rG taigi as bendrai kalbu, netaikau Jums asmeniskai nieko.
Konkreciau apie pagarba prasyciau, kokios pageidautumet?
Bet tai temos pirmam puslapi aiskiai parasyta kad komentuojam foto, ir jas aptariam, manau si tema ir sukurta tam , kad butu atsakyta ir i pacius kvailiausius klausimus, pakomentuota , jei jau zmogus idejo foto, ar ne taip? Gal as blogai kazka suprantu? Jei taip tai atleiskit uz tai Gerbiamieji.
Pvz as butent atejau i sia tema , nes pavadinimas pradziamoksliai, nes tikiuosi gaut patarimu ir atsakymu i klausimus.
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 18:32)
Lietaus sokis prasom netrint fotkiu, skaitau ir nesuprantu apie ka kalbama, aciu kad idejai is naujo, malunai, siek tiek niuroki, laivas labai patiko, fainas, tik kadruot butu buve geriau siek tiek kitaip, nu bet yra kaip yra. Vienkiemis per tamsus, neidomus. Kaliause blanki, reiktu ryskint gal.
Lietaus šoki, malūnai žinok man visai patiko. Tik kad niūru pilka tai taip. Gal spalviškai kaip kitaip galima pateikti, dar paieškočiau variantų. Bet šiaip visai gera žiūrėti. Laivas, tai suprantu kodėl fotografavai, bet gal ne visai pavyko perteikti tai, kaip matei.
Maggie, tavo foto daug. Peržiūrėsiu vėlai vakare ir pakomentuosiu. Je taime ir tavo. Dabar tik tokiem trumpiem pribėgimams jėgų yra
Maggie, tavo foto daug. Peržiūrėsiu vėlai vakare ir pakomentuosiu. Je taime ir tavo. Dabar tik tokiem trumpiem pribėgimams jėgų yra
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 19:40)
varot jūs ant tų senbuvių lygiai taip pat kaip studentavimo laikais ant dėstytuvų varydavom Bet giliai širdyje gerbiau ir mylėjau dėstytuvus. Tai matyt ir jūs tyliai tyliai, giliai viduje tuos senbuvius mylit ir be jų čia būtų liūdna
Nevarau as ant nieko , tiesiog norisi ,kad naujai atejusios mergaites, su savo neismaneliskais klausimais butu suprastos, jug visos tokios kazkada ir jus buvot, niekas negime mokedamas. Visas as gerbiu sioj temoj, kai kuriom zaviuosi nuosirdziai. Aisku ,kad butu neidomu, jei visos zalios butu, kas paprotintu ir gera komentara duotu tada?
As va tik paliginau , kas buvo ir kaip yra dabar, nes senu temu labai daug perskaiciau, kur susirinkusios dauguma naujos. ir kaip jos viska kolektyviai dare ir panasiai.
Pikta as sivakar , labai pikta, vejas laukines duris islauze, pataisyt neina, nauju kur tokiu laiku rasi, zodziu.
Taigi naujokems lyg ir priklauso siaustis pries senbuves ir maistauti pries nusistovejusia tvarka - ar ne taip? O jus iskart bartis... nesipykim, juk ne is piktos valios mes cia skundziames ir demesio reikalaujam, o tiesiog kartais frustracija virsu paima netycia...
Ai, as irgi kartais cia pasijauciu ignoruojama, ypac kai geliu nuotraukas dedu... ir puikiai zinau, kad pati del to kalta. Matyt, kazkas ne taip su tom nuotraukom, jei net komentuoti ju noras nekyla - bet jei niekas nepasakys, kas ne taip, taigi kiek laiko reikes, kol pati susiprotesiu...
Ai, as irgi kartais cia pasijauciu ignoruojama, ypac kai geliu nuotraukas dedu... ir puikiai zinau, kad pati del to kalta. Matyt, kazkas ne taip su tom nuotraukom, jei net komentuoti ju noras nekyla - bet jei niekas nepasakys, kas ne taip, taigi kiek laiko reikes, kol pati susiprotesiu...
QUOTE(rG @ 2011 08 20, 19:36)
O šiaip, čia amžina tema, jei žmogus nesulaukia dėmesio, iš dalies ir pats kaltas. Pasakyčiau smarkiau, bet nenoriu kelt bangų, aš gerai nusiteikus
Jei tai liecia mane ,gali i az surasyt viska, nepiksiu ir nesibarsiu, megstu zmones kurie viska sviesiai tiesiai rezia.
Papildyta:
Sandrutia man 2 patiko, emocija liuks, spalvos gaivios tokios ir jau modelio melynos akys nerealios.
kadangi kūdroje DAŽNAI rašau apie tai, kad iš senbuvių arba klubo narių reikalaujama komentarų, tai.... pasisakysiu...
REIKALAUTI nieko negalima. Nes niekas čia jokių pareigų neturi ir atlygio už darbą negauna. Lieka tik tikėtis geranoriškumo. O jį galima suteikti tuomet, kai turi laiko, kai esi gerai nusiteikęs, kai viskas gerai ir, svarbiausia, kai yra ką pasakyti apie nuotraukas, dėl kurių laukiama komentarų. Kartais juk žiūri į foto ir nesiklijuoja komentaras. Kartais rankos nusvyra pamačius, kaip žmogus nepasistengia atrinkti rodomas foto ir deda bile ką, kas jam pačiam gražu, ir tai tęsiasi mėnesius. Čia irgi netaikau niekam asmeniškai, tiesiog dažnai apie tai rašau Todėl tas, kuris tikisi komentarų, turėtų jų ne reikalauti, o TIKĖTIS. Nes kritika, komentarai prašo, kad komentuojantis žmogus atidėtų visus savo darbus, bėdas ar džiaugsmus į šoną, nevirtų vyrui valgyt, nemegztų, nebendrautų su savo vaiku, neužsiimtų savo hobiais, ko objektyviai ne visi visuomet gali padaryti, ir skirtų savo laiką Jūsų nuotraukai. Įvertinkite tai. Ir darykite tai pačios.
Todėl atleiskite, šioje vietoje esu griežta - nė viena neprivalo čia komentuoti. Įsipareigojimas temos pradžioje yra tik stengtis komentuoti, o ne privalomai komentuoti. Taigi, abipusė pagarba yra būtina. Neprievartaukite tų komentarų, čia ne mokykla, niekas Jūsų mokyti neprivalo; supraskite, kad ne tik Jūs čia savo hobį mylite, bet ir kitos merginos, o tam reikia laiko, kurį vienos kitoms skiriame. Aš pvz. beveik čia nekomentuoju, nes jei komentuočiau, tikriausiai ne viena įsižeistų - aš tingiu diplomatiškai vynioti į vatą. Be to, komentarų sulaukusiųjų reakcija yra pernelyg neprognozuojama virtualiame pasaulyje, nesimato nei to, kuris komentuoja, nei to, kuris galbūt neteisingai tuos komentarus priima.. O priekaištai ir kaltinimas senbuvėms, kad jos ignoruoja naujokes, situacijos tikrai nepataisys. Kad nesijaustų kartėlio, siūlau aktyviai dalyvauti pezaluose, pačioms bandyti komentuoti, ir pamatysit, kad ir Jūsų geranoriškumas, dalyvavimas temoje bus atlygintas
Peace be with you, ak
REIKALAUTI nieko negalima. Nes niekas čia jokių pareigų neturi ir atlygio už darbą negauna. Lieka tik tikėtis geranoriškumo. O jį galima suteikti tuomet, kai turi laiko, kai esi gerai nusiteikęs, kai viskas gerai ir, svarbiausia, kai yra ką pasakyti apie nuotraukas, dėl kurių laukiama komentarų. Kartais juk žiūri į foto ir nesiklijuoja komentaras. Kartais rankos nusvyra pamačius, kaip žmogus nepasistengia atrinkti rodomas foto ir deda bile ką, kas jam pačiam gražu, ir tai tęsiasi mėnesius. Čia irgi netaikau niekam asmeniškai, tiesiog dažnai apie tai rašau Todėl tas, kuris tikisi komentarų, turėtų jų ne reikalauti, o TIKĖTIS. Nes kritika, komentarai prašo, kad komentuojantis žmogus atidėtų visus savo darbus, bėdas ar džiaugsmus į šoną, nevirtų vyrui valgyt, nemegztų, nebendrautų su savo vaiku, neužsiimtų savo hobiais, ko objektyviai ne visi visuomet gali padaryti, ir skirtų savo laiką Jūsų nuotraukai. Įvertinkite tai. Ir darykite tai pačios.
Todėl atleiskite, šioje vietoje esu griežta - nė viena neprivalo čia komentuoti. Įsipareigojimas temos pradžioje yra tik stengtis komentuoti, o ne privalomai komentuoti. Taigi, abipusė pagarba yra būtina. Neprievartaukite tų komentarų, čia ne mokykla, niekas Jūsų mokyti neprivalo; supraskite, kad ne tik Jūs čia savo hobį mylite, bet ir kitos merginos, o tam reikia laiko, kurį vienos kitoms skiriame. Aš pvz. beveik čia nekomentuoju, nes jei komentuočiau, tikriausiai ne viena įsižeistų - aš tingiu diplomatiškai vynioti į vatą. Be to, komentarų sulaukusiųjų reakcija yra pernelyg neprognozuojama virtualiame pasaulyje, nesimato nei to, kuris komentuoja, nei to, kuris galbūt neteisingai tuos komentarus priima.. O priekaištai ir kaltinimas senbuvėms, kad jos ignoruoja naujokes, situacijos tikrai nepataisys. Kad nesijaustų kartėlio, siūlau aktyviai dalyvauti pezaluose, pačioms bandyti komentuoti, ir pamatysit, kad ir Jūsų geranoriškumas, dalyvavimas temoje bus atlygintas
Peace be with you, ak
Atsiprasau jei sunervinsiu , bet iseina taip kad pezalams laiko atsiranda , o komentarui jo nera? Nu keistai siek tiek.
Nesvarbu , gyvenkime draugiskai. Nekreipkit i mano sapaliones demesio sivakar.
Nesvarbu , gyvenkime draugiskai. Nekreipkit i mano sapaliones demesio sivakar.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 18:49)
Lietaus šoki, malūnai žinok man visai patiko. Tik kad niūru pilka tai taip. Gal spalviškai kaip kitaip galima pateikti, dar paieškočiau variantų. Bet šiaip visai gera žiūrėti. Laivas, tai suprantu kodėl fotografavai, bet gal ne visai pavyko perteikti tai, kaip matei.
Aciu Yvette
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 18:56)
Sandrutia man 2 patiko, emocija liuks, spalvos gaivios tokios ir jau modelio melynos akys nerealios.
peace merginos, viskas ok. sutinku su sayonara - niekas nieko neprivalo. kam nepatinka, nesedi cia ir nesimoko, kam reik ziniu - lai bando prasimust.
esu naujoke, ir gaudau kiekviena pirstelejima apie savo fotkes, bet jei tyla - atitinkamai ir tai vertinu. Visada smagu sulaukt, butent kas nepatiko, bet jei nesulauki - reiskias visiska sh idejai ir toliau sedi ir mokais. Toks gyvenimas