Sveiki,
Po gimdymo teko apsilankyti pas kardiologus KMUK, tai noriu pasidalinti patirtimi
QUOTE(cara @ 2006 04 10, 21:04)
geri kardiologai KMUK- Zaronskienė,
Čia buvo minėta, kad Zaronskienė gera kardiologė, teko pas ją lankytis neseniai, tai neturiu nei vieno gero žodžio apie ją pasakyti.
Zaronskienė šalta, grubi ir atmestinai į pacientą žiūrinti gydytoja, tik neikit pas ją [COLOR=red] Net nesugebėdama ar tingėdama perskaityti kas parašyta siuntime kelis kartus siuntinėja atnešti seniau darytų tyrimų kopijų (nors jų rezultatai net man aiškiai įrašyti siuntime), vietoj to, kad gilintųsi kokia mano savijauta yra tuo metu kai pas ją lankausi. Formaliai paklausus "kuo skundžiatės" visai nenori išklausyti paciento, pertraukia ir sako gerai nepasakokit (leido suprast, kad jai neįdomu, tai kam klausti

). Kad nereikėtų gilintis nusiuntė pas reumatologą, o kai parnešiau iš jo atsakymą, kad toje srityje viskas gerai, ji tik prie durų perskaitė atsakymą ir mane vos ne pro duris išstūmė tai sako sveika, ko čia atėjai, net atsakymo šeimos gydytojai nesiteikė parašyti. Išėjau pasimetusi ir neištirta nei pagydyta, ėjau pas kardiologą, turiu reumatologo atsakymą, o kaip su širdies negerumais taip ir neaišku. Kadangi leliukas mažas tai iš naujo neisiu pas kitas, geriausias patarimas, kurio pati laikysiuosi, kai jautiesi blogai geriau važiuoti į priėmimo skyrių, tai bent ten sugaišus pusę dienos padarys extra tyrimus, nes papuolus pas tokią kaip Zaronskienė, tik sugaišti laiką ir nervus, o naudos jokios.