Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

QUOTE(Tylene @ 2011 11 02, 15:10)
mano labai silpnos blakstienos, tai aš gana greit darau..nepamenu tiksliai...gal 4 mėnesiai praėjo  g.gif  palauksiu porą mėnesių ir vėl auginsiuos bigsmile.gif

Mano irgi silpnos blakstienos, tai jaučiu irgi max 4 mėn panešiosiu ir reiks daryti pertrauką.. o Jūs dabar jas visas nusiimsite iškart, ar lauksite kol jos pačios iškris, ar kaip kažkada temoje Lisa minėjo, jog po truputį mažina priauginamų kiekį, kad tokio didelio šoko nebūtų nusiėmus?
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 02, 19:20)
Mano irgi silpnos blakstienos, tai jaučiu irgi max 4 mėn panešiosiu ir reiks daryti pertrauką.. o Jūs dabar jas visas nusiimsite iškart, ar lauksite kol jos pačios iškris, ar kaip kažkada temoje Lisa minėjo, jog po truputį mažina priauginamų kiekį, kad tokio didelio šoko nebūtų nusiėmus?

kol kas vaikštau su jomis smile.gif kai jau bus vaizdas nekoks-tada nusiimsiu smile.gif
Atsakyti
o sakykit,labai daug prieziuros joms reikia?
Pvz ,kai pasidazai?O gal isvis nereik tuso? g.gif
kaip jas po to nuvalyti,kad neiskristu greit?
Joms reikia kazkokios specialios prieziuros?
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2011 11 02, 19:40)
o sakykit,labai daug prieziuros joms reikia?
Pvz ,kai pasidazai?O gal isvis nereik tuso?  g.gif
kaip jas po to nuvalyti,kad neiskristu  greit?
Joms reikia kazkokios specialios prieziuros?

dažyti jų tikrai nereikia ax.gif priežiūros jokios- tik netrinti akių, ir stengtis nemiegot viedu į pagalvę smile.gif na kartais pašukuot, kad tvarkingos būtų. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi nedažau jų, nes tikrai nereikia. Na akis aš dabar švelniau plaunu, netrinu jų, makiažo likučius su ausų krapštuku pavalau, pašukuoju smile.gif
Atsakyti
sweikos paneles. as tikrai nesuprantu uz ka jus mokate tokius pinigus po 150-200lt ??? mano manimu tai didziule suma. o papildimas kainuojantis 70 lt tai isviso...
Papildyta:
as jau 2 metus vaikstau pas tapacia panele ir esu visiskai patenkinta juos darbais. o uz blakstienas i ima vos 50lt. uz papildima 30lt
Atsakyti
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 02, 21:29)
sweikos paneles. as tikrai nesuprantu uz ka jus mokate  tokius pinigus po 150-200lt ??? mano manimu tai didziule suma. o papildimas kainuojantis 70 lt tai isviso...
Papildyta:
as jau 2 metus vaikstau pas tapacia panele ir esu visiskai patenkinta juos darbais. o uz blakstienas i ima vos 50lt. uz papildima 30lt

nu man neatrodo daug 150 lt. Tai kodėl turėčiau rizikuot ir bandyt ieškot, kas sudės pigiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 10 08, 15:36)
taigi,gal kuri nors rekomenduosite profesionale meistre Klaipedoje be sandros, kuria cia vis mini?Noreciau surasti kruopsciai savo darba atliekancia uz kokius 50 lt, nes siuo metu uz papildyma moku 70lt, manau, kad brangu...

pazystu viena panele pas ja lankausi jau antrus metus , darbeli atlieka labai kruopsciai. nori ismegink. as tai esu labai patenkinta rolleyes.gif papildymai pas ja 30lt -35lt. cia jos numeriukas 860092453
Papildyta:
QUOTE(Tylene @ 2011 11 02, 21:56)
nu man neatrodo daug 150 lt. Tai kodėl turėčiau rizikuot ir bandyt ieškot, kas sudės pigiau?  smile.gif

na mano manimu tai daug biggrin.gif galit nerizikot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 02, 22:12)
pazystu viena panele pas ja lankausi jau antrus metus , darbeli atlieka labai kruopsciai. nori ismegink. as tai esu labai patenkinta rolleyes.gif  papildymai pas ja 30lt -35lt. cia jos numeriukas 860092453
Papildyta:
na mano manimu tai daug biggrin.gif  galit nerizikot biggrin.gif

tu gi klausej kas pazysta
kokia gera meistre klaipedoje, as tau patariau panele. nori ismegink mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tatyana117: 02 lapkričio 2011 - 22:46
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 17:58)
ar normalu, kad as uz kiekviena papildyma moku po 70lt?nors tikrai nueinu normaliam stovyje, ty, blakstienos dar atrodo pakankamai puikiai?

Kiekviena meistre turi savo ikainius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 02, 23:29)
sweikos paneles. as tikrai nesuprantu uz ka jus mokate  tokius pinigus po 150-200lt ??? mano manimu tai didziule suma. o papildimas kainuojantis 70 lt tai isviso...
Papildyta:

Jus norite pasakyti, kad daro papildyma 1,5 val. uz 30lt. ? Ji visai saves negerbia ir nevertina savo darbo. Akys pastoviai raudonos, itemptos 1, 5 val. kruopstaus darbo, medziagos ..... blink.gif
Geriau per 1, 5 val. padazyciau chemiskai 5 poras antakiu ir uzdirbciau duagiau pinigu.

p.s Pazistu meistre Klaipedoje , kuri ima uz korekcija 70lt ir turi pilna klienciu. Kiekvinam meistrui sava kliente, kaip ir kirpejui ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 02 lapkričio 2011 - 23:33
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 02, 23:12)
pazystu viena panele pas ja lankausi jau antrus metus , darbeli atlieka labai kruopsciai. nori ismegink. as tai esu labai patenkinta rolleyes.gif  papildymai pas ja 30lt -35lt. cia jos numeriukas 860092453
Papildyta:
na mano manimu tai daug biggrin.gif  galit nerizikot biggrin.gif

Visiska naujokes (t.y. svieziai atsiradusios "meistres") savireklama poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Tatyana117 @ 2011 11 02, 22:29)
Papildyta:

Jus gaunasi "varot" ne ant meistriu, o ant tu paciu klienciu kurios pas jas eina, pasitiki ir patenkintos rezultatu doh.gif
Kaina kiekviena meistre nustato savo ir tai itakoja daug veiksniu, as jei gaunu priemones su nuolaida kartais klientes palepinu nuolaida taip pat, bet tai buna deja kartais rolleyes.gif
Nemanau, kad uz tokia kaina bus perkamos kokybiskos medziagos, nes tuomet savikaina virsys pajamas tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 11 03, 00:05)
Kiekviena meistre turi savo ikainius  smile.gif
Papildyta:

Jus norite pasakyti, kad  daro papildyma 1,5 val. uz 30lt. ? Ji visai saves negerbia ir nevertina savo darbo. Akys pastoviai raudonos, itemptos 1, 5 val. kruopstaus darbo, medziagos ..... blink.gif
Geriau per 1, 5 val. padazyciau chemiskai 5 poras antakiu ir uzdirbciau duagiau pinigu.

p.s  Pazistu meistre Klaipedoje , kuri ima uz korekcija 70lt ir turi pilna klienciu. Kiekvinam meistrui  sava kliente, kaip ir kirpejui ir t.t.

drinks_cheers.gif
Atsakyti