sveikos mamytes mano suneliui jau 1m 10 men.o as vis jam kazka gaminu atskirai..bet jau nieko nebeismastau,tas pats per ta pati..pasidalinkite jus savo vaikuciu savaites meniu.ka duodate nuo pusryciu iki vakarienes..manau isgirsime patiekalu kokiu dar negirdejusios,ir praplesime savo vaikuciu meniu..
Na as asmeniskai jau daugiau nei kokius puse metu vaikui duodu valgyti ta pati ka ir mes valgome su vyru. Jam 2 metukai ir jis puikiai valgo viska. Na aisku neduodu jam nesveiko maisto,nes net patys nevalgome,t.y. tu visokiu traskuciu,saldainiu (paragauti sokolado gabaleli duodam kartais),zodziu kokiu nors pusfabrikaciu ir pan. Na tarkim neperkam mes varskes sureliu, o imam tiesiog varske,kuria paskaninam grietine ir savo uogom.. Gaminu pati viska ir stengiuosi svieziai. O valgo viska,visas koses,sriubas,ivairius blynus,apkepus,troskinukus darzoviu bei mesos ir pan. Prieskoniu as praktiskai nenaudoju,tik druska ir pipirai,na kartais zolytes kokios,bet retai,tad viska ta pati vaikas ir valgo..
mano maziukui 1,5 m bet nuo metuku jis jau nori viska valgyti ka ir mes valgom, taip kad aisku neduodu kas astru ,ar kas labai kepto, truputi pataikau, bet siaip valgom viska kartu
na mano sunelis anksti ryte dar geria misinuka.pabudus apie 9val.kokia10 suneliui pusryciam verdu visokias kruopas,arba omleta,arba bulkyte su kiausiniu.pietum duodu mesines koses,arba kokiakrutinele kepu gabaliukais su bulviu kosyte,tarpuose arbatos sausainiu,jogurto,vaisiu.o vakarienei arba kokia krupine kose,arba makaroniuku su pienu.savo maisto dar kazkaip retai kada duodu,ziurint kagaminu..vyras megejas suriau, todel suneliui nesinori duoti to paties maisto
Sveikos, na mano panelei beveik du metukai, bet misinuko jau nuo metuku atsisake gert, o pieno (paprasto išvis negeria), maista jau ragaujame yvairu, ka gaminu vaikui ir pati valgau, nes tetes namie tik savaitgalias tad mes dvi karaliaujam, ir gaminu tai ka geriau vaikas valgo, šeip jau ir žuvi valgom, ir cepeka pas teta ragavom ne karta, naminius pusfabrikacius kartais, apkepus yvairius o kur dar sriubytes kosytes, na jau tokio amziaus ir patys vaikai prašosi yvairesniu patiekalu, kartais pati pasipraso siubes koses mamai lengviau
mano vaikui 2m.1men.. valgo viska ka ir mes.. atskirai vyrto maisto nebenori.. jau nuo metuku nori to ka mes valgom...ir mum tai labai gerai,nereikia nieko atskirai jam ruost,viskas kartu...
mano pupai 1m8men tai valgo viska ka ir mes.Tik pusryciams dar bandau kartais isiulyti koses nors nelaibai nori.Aisku gaminant minimaliai dedu prieskoniu ,druskos.Mano vyras megejas astriau ,suriau pavalgyti tai jis paskui pasigardina dar papildomai maista. ir visiems gerai.