sveiki, as irgi apturejau si grozi. kadangi nesioju kontaktinius lesius, tai jau is salono isejau su raudona akim, o veliau dar blogiau. kol su akiniais - nieko, o su linzem nebegaliu buti. ar yra kam taip buve? nebezinau ar grizti pas visaziste su savo bedom ar ka daryti
QUOTE(Tylene @ 2011 11 01, 15:18)
dalinuosi pas Rykutę auginuosi jokių priekaištų neturiu. Dabar darysiu pertraukėlę, ir vėl auginsiuos pas ją.
kokia kaina?
QUOTE(rokus @ 2011 11 01, 12:00)
Aš taip pat ieškau,tik nesinori pas betką eiti,gal kas galite pasidalinti patirtimi iš kauniečių?
Pentarda, Rykute is SM.
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 02, 11:34)
Tylene, po kiek laiko prisiauginimo darote pertrauką?
Rekomenduotina pertrauka darytis kas puse metu, bet kiekvienam labai individualu.
QUOTE(Sonie @ 2011 11 02, 11:58)
Rekomenduotina pertrauka darytis kas puse metu, bet kiekvienam labai individualu.
o tai kaip zinot kada pvz man asmeniskai daryt?stebeti kokius pozymius ar klausti meistres?
Papildyta:
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 12:07)
o tai kaip zinot kada pvz man asmeniskai daryt?stebeti kokius pozymius ar klausti meistres?
gal kas turit info apie Zaneta kuri dirba namuose?Klaipedoje?radau jos info portale skelbiu.lt?
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 12:11)
Meistre, pas kuria vaikstote turetu pamatyti Jusu blakstienyciu pakitimus ir pasiulyti pasidaryti pertraukele
QUOTE(kumiko @ 2011 11 02, 13:20)
o korekcijos?
o korekcija priklauso nuo to, kiek darbelio reikės įdėt nuo 50 iki 70 lt (maximum 70 lt).
Papildyta:
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 11 02, 10:34)
Tylene, po kiek laiko prisiauginimo darote pertrauką?
mano labai silpnos blakstienos, tai aš gana greit darau..nepamenu tiksliai...gal 4 mėnesiai praėjo palauksiu porą mėnesių ir vėl auginsiuos
QUOTE(Tylene @ 2011 11 02, 15:10)
o korekcija priklauso nuo to, kiek darbelio reikės įdėt nuo 50 iki 70 lt (maximum 70 lt).
Papildyta:
mano labai silpnos blakstienos, tai aš gana greit darau..nepamenu tiksliai...gal 4 mėnesiai praėjo palauksiu porą mėnesių ir vėl auginsiuos
Papildyta:
ar normalu, kad as uz kiekviena papildyma moku po 70lt?nors tikrai nueinu normaliam stovyje, ty, blakstienos dar atrodo pakankamai puikiai?
QUOTE(kretaa @ 2011 11 02, 15:58)
ar normalu, kad as uz kiekviena papildyma moku po 70lt?nors tikrai nueinu normaliam stovyje, ty, blakstienos dar atrodo pakankamai puikiai?
normalu.