QUOTE(Tankas @ 2011 11 14, 16:45)
Uzuojauta nuosirdziausia, bet gal pries toki kategoriska teigini NE, vertetu ivertinti pas ka jus darete priauginima. as jau ketvirti metai su priaugintom blakstienom, ir galiu pasakyti tik TAIP. isskiriu tik tuos atvejus, kai nebeturejau galimybes eiti pas gerai darancia meistre, ejau pas kitas meistres, kurios mane buvo taip sudirbe kad jau svarsciau arba visai nusiimu arba ieskausi kitos. Rezultatas - neradau, todel papildo mano gyvenimo draugas, kuris matydavo kaip atliekama procedura, kaip turi buti, ir kaip NEGALI buti. pamates mano blakstienas kai gryzau po papildymo, pats emesi reikalo
Todel nesutinku su tokiu kategorisku NE jei jums nenokybiskai atliko procedura.
Ačių už užuojautą, jei 4metus prisiaugini blakstienas, gali nuoširdžiai pasakyti, kad akys visada pailsejusios, ju negraužia, juolab neduria (kai paauga tavo naturalios blakstienos), rytais jokio diskomforto nejauti ? Nežinau..tikrai sunkiai tikėtina, aš visus tuos minusus pajaučiau per ne pilnas 2savaites, o draugas reiškias geležinę kantrybę turi, šaunuolis
Aišku mano atveju didžiausia kaltė meistrės nekokybiškam darbui, bet esmės tai nekeičia, tai yra plastmasiniai antikūniai, kurie nepadeda jaustis paprastai, patogiai. Manęs dabar nieks nepriverstų to pakartoti, taigi mano kategoriškas NE, lieka toks pat NE
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2011 11 15, 16:30)
: be to apie tai jau ne karta buvo rasyta
galima net blogiau pasidaryt, nes nuo alieju atmirksta klijai,pasidaro tasus atsoka palei voka,o auksciau lieka sukibe,duria voka,kraiposi visaip
patarciau nueit pas meistre ir nusiimt
Nuo aliejų viena kita nukrenta, bet visų savarankiškai nenusiimsi, mirkiau tas blakstienas aliejujue visą savaitgalį, kaip ir minėjau kelios nukrenta, taigi pritarčiau anksčiau sakytai nuomonei - tai padaryti pas meistrę