QUOTE(sayonara @ 2011 08 20, 10:01)
kita vertus, reik susimąstyt, kaip elgies blaiva, jei žmonės galvoja, kad prigėrei
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 12:42)
Man tai patinka... tik skrybele tarsi atliekama atrodo
ot: bet kaip as painioju frederica su jurzole, del avataru, shakes, ne karta ishdure jau mane
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 20, 12:51)
fredericos ir
Jurzoles avatarai tokie panasus, kad man sunku buna atskirt, vis reik nika skaityt
hehe, galvojau cia man vienai tik. ypac kai komentaras vienas po kito.
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 12:58)
Geras, as tik dabar pastebejau... Ir iskart matau, kad manoji nuotrauka, palyginus su fredericos, baisiai jau megejiska... horizontas per viduri, saules takas irgi, priekinio plano ner... cia pagal Kelby save kritikuoju
Bet man labai miela ta nuotrauka (Pichola ezeras Udaipure, Indijoje), nors ir netobula...
nu nzn ar megejishka. kai jau parashei sita komentara, grizhau analizuoti jusu avataru. du normalus. nei kazhkuom ypatingi, nei megejishki.
hmm. pats laikas ir man pasikeist avatara.
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 15:25)
o nereikejo!
dabar antra psl skaitau, kur nera fotkiu. kazhkokia nesamone.
BAIKIT TRINT!
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 16:42)
Stovi malunai prie kelio
kas per mazhas raudonas tashiukas antrame malune? cia mano monikas ar kas?
bandyciau sita verst i kontrastinga jb. manau butu neblogai.
patiko SEDOV, spalvos. bet truksta desines.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 16:46)
Ir dar kelių nekomentuoju
kokiu?
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 17:13)
Jusu teismui
o! man patiko antra. tokia arogantishka kiek, bet liuks emocija. ir patiko apdirbimas. nes man naturalumas pabodo, as pati dabar experimentuoju su daug spalvu. dar actionai eilej stovi, bet as visishka Lroomo fane, kazhin ar per juos galima actionus det ;]
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 17:22)
sesiją atidėjom ateinančiai savaitei (jeigu pavyks), tai ta proga vėl pievose sėdėt galiu (tiesą sakant, jau atsibodo)
kaip as laukiu tavo foto.
antroji, super, bokeh labai labai ir spalvos siaip, labai siltos tokios, vasarishkos foto, jauciasi kompozicija, o ne siaip pyksht poksht. nepakartojama. i geras rankas heliosas papuole. totally in love.
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 17:30)
Pirma nelabai, antra visai patinka, tik antakis vienas issokes is po akiniu nepatinka
geras. nepastebejau.
sugadinai man foto dabar