskaiciau, suradau. beje, as pas ta kuri dirba uz 70 lt jau nebeisiu, tiesiog is principo, nes jai nesvarbu kiek pildyti reikia - daug ar mazai - kaina visada vienoda. Mano teise rinktis. Dabar isbandysiu kita meistre kuri uz papildyma ima 50 lt, palyginsiu ir matysiu ka toliau daryt...

vaikstau pas panele Tatjana. is tauralaukio smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2011 11 03, 11:55)
jei esate klaipediete - parasykit pas ka einat?
Papildyta:

sory, pasiskaiciau, suradau. beje, as pas ta kuri dirba uz 70 lt jau nebeisiu, tiesiog is principo, nes jai nesvarbu kiek pildyti reikia - daug ar mazai - kaina visada vienoda. Mano teise rinktis. Dabar isbandysiu kita meistre kuri uz papildyma ima 50 lt, palyginsiu ir matysiu ka toliau daryt...

jos numeris 867996679
Atsakyti
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 21, 18:12)
vaikstau pas panele Tatjana. is tauralaukio smile.gif
Papildyta:
jos numeris 867996679

gal užteks reklamos? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 11 21, 17:15)
gal užteks reklamos?  cool.gif

100 % reklama,dar ir meistre pasivadinus taip koks jos vardas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 11 21, 18:24)
100 % reklama,dar ir meistre pasivadinus taip koks jos vardas  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti