Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 17:30)

Pirmoje noretusi, kad ju akys matytusi  smile.gif  o antroje katinas tai nemiega  biggrin.gif

antroje niekas nemiega smile.gif tai tiesiog prisiglaudimas.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 16:31)
antroje niekas nemiega smile.gif tai tiesiog prisiglaudimas.

A, supratau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 16:30)
geras, del ranku tikrai neatkreipiau demesio! aciu uz pastaba smile.gif

Prasom smile.gif ir antakis irgi truputi man kliuva...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 14:46)
Eurik aš už pirmąjį variantą. Rodos įkvėps gryno oro, nusimes palaidinę ir panirs į vandenį. Taip pat įtikina.

dekui ir man labiau pirma tinka smile.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 20, 14:58)
vakar rasiau,
soriukas, bet man kazkaip nedera koliaziukai, nesirisa blush2.gif

sveikos

dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 08 20, 17:35)
Oi kaip fainai ir gaiviai biggrin.gif

Dėkui smile.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 17:46)
.

Džiustik, gražiai susigroja foto tavo koliaže. Paprastai bet įtikina.

Ačiū smile.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 20, 17:51)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  jėė (gaila, kad išsidaviau biggrin.gif ) Tik keisčiau puses - pirma grybas, po to grybienė smile.gif Nors čia mizeris, kaip sumąstysi irnesakyk.gif

Jėga, kad ir tau patiko biggrin.gif man ir norėjos pirmiau grybo, paskui grybienės, bet užrašų eiliškumas toks labiau tiko, teko rinktis biggrin.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 20, 18:04)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Yvete,
Bažnyčioje foto yra, jos būna bet kokiu oru. Yra jų ir namie, užfiksuotų akimirkų, taip pat su močiutėm ir seneliais ant sofos. O dėl kitų gražių foto, tai vistik manau, kad žmogui labai svarbu kur jis jausis patogiai, aš nesijausčiai patogiai, net ir pačioje jaukiausioje kavinukėje jei prieš tai nebūčiau jos užsisakiusi, arba bent jau nenusipirkusi kavos, negalėčiau su visa svita užeit ir atsiklausus padavėjų leidimo ramiai sau fotkintis. Čia aš kalbu apie save žinoma.Taip pat negalėčiau atsipalaiduoti ir baldų krautuvėlėje. Aš tarkim kai švenčiu šeimos šventes noriu jaustis jaukiai , tai gali būti mano namai, kavinė - tik tuomet jei ji užsakyta. Aš kalbu apie tai, kad buvo sutarta fs lauke, oro sąlygos netinkamos, pastogės nera. Mano galva vistik geriau atidėti fs kitai dienai ir atiduoti gražų darbą. Nei sulindus į kavinę su tos dienos šypsenom paskubom nusifografuoti. Žinoma galima užsisakyti kepsnių ir fotografuotis ilgiau biggrin.gif , tik ką daryt su kepsniais kurie laukia namie biggrin.gif
Žodžiu aš kolkas atsakymo nežinau. Ir dar suprantu, kad žmogus pasirinkdamas mane, matęs mano nuotraukas tikisi iš manęs to, ką mato mano puslapyje.
Ir niekam ne paslaptis, kad mano nuotraukos, t.y, bent kol kas taip yra, statytinės, teminės. Mama laukė manęs ir akys žibėjo, kai pasakojau kaip kepsim blynus, kaip dažysim juos į uogienę...ir.tt. Suprantu, kad daugeliui reikia tiesiog užfiksuoti šventės akimirkas. Mano gi užsakovai būna pasiruošę vaidinti spektaklėlį, todėl dabar ir suku galvą kaip elgtis, jei oras to neleidžia padaryti lauke. O namai tam nėra tinkami.
Yvete, žinai, kad nepykstu, nes visai nėra dėl ko 4u.gif .
Lietaus soki,
Jei atlikus ND, gali dėti foto kokios jos bebūtų, jei jos praėjo Tavo kritikos vartus biggrin.gif Jei tikrai nori sulaukt komentarų. Komentarų bus visokių, net ir po pačio blogiausio foto trynt yra nepagarba, kitų atžilgiu biggrin.gif Aš pavyzdžiui skaitau ir nematau apie ką kalbama.

Sandrutia,Paskutinė faina. Apdirbimas tai žiauriai neveža. Galvoju, be jo , originalas daug stipriau atrodo mirksiukas.gif

Koliažus pakomentuosiu flicre.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 rugpjūčio 2011 - 17:06
QUOTE(frederica @ 2011 08 20, 16:56)
Jei atlikus ND, gali dėti foto kokios jos bebūtų, jei jos praėjo Tavo kritikos vartus biggrin.gif Jei tikrai nori sulaukt komentarų. Komentarų bus visokių, net ir po pačio blogiausio foto trynt yra nepagarba, kitų atžilgiu biggrin.gif Aš pavyzdžiui skaitau ir nematau apie ką kalbama.

Taip, ND atlikusi, komentaru nebijau, tam ir dedu cia, del trynimo supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 20, 10:01)
kita vertus, reik susimąstyt, kaip elgies blaiva, jei žmonės galvoja, kad prigėrei biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 12:42)
Man tai patinka... tik skrybele tarsi atliekama atrodo 

ot: bet kaip as painioju frederica su jurzole, del avataru, shakes, ne karta ishdure jau mane ax.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 20, 12:51)
fredericos ir Jurzoles avatarai tokie panasus, kad man sunku buna atskirt, vis reik nika skaityt biggrin.gif

hehe, galvojau cia man vienai tik. ypac kai komentaras vienas po kito.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 12:58)
blink.gif Geras, as tik dabar pastebejau... Ir iskart matau, kad manoji nuotrauka, palyginus su fredericos, baisiai jau megejiska... horizontas per viduri, saules takas irgi, priekinio plano ner... cia pagal Kelby save kritikuoju  ax.gif Bet man labai miela ta nuotrauka (Pichola ezeras Udaipure, Indijoje), nors ir netobula...  blush2.gif

nu nzn ar megejishka. kai jau parashei sita komentara, grizhau analizuoti jusu avataru. du normalus. nei kazhkuom ypatingi, nei megejishki.
hmm. pats laikas ir man pasikeist avatara. biggrin.gif
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 15:25)
Atsiprasau, istryniau.

o nereikejo! g.gif dabar antra psl skaitau, kur nera fotkiu. kazhkokia nesamone.
BAIKIT TRINT!
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 16:42)
Stovi malunai prie kelio  smile.gif

kas per mazhas raudonas tashiukas antrame malune? cia mano monikas ar kas?
bandyciau sita verst i kontrastinga jb. manau butu neblogai.
patiko SEDOV, spalvos. bet truksta desines.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 16:46)
Ir dar kelių nekomentuoju  smile.gif

kokiu? smile.gif
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 17:13)
Jusu teismui  4u.gif

o! man patiko antra. tokia arogantishka kiek, bet liuks emocija. ir patiko apdirbimas. nes man naturalumas pabodo, as pati dabar experimentuoju su daug spalvu. dar actionai eilej stovi, bet as visishka Lroomo fane, kazhin ar per juos galima actionus det ;]
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 17:22)
sesiją atidėjom ateinančiai savaitei (jeigu pavyks), tai ta proga vėl pievose sėdėt galiu (tiesą sakant, jau atsibodo)

kaip as laukiu tavo foto. blush2.gif wub.gif antroji, super, bokeh labai labai ir spalvos siaip, labai siltos tokios, vasarishkos foto, jauciasi kompozicija, o ne siaip pyksht poksht. nepakartojama. i geras rankas heliosas papuole. totally in love.
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 17:30)
Pirma nelabai, antra visai patinka, tik antakis vienas issokes is po akiniu nepatinka  biggrin.gif

geras. nepastebejau. biggrin.gif sugadinai man foto dabar biggrin.gif
Atsakyti
O jūs nežinot, kodėl kai įdedu nuotrauką, vietoj jos rodo "user posted image"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 20, 16:56)

Sandrutia,Paskutinė faina. Apdirbimas tai žiauriai neveža.  Galvoju, be jo , originalas daug stipriau atrodo mirksiukas.gif

Koliažus pakomentuosiu flicre.

originalai irgi nieko, nes vakaro sviesoj fotkinta prie besileidziancios saules.. bet man , kaip ir Maggie, tikriausiai dabar norisi 'kazko' - gal susitupesiu paskui biggrin.gif anyway aciu uz nuomone!

QUOTE(Maggie @ 2011 08 20, 17:17)

o! man patiko antra. tokia arogantishka kiek, bet liuks emocija. ir patiko apdirbimas. nes man naturalumas pabodo, as pati dabar experimentuoju su daug spalvu. dar actionai eilej stovi, bet as visishka Lroomo fane, kazhin ar per juos galima actionus det ;]

geras. nepastebejau.  biggrin.gif sugadinai man foto dabar biggrin.gif

nu bent kazkam actionas patiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif neziurek i ta antaki tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 20, 18:17)
kaip as laukiu tavo foto.  blush2.gif  wub.gif antroji, super, bokeh labai labai ir spalvos siaip, labai siltos tokios, vasarishkos foto, jauciasi kompozicija, o ne siaip pyksht poksht. nepakartojama. i geras rankas heliosas papuole. totally in love.

ei, smagu girdėt! aš ir pati tos sesijos labai labai laukiu, man jau fotografinės lomkės, taaaaaip norisi vėėėėl portretų, kad net rankas niežti. biggrin.gif o helios'ą tai aš labai pamilau, patinka man jis. wub.gif
Papildyta:
P.S. Maggie, būna specialūs action'ai ir lightroom'ui, tie photoshop'iniai lyg ir netinka. bet nebandžius aš niekad, kadangi lroom'o beveik nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 20 rugpjūčio 2011 - 17:32
kas per mazhas raudonas tashiukas antrame malune? cia mano monikas ar kas?
bandyciau sita verst i kontrastinga jb. manau butu neblogai.
patiko SEDOV, spalvos. bet truksta desines.

Ten tokios sviesytes, gal lektuvams, nezinau biggrin.gif o kaip reikia versti gal trumpai paaiskintumete? Taip, zinau, kad truksta desines, bet nera biggrin.gif

geras. nepastebejau.  biggrin.gif sugadinai man foto dabar biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 14:32)
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą  biggrin.gif )

user posted image

patinka 4u.gif
Atsakyti