Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 20, 19:41)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ech, mačiau mytas smagus buvo, visos su tokiais įspūdžiais smile.gif smagu smile.gif labai liūdna, kad taip ir nesudalyvavau verysad.gif

Yvete mano nuotraukytė ten, puikiai susidorojai smile.gif man rodos jau ne pirmą kartą mano fotkę gauni, ar ne? smile.gif
Atsakyti
bishki vaizdu is praejusio Tamstos 2011 festivalio, daugiau cia --> http://www.flickr.co...s/47823129@N07/

kur nuotraukuose as, sese dare, ji jau kaip matau, po truputi uzsikabliuoja ties fotkinimu, kas mane labai dziugina, nes as pailsiu kartais, kai reikia, o tingiu arba neturiu paprasciausiai upo. idedu kelias, zinau, kad ne mano, na bet smagiai ziurisi, nuotaika visa kita, gal kam bus idomu smile.gif

cia man labai patinka j/b, kazhkas prashe papasakot kaip verciu. tai vat, nzn, as dirbu su Lroom'u, beveik niekada nedarau vienu click'u i black'n'white, man patinka vibrance ir saturation iki minuso vest, kad jb pasidarytu, tada kontrastinu, shviesinu, tampau viska is eiles (na gerai ne is eiles, o tai ko man reikia) - jei noriu tamsiau tai contrast, blacks, shadows, jei high key - tai maximaliai shviesinu su tais paciais ir tiek. dar patampau apacioje spalvas, tas kurias noriu matyti intensyviau juodai baltoj foto, pvz melyna paashtrint, raudona nugesit ir t.t. lengva visa tai, kai igudziu siek tiek yra, greitai susitvarkai, na ir jei zinoma, foto kokybishka. experimentuoju. neturiu vieno budu. gal ir negerai. man patinka toks jb - ne per shviesus, labiau i tamsesni:
user posted image

tashe (ir kaip cia, bet sita jau tamsoka):
user posted image

clubmasters:
user posted image

buuu (man sita labai juokinga):
user posted image

prisilietimas
user posted image

miestelis
user posted image

bandziau zaisti su dumais.

"parukom" deformuotas
user posted image

"parukom" geltoname kvadrate
user posted image

dumai1
user posted image

dumai2
user posted image

tarkuokit cool.gif
Atsakyti
eurik@.k as uz pirma koliaza rolleyes.gif

dziustik llabai labai labai patiko grybu koliazas bigsmile.gif

Lietaus sokis
ta kaliause tikrai sviesinciau as ir noretus erdves daugiau blush2.gif
malunai nepatiko ,tokia niuri nuotrauka gavos,neryski unsure.gif
laivas patiko ,tik galetu visas matytis butu isvis mano akims liuks smile.gif
vienkiemis butu man graziau spalvota dabar visos detales issilieja ,kazkaip vaizdo nelieka mano akims blush2.gif

Sandrutia pirma jau toks geltonas veidas schmoll.gif smile.gif antra thumbup.gif o ypac paskutine bigsmile.gif thumbup.gif

Maggie man patiko JB su dumais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 20, 17:59)

tarkuokit  cool.gif

pirma, antra, dumai1 patiko, daugiau kaip reportažas nesižiūri, užėjau į flickr, ten išvis burdakas biggrin.gif kalbu apie nuotraukų apdorojimą, manau reikėjo rinktis vieną apdorojimo būdą, nes dabar nėra jokio vientisumo..
Atsakyti
Maggie - man labiausiai patiko 1oji - o siaip ir as atkreipiau demesi, kad foto visu apdirbimas skirtingas, bet gal cia tokia mintis ir buvo?

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 20, 18:06)

Sandrutia pirma jau toks geltonas veidas  schmoll.gif  smile.gif  antra  thumbup.gif  o ypac paskutine  bigsmile.gif  thumbup.gif

aciu 4u.gif

cia dar kelios ir paskutines is tos pacios fs smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Maggie man tos kaip jus sakot festivalio foto nepatinka, nu nezinau atrodo tokia eiline pjanke gamtoj ir tiek, net festivaliu pavadint negaleciau. Neatspindi foto jo ir tiek.
Lietaus sokis prasom netrint fotkiu, skaitau ir nesuprantu apie ka kalbama, aciu kad idejai is naujo, malunai, siek tiek niuroki, laivas labai patiko, fainas, tik kadruot butu buve geriau siek tiek kitaip, nu bet yra kaip yra. Vienkiemis per tamsus, neidomus. Kaliause blanki, reiktu ryskint gal.
Nepamenu nico kieno foto buvo su hipine mergina, man paskutine patiko, pirma nelabai, per daug isdege man rodos ligu, nors gal klistu.
Koliazai faini, grybukai super.
Vat pabusiu gal bjauri bet man irgi kliuvo kad senbuves naujokiu nelabai stengias matyt ir komentuot, kai kada isvis ignoruoja, man patiko labai tvarka senose temose, kur susidaro visai zaliu grupe su keliom priziurinciom ir padedanciom bei patarianciom, o daba sioks toks balaganas, kartais tenka klausti n kartu ir tai nevisada sulauki atsakymo.
Galit aisku apmetyt pomidorais ir pikt bet cia mano tokia nuomone, ir tikiu kad ne tik mano, tik kitos tyli, nieko nesako, bijo kad isvis ignoro neuzdedu senbuves.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 19:14)
pirma, antra, dumai1 patiko, daugiau kaip reportažas nesižiūri, užėjau į flickr, ten išvis burdakas biggrin.gif kalbu apie nuotraukų apdorojimą, manau reikėjo rinktis vieną apdorojimo būdą, nes dabar nėra jokio vientisumo..

ne ne. cia joks mandras reportazhas. nenorejau vientisumo. bardakas ir turi buti. cia juk nera temine kokia fs, siaip pasizaidimai ir tiek. i mano asmenini albuma. tiesiog norejau pasidalinti. praejo manija jb, melynumu - dabar as noriu spalvu tad experimentuoju nemazhai.

shventem seses gimtadieni. ne eiline pjanke tongue.gif as seniai noriu ishmokt iamzint kazhka linxmo, jaunus zmones, emocijas, sypsenas ir juoka, o tas geriausiai iseina butent per tokius susibegimus, daug ka galima pagauti, zmones atsipalaiduoja. nepasakyciau, kad lengva tema ;] gal atrodo is sono ir siaip sau, bet man pabodo tvarkingos visos grazhios ir blaivios fs sakykim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 20 rugpjūčio 2011 - 18:37
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 18:32)
isdege man rodos ligu, nors gal klistu.

wacko.gif
Ar galima, ponia, jei pageidaujate dėmesio, šiokios tokios pagarbos Jus skaitančiam žmogui? biggrin.gif

O dėl nekomentavimo, po pusės metų, pakalbėsim šia tema. Kai tas pats per tą patį klausinėjama ir pan. O kiekvieną naujokę pakomentuoti yra ne tik didelė atsakomybė, bet ir bėdų ieškojimas, nes prasideda - taip noriu, toks sumanymas. O šiaip, iki šiol aš dažnai pakomentuodavau, todėl toks kaltinimas, man atrodo ne visiškai pagįstas cool.gif biggrin.gif

O šiaip, čia amžina tema, jei žmogus nesulaukia dėmesio, iš dalies ir pats kaltas. Pasakyčiau smarkiau, bet nenoriu kelt bangų, aš gerai nusiteikus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 rugpjūčio 2011 - 18:38
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 20, 19:32)

Galit aisku apmetyt pomidorais ir pikt bet cia mano tokia nuomone, ir tikiu kad ne tik mano, tik kitos tyli, nieko nesako, bijo kad isvis ignoro neuzdedu senbuves.
smile.gif

varot jūs ant tų senbuvių lygiai taip pat kaip studentavimo laikais ant dėstytuvų varydavom smile.gif Bet giliai širdyje gerbiau ir mylėjau dėstytuvus. Tai matyt ir jūs tyliai tyliai, giliai viduje tuos senbuvius mylit ir be jų čia būtų liūdna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 20, 18:06)
Lietaus sokis
ta kaliause tikrai sviesinciau as  ir noretus erdves daugiau  blush2.gif
  malunai nepatiko ,tokia niuri nuotrauka gavos,neryski  unsure.gif 
  laivas patiko ,tik galetu visas matytis butu isvis mano akims liuks  smile.gif 
  vienkiemis butu man graziau spalvota dabar visos detales issilieja ,kazkaip vaizdo nelieka mano akims  blush2.gif

Malunai ten sukasi ir lijo lietus, tai gal todel tokia, j/b tinkamai reiketu ja turbut padaryti, aha su laivu nieko nebus, nes desineje atsirastu nereikalingi objektai, vienkiemio spalvota g.gif galbut, aciu uz komentarus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 18:40)
varot jūs ant tų senbuvių lygiai taip pat kaip studentavimo laikais ant dėstytuvų varydavom  smile.gif  Bet giliai širdyje gerbiau ir mylėjau dėstytuvus. Tai matyt ir jūs tyliai tyliai, giliai viduje tuos senbuvius mylit  ir be jų čia būtų liūdna smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti