Įkraunama...
Įkraunama...

Priauginamos blakstienos

sveiki, as irgi apturejau si grozi. kadangi nesioju kontaktinius lesius, tai jau is salono isejau su raudona akim, o veliau dar blogiau. kol su akiniais - nieko, o su linzem nebegaliu buti. ar yra kam taip buve? nebezinau ar grizti pas visaziste su savo bedom ar ka daryti
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 01, 15:18)
dalinuosi smile.gif  pas Rykutę auginuosi smile.gif jokių priekaištų neturiu. Dabar darysiu pertraukėlę, ir vėl auginsiuos pas ją. bigsmile.gif

kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(rokus @ 2011 11 01, 12:00)
Aš taip pat ieškau,tik nesinori pas betką eiti,gal kas galite pasidalinti patirtimi iš kauniečių? smile.gif

Pentarda, Rykute is SM. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 01, 21:22)
kokia kaina?

kaina 150 lt. 4u.gif
Atsakyti
Tylene, po kiek laiko prisiauginimo darote pertrauką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 02, 11:34)

Rekomenduotina pertrauka darytis kas puse metu, bet kiekvienam labai individualu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 11 02, 11:58)
Rekomenduotina pertrauka darytis kas puse metu, bet kiekvienam labai individualu. 4u.gif

o tai kaip zinot kada pvz man asmeniskai daryt?stebeti kokius pozymius ar klausti meistres?
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 12:07)
o tai kaip zinot kada pvz man asmeniskai daryt?stebeti kokius pozymius ar klausti meistres?

gal kas turit info apie Zaneta kuri dirba namuose?Klaipedoje?radau jos info portale skelbiu.lt?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 12:11)

Meistre, pas kuria vaikstote turetu pamatyti Jusu blakstienyciu pakitimus ir pasiulyti pasidaryti pertraukele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 02, 00:27)
kaina 150 lt.  4u.gif

o korekcijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 11 02, 13:20)
o korekcijos?  g.gif

o korekcija priklauso nuo to, kiek darbelio reikės įdėt smile.gif nuo 50 iki 70 lt (maximum 70 lt).
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 02, 10:34)

mano labai silpnos blakstienos, tai aš gana greit darau..nepamenu tiksliai...gal 4 mėnesiai praėjo g.gif palauksiu porą mėnesių ir vėl auginsiuos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 02, 15:10)
o korekcija priklauso nuo to, kiek darbelio reikės įdėt smile.gif  nuo 50 iki 70 lt (maximum 70 lt).
Papildyta:
mano labai silpnos blakstienos, tai aš gana greit darau..nepamenu tiksliai...gal 4 mėnesiai praėjo  g.gif  palauksiu porą mėnesių ir vėl auginsiuos bigsmile.gif

ar normalu, kad as uz kiekviena papildyma moku po 70lt?nors tikrai nueinu normaliam stovyje, ty, blakstienos dar atrodo pakankamai puikiai?
Atsakyti
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 15:58)
ar normalu, kad as uz kiekviena papildyma moku po 70lt?nors tikrai nueinu normaliam stovyje, ty, blakstienos dar atrodo pakankamai puikiai?

normalu. smile.gif
Atsakyti