bishki vaizdu is praejusio Tamstos 2011 festivalio, daugiau cia -->
http://www.flickr.co...s/47823129@N07/kur nuotraukuose as, sese dare, ji jau kaip matau, po truputi uzsikabliuoja ties fotkinimu, kas mane labai dziugina, nes as pailsiu kartais, kai reikia, o tingiu arba neturiu paprasciausiai upo. idedu kelias, zinau, kad ne mano, na bet smagiai ziurisi, nuotaika visa kita, gal kam bus idomu
cia man labai patinka j/b, kazhkas prashe papasakot kaip verciu. tai vat, nzn, as dirbu su Lroom'u, beveik niekada nedarau vienu click'u i black'n'white, man patinka vibrance ir saturation iki minuso vest, kad jb pasidarytu, tada kontrastinu, shviesinu, tampau viska is eiles (na gerai ne is eiles, o tai ko man reikia) - jei noriu tamsiau tai contrast, blacks, shadows, jei high key - tai maximaliai shviesinu su tais paciais ir tiek. dar patampau apacioje spalvas, tas kurias noriu matyti intensyviau juodai baltoj foto, pvz melyna paashtrint, raudona nugesit ir t.t. lengva visa tai, kai igudziu siek tiek yra, greitai susitvarkai, na ir jei zinoma, foto kokybishka. experimentuoju. neturiu vieno budu. gal ir negerai. man patinka toks jb - ne per shviesus, labiau i tamsesni:
tashe (ir kaip cia, bet sita jau tamsoka):
clubmasters:
buuu (man sita labai juokinga):
prisilietimas
miestelis
bandziau zaisti su dumais.
"parukom" deformuotas
"parukom" geltoname kvadrate
dumai1
dumai2
tarkuokit