as tai supratau kas apie ka kalba
QUOTE(Sonie @ 2011 09 30, 09:24)
dieve dieve
o kaip paaiskintumete kai ateina kliente, kuri visiskai nesidazo ir buna lygiai toks pats dalykas ant akiu? tai toli grazu nebutinai kosmetikos likuciai...
o kaip paaiskintumete kai ateina kliente, kuri visiskai nesidazo ir buna lygiai toks pats dalykas ant akiu? tai toli grazu nebutinai kosmetikos likuciai...
Kosmetikos nenaudojau, o pleiskanojo ir kaip minejot nelieciau.
Jau grizau po proceduros graziom blakstienytem. Bandysiu sikart atsargiai "liest" nes anksciau akiu nedrekinau
QUOTE(EOS69 @ 2011 09 30, 22:09)
Kosmetikos nenaudojau, o pleiskanojo ir kaip minejot nelieciau.
Jau grizau po proceduros graziom blakstienytem. Bandysiu sikart atsargiai "liest" nes anksciau akiu nedrekinau
na va, pasirodo problema visiskai paprasta
dauguma moteru, noredamos kuo ilgiau pratesti tarpkorekcini laika labai saugo blakstienas ir nedrekina voku, o kai pradeda juos drekint - kaipmat susitvarko viskas nuo atsargaus voku drekinimo blakstienytes tikrai neprades kristi masiskai, o akytes atrodys daug graziau be pleiskanyciu
Gal kas gali parekomenduoti gerus kursus blakstienų priauginimo Kaune
Merginos parekomenduokit prasau man pacia geriausia meistre kaune jei galima tel numeri ir salona parasykit y az, manau bus gera atostogine investicija y grozi, airijoj priauginimas dar nelabai paplites...
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 10 02, 02:23)
Merginos parekomenduokit prasau man pacia geriausia meistre kaune jei galima tel numeri ir salona parasykit y az, manau bus gera atostogine investicija y grozi, airijoj priauginimas dar nelabai paplites...
Manau tikrai liksite patenkinta Sekmes!
mano mama buvo prisiauginus pas viena pradedanciaja... bet kur ne po viena priaugina o kuokstelius... tai tokio siaubo dar nebuvau macius tona baltos spalvos kliju, nuo vienos akies beveik viskas nukrito po poros savaiciu o ant kitos liko, tada dar nezinojom kaip nuimt tai su pincetu traiskiau klijus kad nuimciau ta siauba
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 10 02, 15:29)
mano mama buvo prisiauginus pas viena pradedanciaja... bet kur ne po viena priaugina o kuokstelius... tai tokio siaubo dar nebuvau macius tona baltos spalvos kliju, nuo vienos akies beveik viskas nukrito po poros savaiciu o ant kitos liko, tada dar nezinojom kaip nuimt tai su pincetu traiskiau klijus kad nuimciau ta siauba
Keista, nes klijai, su kuriais dirba blakstienu priauginimo meistres yra juodos spalvytes
Sveikutes..ar priimsit ir mane ?
http://www.deluxelas...arkarastis.html gal sudomins
QUOTE(Kristalė* @ 2011 10 02, 02:19)
Gal kas gali parekomenduoti gerus kursus blakstienų priauginimo Kaune
http://www.deluxelas...arkarastis.html gal sudomins
QUOTE(*INSOMNIA* @ 2011 10 02, 16:29)
hm idomu:) nes kuoksteliais iprastai laikosi..3-5dienas.. esu maciusi youtubeje su baltais klijais dirba, silikoniniais, bet jie isdziuve tampa bespalviais..na net nezinau su kokiais jusu mamai klijavo blakstienas dazniausiai su juodais klijuojama kuoksteliai:)
QUOTE(EOS69 @ 2011 09 29, 00:09)
Mano blakstienos dar prastesnes nei foto trumpos, tiesios... kai pries 2 men Klaipedoje ieskojau, tai radau tik viena meistre, kuri pildo keratinu. Man jas labai uzlauze... vaizdelis nelabai koks buvo. Dabar maniskes ataugo, tai eisiu prisiauginti.
Lisa, nelabai suprantu - nuotraukoje priaugintos, ar uzpildytos keratinu?
Lisa, nelabai suprantu - nuotraukoje priaugintos, ar uzpildytos keratinu?
labas, merginos. Noriu ir aš pasipildyti blakstienas keratinu YUMI-LASHES
Klaipėdoje.
Prašau info, gal dar yra merginų pasipildžiusios šiomis priemonėmis.
LAUKIU nekantriai.