QUOTE(Mitsouko @ 2011 09 24, 10:04)
gražu,o kur darėtės ir kiek kainavo?
atsakysiu aš .. nes žinau klaipėdoj 100lt
Bet vienodo ilgio irgi gal dedamoes ne be priežasties???
pvz norint atvert aki ar pan? ar as klystu?
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 09 23, 23:18)
Nuotraukos nekokybiskos. Vienintele si nuotrauka kur normalus riskumas, nors ir sioje mazai ka galeciau komentuoti.
1. Detos vieno ilgio , bet klausymas ar pries procedura buvote aptare kokio vaizdo norite.
2. Detos riestos ir plonos, bet vel gi ar aptarete ko norite.
3. Isorineme kampe matori tuscios naturalios blakstienos ir kabanti blogai priklijuota blakstiena.
Daugiau nelabai ka izvelgti ir sunku komentuoti, nes jos susilieja tarpusavi, dengia apatines naturalias blakstienas ir sunku zuprasti kas prie ko.
1. Detos vieno ilgio , bet klausymas ar pries procedura buvote aptare kokio vaizdo norite.
2. Detos riestos ir plonos, bet vel gi ar aptarete ko norite.
3. Isorineme kampe matori tuscios naturalios blakstienos ir kabanti blogai priklijuota blakstiena.
Daugiau nelabai ka izvelgti ir sunku komentuoti, nes jos susilieja tarpusavi, dengia apatines naturalias blakstienas ir sunku zuprasti kas prie ko.
QUOTE(invazy @ 2011 09 26, 00:17)
Komentavau ka matau .
Nesakau, kad tai yra blogai, bet man nepatinka .
Man uzsimerkus panasu i priklijuojama juostele-vienkartine.
Darant naturalia forma prie nosies ir i gala dedu palaipsniui mazejancias. O per viduri gali buti ir vienodas. Cia tik mano nuomone . Manau kiekviena meistre turi savo darbo bruoza.
Mergytes gal kas zinot kur gerai, graziai ir nebrangiai priaugina blakstienas? aciu.
labai reikia kuo greiciau, noretusi graziai atrodyti.
labai reikia kuo greiciau, noretusi graziai atrodyti.
Pas /Lisa/ ilgos eiles, o man spalio 25 reikia susideti Vilniuje blakstienas (isvaziuoju atostogauti). gal parekomenduotumete, kur dar Vilniuje graziai deda blakstienas? Rugpjuti dejausi vienoj vietoj, nusivyliau, tad dabar jau tik su rekomendacijom noretusi eiti kazkur
QUOTE(MuzikALI @ 2011 09 23, 14:52)
va pagaliau radau bendraminte. pirkau per kuponiuka ir auginausi pas mergaite is prisiaugink.com (cia siaures miestely, vilniuje, savo namuose daro). tai jau ta pacia diena i pavakari iskrito kelios (atsirado tarpelis), po nakties ant pagalves dar kelias radau, na ir taip po biski po biski iskraiciojo man jos. Po savaites nuo prisiauginimo buvo mano vestuves, tai gerai, kad papildymui buvau prisirasius. bet po papildymo jau po dvieju savaiciu vel atrode apgailetinai. beja, pastebejau, iskrito blakstienos ne su manosiomis-reiskias atsoko jos kazkaip. ir buvo taip, kad prie keliu manuju priklijuotos buvo. ir man keista klijuojant buvo, ji taip eme ir deliojo jas, o as galvojau turejo paimti praskleisti blakstienas su kazkuo ale pincetu, kad pasiliktu viena ir prie jos kibinti. o dabar nieko, tik eme ir dejo. ir greit sudejo (per valanda )
būtent, jei nebūčiau anksčiau dariusis gal ir suabejočiau savimi, bet daabr labai stebiuosi kas ten taip eina, kad ir eilės susidaro
sveikos
jei galima noreciau rekomendaciju, tikrai GEROS meistres, Vilniuje, kuri daro priauginima iki 100 lt
jei galima noreciau rekomendaciju, tikrai GEROS meistres, Vilniuje, kuri daro priauginima iki 100 lt
QUOTE(invazy @ 2011 09 25, 22:17)
Man pirmaji karta dejo visas vienodo ilgio, silikonines 9 dydzio, pacias trumpiausias ir tikrai graziai ir naturaliai atrode
O siandien kai papilde,tai jau jos nebe vienodo ilgio, isoriniuose kampuciuose ilgesnes
Paprasciausiai nesinorejo pirmakart rizikuoti ir apkrauti aki. kuo trumpesnes blakstienos,tuo lengviau akims,neuzkraunamas svoris ir ne tai greit tureti kristi.
QUOTE(mejja @ 2011 09 26, 20:16)
Man pirmaji karta dejo visas vienodo ilgio, silikonines 9 dydzio, pacias trumpiausias ir tikrai graziai ir naturaliai atrode
O siandien kai papilde,tai jau jos nebe vienodo ilgio, isoriniuose kampuciuose ilgesnes
Paprasciausiai nesinorejo pirmakart rizikuoti ir apkrauti aki. kuo trumpesnes blakstienos,tuo lengviau akims,neuzkraunamas svoris ir ne tai greit tureti kristi.
Silikoninių nebūna Dėjo turbūt sintetines/ šilkines. ilgis derinamas individualiai pagal natūralias blakstienas- vienoms 9mm gali būt jau netrumpos, kitoms toks ilgis tikrai bus trumpas. O šiaip, prasta meistrė jei deda 1 ilgį bent prie nosies turi dėti trumpesnį.
Is kokios planetos jus instrauket tas silikonines blakstienas?
Man taip idomu pasidare
Man taip idomu pasidare
Ar normalu, kai procedūra trunka iki 2val.? Kažkur skaičiau, kad darbas nelengvas ir trunka 3valandas.