Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sedov smile.gif

user posted image

Papildyta:
"Vienkiemis"

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 16:31)

Bet zinot, man tai jau nebeaisku, kokios nuotraukos jus cia isvis domina

visokios foto čia laukiamos. Aš tik tų nelaukiu, kurios būna ištrinamos. Nervina. Arba kai nuorodos į flickr ar facebook būna, neįkeliant jokios foto čia. Tada irgi nekomentuoju. Ir dar kelių nekomentuoju smile.gif
Bet ir pačiose paprasčiausiose foto bandau įžvelgti kažką, mokausi nusileisti iki pradinuko lygio, prisiminti savo pirmąsias foto su dantų šepetuku ir pasta, radiatorius, begalinį norą fotografuoti viską aplink, kuo greičiau parodyti didžiajai publikai ir t.t - ir komentuoti. Dabar mažiau komentuoju, bet reik dar į vėžias sugrįžti po atostogų.

Džiustik, gražiai susigroja foto tavo koliaže. Paprastai bet įtikina.

Eurik aš už pirmąjį variantą. Rodos įkvėps gryno oro, nusimes palaidinę ir panirs į vandenį. Taip pat įtikina.
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 15:32)
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą  biggrin.gif )

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jėė (gaila, kad išsidaviau biggrin.gif ) Tik keisčiau puses - pirma grybas, po to grybienė smile.gif Nors čia mizeris, kaip sumąstysi irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 20 rugpjūčio 2011 - 15:52
vakar rasiau, rasiau, ir uzluzus SM nuejau miegot gun_bandana.gif tai jau praeitos temos nebekomentuosiu blush2.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 11:54)
Apkarpiau vakarykste tigrine lelija - dviem variantais, nezinau, kuris geresnis...  unsure.gif Kvadrato variante gal per daug erdves aplink palikau, bet man grazus tas akvarelinis fonas (nors tikriausiai pats objektas nuotraukoje turetu butu svarbiau negu fonas?  unsure.gif)

man patiko abi 4u.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 20, 15:06)

dedu savo koliaziuka
2 variantu turiu , nzn kuris geriau blush2.gif
uzsimaniau dabar prie ezeriuko smile.gif
tik nesugalvoju temos , man dvelkia gaivuma  blush2.gif

soriukas, bet man kazkaip nedera koliaziukai, nesirisa blush2.gif

sveikos
Atsakyti
Sveikutes,

apsireiskiu po poros savaiciu tylos - nepasislepiau, bet buvom atostogu. Neina jusu pavyti su temom, tai grizus kiek speju, perziuriu. Pati aptvarkiau praeita savaite nuotrauku, idesiu jusu teismui smile.gif
Poryt vel islekiam savaitei, o paskui jau ramuma.. Galesiu daugiau skirti laiko savo pomegiui. Ypac kai dar mazieji iskeliaus i darzelius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 15:31)

Bet zinot, man tai jau nebeaisku, kokios nuotraukos jus cia isvis domina - kartais susidaro ispudis, kad tik portretai... g.gif Pastarieji, net jei ir nuobodoki (tikrai niekam konkreciai netaikau ir nieko nenoriu izeisti), vis tiek beveik visada gauna nors kelis paskatinancius komentarus. O kitokiu zanru nuotraukos, ypac dar zaliu naujokiu darytos, demesio retai tesulaukia, ypac is senbuviu. Gal taip ir turi buti, bet kartais tikrai nedrasu ka nors ir berodyti unsure.gif Nors ir cia yra geroji puse - bendra temos kokybe pagereja, kai maziau yra naujokisku nuotrauku biggrin.gif

as uz tai, kad geriau pabandyti ideti ir nesulaukti komentaro, nei nedeti ir svarstyti, ar buciau sulaukus komentaro, jei buciau idejus biggrin.gif kas del temos, tai kiekviena turi savo kas jai labiau patinka. man asmeniskai portretines nelabai, o labiau gamta, geles, pastatai, na ir vaikai dar biggrin.gif tep kad dek tik mirksiukas.gif

QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 15:32)
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą  biggrin.gif )

liabai bigsmile.gif
Atsakyti
Jusu teismui 4u.gif

o daugiau foto cia http://www.flickr.co...drutia/?saved=1

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutia: 20 rugpjūčio 2011 - 16:14
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 17:13)
Jusu teismui  4u.gif

paskutinė foto man fainiausia.
Apie apdirbimą, skonio reikalas matyt. Bet manęs nežavi. Actionai matyt?
Atsakyti
sesiją atidėjom ateinančiai savaitei (jeigu pavyks), tai ta proga vėl pievose sėdėt galiu (tiesą sakant, jau atsibodo) biggrin.gif ir jeigu išdegs, dar vieną tokį vaikinuką tą pačią ateinančią savaitę pafotografuosiu. biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o čia apie žmones ir jų katinus...

user posted image

user posted image

ir pakaks šiam kartui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 16:15)
paskutinė foto man fainiausia.
Apie apdirbimą, skonio reikalas matyt. Bet manęs nežavi. Actionai matyt?

tikrai taip, pati dar nesu tiek ps ivaldzius, deja. Na bet man kazkaip tai labai patiko tos spalvos, pati FS expromtu daryta, ta pacia diena kaip ir tas pacias paneles rugiuose fotkinau - zodziu cia vis dar foto is mano pirmosios fs su draugem smile.gif
Kai grisiu is atostogu, parsisiusiu naujesni PS nes cia pas mane tai vos ne pats seniausias, kai ziuriu tutorial visokius, daug kas jau is naujesniu - puses funkciju pas mane nera, tai jau nervint pradeda..

o siaip aciu uz nuomone, vertinu!

Tiesa, ar niekad Kaunietes nezadat kokio eeto daryt..? visai mielai prisijungciau susipazinimui.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 16:13)
Jusu teismui  4u.gif

Pirma nelabai, antra visai patinka, tik antakis vienas issokes is po akiniu nepatinka biggrin.gif o trecia fainiausia, bet viena ranka vienokia kita kitokia (spalviskai) nesiziuri man ax.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 20, 16:22)
o čia apie žmones ir jų katinus...

Pirmoje noretusi, kad ju akys matytusi smile.gif o antroje katinas tai nemiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 16:30)
Pirma nelabai, antra visai patinka, tik antakis vienas issokes is po akiniu nepatinka  biggrin.gif o trecia fainiausia, bet viena ranka vienokia kita kitokia (spalviskai) nesiziuri man  ax.gif
Papildyta:
Pirmoje noretusi, kad ju akys matytusi  smile.gif  o antroje katinas tai nemiega  biggrin.gif

geras, del ranku tikrai neatkreipiau demesio! aciu uz pastaba smile.gif
Atsakyti