Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Linuute @ 2011 11 14, 16:21)
sveikutes...tai tas blakstienas galima nusiimti ir pacioms  g.gif ,su alyvuogiu aliejum ar tai ricina?  g.gif Cia tiesa? g.gif

Taip, priaugintas blakstienas galima nusiimti pačiai smile.gif patariama tai daryti su paprastu aliejumi, nes ricina gali erzinti akis.. Tiesiog sudrėkinkite vatos padelius aliejumi ir palaikykite apie 15min. Jei priaugintos blakstienos lengvai nenusiims, procedūrą pakartokite smile.gif

i 
Ištrintas paslaugų skelbimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 16 lapkričio 2011 - 15:58
su aliejumi tikrai ne visada nusiima, isbandziau tai ant saves. man jos isvis nenusieme, kiek zinau kitoms pavyko nusiimti, taip kad drasiai teigti jog tikrai nusiima su aliejumi negaleciau. pabandyti zinoma galima, bet kad toks bandymas nesibaigtu blakstienu nurovimu, o ne priaugintos atskirimu nuo naturalios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 15 lapkričio 2011 - 13:28
QUOTE(Tankas @ 2011 11 15, 15:27)
su aliejumi tikrai ne visada nusiima, isbandziau tai ant saves. man jos isvis nenusieme, kiek zinau kitoms pavyko nusiimti, taip kad drasiai teigti jog tikrai nusiima su aliejumi negaleciau. pabandyti zinoma galima, bet kad toks bandymas nesibaigtu blakstienu nurovimu, o ne priaugintos atskirimu nuo naturalios.

drinks_cheers.gif: be to apie tai jau ne karta buvo rasyta mirksiukas.gif galima net blogiau pasidaryt, nes nuo alieju atmirksta klijai,pasidaro tasus atsoka palei voka,o auksciau lieka sukibe,duria voka,kraiposi visaip unsure.gif patarciau nueit pas meistre ir nusiimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2011 11 14, 16:45)
Uzuojauta nuosirdziausia, bet gal pries toki kategoriska teigini NE, vertetu ivertinti pas ka jus darete priauginima. as jau ketvirti metai su priaugintom blakstienom, ir galiu pasakyti tik TAIP. isskiriu tik tuos atvejus, kai nebeturejau galimybes eiti pas gerai darancia meistre, ejau pas kitas meistres, kurios mane buvo taip sudirbe kad jau svarsciau arba visai nusiimu arba ieskausi kitos. Rezultatas - neradau, todel papildo mano gyvenimo draugas, kuris matydavo kaip atliekama procedura, kaip turi buti, ir kaip NEGALI buti. pamates mano blakstienas kai gryzau po papildymo, pats emesi reikalo smile.gif
Todel nesutinku su tokiu kategorisku NE jei jums nenokybiskai atliko procedura.

Ačių už užuojautą, jei 4metus prisiaugini blakstienas, gali nuoširdžiai pasakyti, kad akys visada pailsejusios, ju negraužia, juolab neduria (kai paauga tavo naturalios blakstienos), rytais jokio diskomforto nejauti ? Nežinau..tikrai sunkiai tikėtina, aš visus tuos minusus pajaučiau per ne pilnas 2savaites, o draugas reiškias geležinę kantrybę turi, šaunuolis smile.gif Aišku mano atveju didžiausia kaltė meistrės nekokybiškam darbui, bet esmės tai nekeičia, tai yra plastmasiniai antikūniai, kurie nepadeda jaustis paprastai, patogiai. Manęs dabar nieks nepriverstų to pakartoti, taigi mano kategoriškas NE, lieka toks pat NE tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 15, 16:30)
drinks_cheers.gif: be to apie tai jau ne karta buvo rasyta mirksiukas.gif galima net blogiau pasidaryt, nes nuo alieju atmirksta klijai,pasidaro tasus atsoka palei voka,o auksciau lieka sukibe,duria voka,kraiposi visaip unsure.gif patarciau nueit pas meistre ir nusiimt 4u.gif

Nuo aliejų viena kita nukrenta, bet visų savarankiškai nenusiimsi, mirkiau tas blakstienas aliejujue visą savaitgalį, kaip ir minėjau kelios nukrenta, taigi pritarčiau anksčiau sakytai nuomonei - tai padaryti pas meistrę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 09:14)
Ačių už užuojautą, jei 4metus prisiaugini blakstienas, gali nuoširdžiai pasakyti, kad akys visada pailsejusios, ju negraužia, juolab neduria (kai paauga tavo naturalios blakstienos), rytais jokio diskomforto nejauti ? Nežinau..tikrai sunkiai tikėtina, aš visus tuos minusus pajaučiau per ne pilnas 2savaites, o draugas reiškias geležinę kantrybę turi, šaunuolis smile.gif Aišku mano atveju didžiausia kaltė meistrės nekokybiškam darbui, bet esmės tai nekeičia, tai yra plastmasiniai antikūniai, kurie nepadeda jaustis paprastai, patogiai. Manęs dabar nieks nepriverstų to pakartoti, taigi mano kategoriškas NE, lieka toks pat NE  tongue.gif

nu žinok jei gerai, kokybiškai atliktas darbas-jokio diskomforto tikrai nesijaučia. Nuoširdžiai sakau:) nors ir ne manęs klausei blush2.gif Pirmas mano bandymas buvo nevykęs-jaučiau, kad plastmasės priklijuotos, blakstienos buvo nusvirusios žemyn, vaizdelis nekoks, dūrė akį, akys buvo paraudusios ir tikrai jaučiau, kad kažkas yra pridėta. Bet va antrą kartą surizikavau-ir visiškai kiti pojūčiai bigsmile.gif nesijaučia jokių svetimkūnių ant akių smile.gif niekas nieko neduria. Tik gaila, kad mano blakstienos silpnos, ir turiu daryti pertrauką, bet kai tik jos atsigaus-iškart eisiu vėl augintis smile.gif Todėl labai svarbu nepagailėti tų kelių papildomų litų ir nerizikuot su meistre. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 16, 08:14)
jei 4metus prisiaugini blakstienas, gali nuoširdžiai pasakyti, kad akys visada pailsejusios, ju negraužia, juolab neduria (kai paauga tavo naturalios blakstienos), rytais jokio diskomforto nejauti ? Nežinau..tikrai sunkiai tikėtina, aš visus tuos minusus pajaučiau per ne pilnas 2savaites.

taip jausdavau visus tuos bjaurius dalykus kai darydavo net nezinau kaip pavadinti - tiesiog kai darydavo man nekokybiskai. sau buvau pasakius geriau jau visai neturesiu nei jausiu visa laika, fuj kaip bjauru.
merginoms linkiu rasti tinkama meistre , nes tikrai garantuoju jog kokybiskai padarytas priauginimas nesijaucia. ir meistres, kurios daro kokybiskai, tikrai daro ne uz 30 litu.
Atsakyti
QUOTE(savrina @ 2011 11 14, 14:10)
Griežtas, vienareikšmiškas NE - PRIAUGINTOM BLAKSTIENOM!

kaip pikta skaityti tokius atsiliepimus ir pikta zinoti, kad kitos perskaiciusios isvaizduos, kad butent taip ir bus. Sunku itikinti, kai zmogus patyre priesingai, taciau kaip bebutu gaila jus paprasciausiai patekote pas viena is daugelio nekokybiskai dirbanciu mergaiciu ir kito atsakymo i si klausima nera ir negali buti. Priaugintu blakstienu neturi jaustis, jos neturi durti, sukelti niezulio ar kitokiu nemaloniu pojuciu, turite nejausti NIEKO. Jeigu yra priesingai, tai tik meistres kalte.
Linkiu visoms patirti ka reiskia kokybiskas blakstienu priauginimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sojertoma: 16 lapkričio 2011 - 12:25
QUOTE(Tylene @ 2011 11 16, 13:21)
nu žinok jei gerai, kokybiškai atliktas darbas-jokio diskomforto tikrai nesijaučia. Nuoširdžiai sakau:)  nors ir ne manęs klausei blush2.gif  Pirmas mano bandymas buvo nevykęs-jaučiau, kad plastmasės priklijuotos, blakstienos buvo nusvirusios žemyn, vaizdelis nekoks, dūrė akį, akys buvo paraudusios ir tikrai jaučiau, kad kažkas yra pridėta. Bet va antrą kartą surizikavau-ir visiškai kiti pojūčiai bigsmile.gif  nesijaučia jokių svetimkūnių ant akių smile.gif niekas nieko neduria. Tik gaila, kad mano blakstienos silpnos, ir turiu daryti pertrauką, bet kai tik jos atsigaus-iškart eisiu vėl augintis smile.gif Todėl labai svarbu nepagailėti tų kelių papildomų litų ir nerizikuot su meistre.  ax.gif

Na kiek žmonių tiek ir numonių, aš asmeniškai nieko panašaus neketinu bandyti smile.gif nebent vienkartinį, šventinį makiažą su dienai priklijuotomis blakstienos, kurios nusiimtu tą patį vakarą be jokių sunkių pastangų, nes man ši patirtis su priauginimu tikrai per skaudi.. doh.gif
Nors ir neilgas blakstienas turėjau dabar jos dar trumpesnės ir retesnės verysad.gif , faktas manau lieka tas, kad priaugintos blakstienos natūralioms padėt tikrai niekuo nepadeda, aišku grožio prasme čia jau kitas klausimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tankas @ 2011 11 16, 13:37)
taip jausdavau visus tuos bjaurius dalykus kai darydavo net nezinau kaip pavadinti - tiesiog kai darydavo man nekokybiskai. sau buvau pasakius geriau jau visai neturesiu nei jausiu visa laika, fuj kaip bjauru.
merginoms linkiu rasti tinkama meistre , nes tikrai garantuoju jog kokybiskai padarytas priauginimas nesijaucia. ir meistres, kurios daro kokybiskai, tikrai daro ne uz 30 litu.

Na dariausi tikrai ne už 30lt, bet pasekmės tikrai nemalonios, juntamos ir matomos, esu žiauriai nusivylusi, o jei būčiau gavusi kokybišką paslaugą, kas žino, gal dabar kitaip kalbėčiau smile.gif Kol kas yra kaip yra. Ir manau žmonėms bus naudinga visapusiška informacija apie blakstienų priauginimą.
Papildyta:
QUOTE(sojertoma @ 2011 11 16, 14:25)
kaip pikta skaityti tokius atsiliepimus ir pikta zinoti, kad kitos perskaiciusios isvaizduos, kad butent taip ir bus. Sunku itikinti, kai zmogus patyre priesingai, taciau kaip bebutu gaila jus paprasciausiai patekote pas viena is daugelio nekokybiskai dirbanciu mergaiciu ir kito atsakymo i si klausima nera ir negali buti. Priaugintu blakstienu neturi jaustis, jos neturi durti, sukelti niezulio ar kitokiu nemaloniu pojuciu, turite nejausti NIEKO. Jeigu yra priesingai, tai tik meistres kalte.
Linkiu visoms patirti ka reiskia kokybiskas blakstienu priauginimas  4u.gif

Pikta yra grižus namo pasižiūrėti i veidrodį ir matyti išretėjusias ir trumpesnes blakstienas, nei kad buvo dar iki priauginimo, tai yra pikta, o nuomonių yra visokiausių, mano patirtis yra būtent tokia ir ne kitokia. Aišku galima užsimerkti prieš tai, bet nemanau, kad esu tokia vienintelė, tikiu, kad yra kokybiškai dirbančių meistrių, tačiau aš pas tokią nepatekau, todėl šiai dienai taip ir rašau.
Atsakyti

i 
Paslaugų skelbimai draudžiami. Visame forume. Išskyrus Paslaugų skyrelį. Radus skelbimą nariui skiriamias įspėjimas. Įspėjimo nepaisant nariui skirimas įspėjimas su draudimu rašyt.
Atsakyti
Skaitinėju ir priėjau išvada:)Geras meistras visuomet gerai atlieka darbą!!!Buvau ir aš pasirašiusi ten- *meistriukei savadarbei*Rezultatas šokiruojantis,papildymas kas pusantros savaitės ir daug visokių nesklandumų.Spjaudžiausi ir koliojausi.Po pusės metų nutariau pakeisti meistrę.Išklausiau atsiliepimų ir pasiūlymų,peikimų ir pagyrimų.Nuėjau pas rekomenduojamą meistrę-Rezultatai stulbinantys!!!!!Blakstienos taip naturaliai uždėtos,kad aplink supantys draugai gyrė,klausinėdami makijažo subtilybių:)Gavau gerų atsakymų nuo meistrės;1- Nereikia norėti storesnių blakstienų nei tavosios atlaikytų( kurios iš tolo pirma pasimato,o vėliau žmogus:)2-Blakstienos parenkamos pagal klientės naturalių blakstienų storumą(nes ant silpnesnių netlaikys tokia masė) !3-Kokybiški klijai,o ne Made in Home:)4-Priežiūra(nenaudoti aliejinio pagrindo valiklių,losijonų,šešėlių ir t.t Visuomet galima rasti kompromisą,bet ir grožiui reikia palankių sąlygų.Turiu gan nestoras blakstienas,meistrė naudoja kuo naturaliau atrodančias(t.y neperkarutai tinkančias mano blakstienų krūviui) kokybiškus klijukus.Visumoje,atrodau nepriekaištingai, papildymą darausi kas 4 savaites!!!!Iškrenta manosios blakstienos(,tai natūralu,bet papildymui jų tikrai užtenka.Kai darysiu pertrauką tam naudosiu spec priemones,o jų tikrai yra spec. vokiečių vaistinėse(nekalbu apie Ricina)Kai turėsiu galimybę,galėsiu įkelti nuotraukytę.Su malonumu parašiau savo nuomonę: wub.gif Gražaus ir kūribingo Jums darbelio ,mūsų tikroms meistrėms wub.gif o besimokančioms ir tobulėjančioms(o gal net taupančioms)kruopštumo,kantrybės ir pripažinimo:) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redauta: 17 lapkričio 2011 - 13:03
sveikos,gal galetumete parekomenduoti gera meistre Kaune?labai reikia. per a.z.) dekui
Atsakyti