Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(marmaliade @ 2011 11 09, 15:48)
Sveiki
As ir su klausimu, pries 3 savaites susidejau blakstienas, dabar darysiu korekcija, nes nusimato didelis ivykis. Bet esme ta, kad kai pirmakart dejausi, kadangi mano blakstienos nesviesios, netrumpos ir riestos, tai paprasiau, kad nedetu tokiu paciu ir sudetu kiek ilgesnes, riestesnes, bet realiai niekas net nepastebejo, kad ten ne maniskes, nes nelabai ir mates... Jos man idealiai atrode gal tik 3 dienas, o paskui nesamones ir prasidejo. Eme jos man susisukineti, ima kokia viena ir persisuka, akis plautis ir makiaza valytis, pasidare susdetingas, nes po duso jos sulimpa kuokstais, o pasivalius susivelia... Po savaites nei is sio nei is to eme kristi po 4-5 per diena vienu momentu ir krenta su sava blakstiena :/ galvojau "nupliksiu". O poto eme blakstienos kristi ant akiu, nes uzdetos sunkesnes, o savos eme ju nenulaikyti, tai jos man nusileisdavo iki akies, tai teko ant pagrindo det tusa, kad jas sulipdyti, kad y akis nekristu... Ar cia normalu ir kaip jas priziureti? Jau rimtai svarstau ar ne paskutini karta deduos... Beje, po nepilnu 3 savaiciu, man jos gerokai apkito,  ir kas juokingiausia viena akis labiau, kita maziau, tai atrodau kaip nupesiota varna :/

manau, kad taip tikrai neturetu buti. Gal yra kelios priezastys. Pirmoji - prasta meistre parinkusi netinkamo ilgio ir storio blakstienas, antroji - jus pati reikalavote per ilgu ir jusu atveju visai netinkamu, trecioji- jusu blakstienos yra labai nepatogios priauginimui, nes auga skirtingomis kryptimis. Bet panasu, kad tiesiog per ilgas prisiauginote ir priemones gal but buvo prastos, nekokybiskos, beje ar nakti nenumiegate ju?
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 11 09, 15:48)
eme kristi po 4-5 per diena vienu momentu ir krenta su sava blakstiena :/ galvojau "nupliksiu".

jos ir turi kristi su sava blakstiena mirksiukas.gif 4u.gif jeigu krenta tik dirbtine vadinasi kazkas negerai padaryta 4u.gif nesijaudinkit nenupliksit. atauga blakstienos 4u.gif
o kad skirtingai iskrito tai irgi nenuostabu. nes negali nuspeti kada musu blakstienos sugalvos kristi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noriu prisiauginti blakstienas,bet iškilo klausimukas..ar įmanoma prisiauginti blakstienas esant natūralioms šviesioms blakstienoms-dažau chemiškai kas 2-3 sav. Įdomu kaip atrodys priaugintos blakstienos,kai nuaugs natūralios...Juk vistiek turbūt matosi natūralios blakstienos iš po priaugintų?ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 09, 16:29)
manau, kad taip tikrai neturetu buti. Gal yra kelios priezastys. Pirmoji - prasta meistre parinkusi netinkamo ilgio ir storio blakstienas, antroji - jus pati reikalavote per ilgu ir jusu atveju visai netinkamu, trecioji- jusu blakstienos yra labai nepatogios priauginimui, nes auga skirtingomis kryptimis. Bet panasu, kad tiesiog per ilgas prisiauginote ir priemones gal but buvo prastos, nekokybiskos, beje ar nakti nenumiegate ju?

Blakstienas rinko pati meistre su mano pageidavimu, bet ji patyi parinkineji as pasakiau mazdaug kokio efekto noreciau, t.y. naturaliai atrodanciu, bet kiek ilgesniu ir buvo pawrinktos siek tiek tik ilgesnes... Nenumiegu, mano blakstienos siaip linkusios kartais oziuotis, t.y. issikraipyti pacios, bet juokingiausia, kad eme blakstienos krist sparciau ne to sono ant kurio miegu, o atvirksciai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 11 09, 18:59)
Blakstienas rinko pati meistre su mano pageidavimu, bet ji patyi parinkineji as pasakiau mazdaug kokio efekto noreciau, t.y. naturaliai atrodanciu, bet kiek ilgesniu ir buvo pawrinktos siek tiek tik ilgesnes... Nenumiegu, mano blakstienos siaip linkusios kartais oziuotis, t.y. issikraipyti pacios, bet juokingiausia, kad eme blakstienos krist sparciau ne to sono ant kurio miegu, o atvirksciai smile.gif)

Labai sunku nemacius kazka sakyti.
Gali buti, kad savu-naturaliu blakstienu turite nelabai daug. Blakstienos auga keliom eilem ir meistre noredama padaryti tankiau augino ir ant vidinies, arciau gleiviens eiles, todel siek tiek nuaugus jos gali pasvirti.

Kad krenta su naturalia blakstiena-tai normalu ir taip turi buti.
Siap akiu -blakstienu plauti nepageidaujama, geriau pasaugot, netrinti. Bet patekus kazkiek vandens ( praejus parai po priauginimo)sulipti galetu tik slapios, bet kai isdziuna-viskas turi buti kaip ir buve.

Jeigu kraiposi i skirtingas puses, tai -arba taip auga Jusu blakstienos, arba gali buti, kad -velgi del tankio augino ir ant visai mazyciu blakstienyciu, kurios staiga uzaugo ( jaunos auga greiciau) ir pakripsta i sona, nes dirbtine laikosi beveik per vyduri naturalios.

Daznaiusia pakrenta daugiau ant tos akies, ant kurios puses miegate. Buna kartais r kitaip, neaisku del ko smile.gif . Gal but tos akies pvz. daugiau pakrenta vokas ir del to blakstienos ypac kampuose greiciau "issitrina" taip sakant. Akys yra asimeteiskos visu zmoniu. Arba tiesiog taip atsitiko si karta. Gal po korekcijos taip nebus smile.gif

Daugelis klienciu pastebi, kad pirmos blakstienos prdejo kristi po priauginimo praejus savaite, pusantros. Bet, vel gi kiekvienai skirtinga.

97% klienciu uztenka darytis korekcija 1 karta per menesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 09 lapkričio 2011 - 22:03
kaip greičiau užsiauginti savo blakstienas blush2.gif taip noriu vėl prisiauginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 11 09, 22:58)
Labai sunku nemacius kazka sakyti.
Gali buti, kad savu-naturaliu blakstienu turite nelabai daug. Blakstienos auga keliom eilem ir meistre noredama padaryti tankiau augino ir ant vidinies, arciau gleiviens eiles, todel siek tiek nuaugus jos gali pasvirti.

97% klienciu uztenka darytis korekcija 1 karta per menesi.

Nepasakyciau, kad nedaug, bet gal kaip saket, kad graziau atrodytu man rodos suaugino ant visu mano blkstienu ir tos arciau akies pasviro...
O beje, gal galite pasakyti kaip jas priziureti, kad jos kuo ilgiau butu tos firmines isvaizdos ir kad kuo ilgiau laikytu, nes as jau po savaiteles norejau darytis korekcija, man jos kazkaip eme nebesiziureti... gal as priziureti nemoku...
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2011 11 10, 11:02)
Nepasakyciau, kad nedaug, bet gal kaip saket, kad graziau atrodytu man rodos suaugino ant visu mano blkstienu ir tos arciau akies pasviro...
O beje, gal galite pasakyti kaip jas priziureti, kad jos kuo ilgiau butu tos firmines isvaizdos ir kad kuo ilgiau laikytu, nes as jau po savaiteles norejau darytis korekcija, man jos kazkaip eme nebesiziureti... gal as priziureti nemoku...

tai vatir esme, jei visaks gerai, po savaites jokiu korekciju tikrai daryti nereikia. Gal pagal rekomendacijas susiraskite kita meistre?
Atsakyti
eina sau,pasiskaitau vis,ir kazkaip vis baisiau daros...
Planuoju isvykt is Lietuvos trejom savaitelem...ir prie isvykstant norejau uzsidet tas blakstienas...Bet dabar jau abejot pradejau...o jai jos ,kaip cia raso nesilaikys.... g.gif

O gal galit pasakyt..pvz,jai jos man pradetu kristi ir jau nebebutu bendro vaizdo kaip jas paciai nusiimti?Gal yra kazkoks tripaliukas,kuri reiktu isigyti ar pan.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 10, 11:21)
tai vatir esme, jei visaks gerai, po savaites jokiu korekciju tikrai daryti nereikia. Gal pagal rekomendacijas susiraskite kita meistre?

O gal galite parekomenduoti gea meistre Kaune?
Atsakyti
Tikrai, panelės, gal kuri gali drąsiai parekomenduoti kokią merginą KAUNE puikiai darančią blakstienų priauginimą? Būtų įdomu iškart ir kainą sinoti. Ačiūūūūū
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2011 09 05, 11:32)
o man pas Pentardą netiko. Kol dėjo-ašaros upeliai tekėjo, griaužė akis. Blastienas jaučiau po to, kad yra uždėtos. Ir dar per tiesios buvo.
O pas Rykutę galiu užmigt kol lipdo blakstienas. smile.gif Ir dirbtinių blakstienų nejaučiu absoliučiai, atrodo, kad mano pačios būtų. Aišku, tenka jai pavargt, nes mano blakstienos tiesios- bet užtad rezultatas puikus-riestos gražios blakstienos bigsmile.gif
Papildyta:
nevisada ji būna forume. smile.gif Parašiau tau jos tel.į AZ 4u.gif

Gal galima ir man telefoną?
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2011 11 10, 12:17)
Tikrai, panelės, gal kuri gali drąsiai parekomenduoti kokią merginą KAUNE puikiai darančią blakstienų priauginimą? Būtų įdomu iškart ir kainą sinoti. Ačiūūūūū
Papildyta:
Gal galima ir man telefoną?

Puikiai daranti yra Rykutė smile.gif iš patirties savo sakau. Galiu drąsiai rekomenduoti bigsmile.gif
Tel. 8 686 95 619. 4u.gif
Atsakyti