Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sayonara, kooooookie portretai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:10)
atsiprašau už grubumą, bet Tave skenavau pirmą. Ir jei atvirai, retai šokinėju, ale vyras leido papildomas 10 min. paskenuot po to, kaip pašokinėjau Tave nuskenavus smile.gif Tu man toookia graži toj foto.. uf..smile.gif
ok, nebešokinėk ant manęs, man visai jau nurovei stogą, jaučiuosi kaip Tave apspjovus doh.gif Tu gi žinai, kad puikiai fotografuoji, o, kad aš kompleksuota, Tu gi nekalta. Atsiprašau, a unsure.gif Jaučiu ir man labai labai patiks (jau dabar labiau), bet man priprasti reikia blush2.gif
Atsakyti
Kikes ir Maggie portretukai... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 19:14)
ok, nebešokinėk ant manęs, man visai jau nurovei stogą, jaučiuosi kaip Tave apspjovus  doh.gif    Tu gi žinai, kad puikiai fotografuoji, o, kad aš kompleksuota, Tu gi nekalta. Atsiprašau, a  unsure.gif  Jaučiu ir man labai labai  patiks (jau dabar labiau), bet man priprasti reikia  blush2.gif

manęs Tu neapsjovei, juokauji.. smile.gif man pačiai patinka, man to pakanka. o jei dar Tau su laiku ims patikti, man bus išvis gerai smile.gif
Atsakyti
Gera mintis ta inventorizacija.
Jaučiuosi kaip per Kalėdas laukdama dovanų.
Aš paskui pasisakysiu, kai visos bus suskaičiuotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:16)
manęs Tu neapsjovei, juokauji.. smile.gif man pačiai patinka, man to pakanka. o jei dar Tau su laiku ims patikti, man bus išvis gerai smile.gif

Gerai, ačiū, bo susijautrinau smile.gif Kol kas jis man toks... Na, įdomus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 22, 19:55)
atsidare atsidare, pas mane irgi tokiu daug su kreivu horizontu  doh.gif  , nieko ypatingo....  schmoll.gif

as ne apie tas foto.
tuoj ikelsiu cia ir bus ramu. unsure.gif as tokiu asmeniskai nepublikuociau ir modeliui neduociau.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 20:56)
eina sauuuuuu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif aš graži tai sakant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ale tikrai drinks_cheers.gif patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 22, 19:19)
as ne apie tas foto.

Ar tikrai vėjas tik duris nupūtė?
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 22, 20:19)
as ne apie tas foto.
tuoj ikelsiu cia ir bus ramu.  unsure.gif  as tokiu asmeniskai nepublikuociau ir modeliui neduociau.

žinok čia ne baisiausias kokių tarkim aš neduočiau modeliui. Bet... Jei kažkas ateian pas jį, vadinasi patinka jo foto. Žmonių skoniai bei supratimai oi kaip skiriasi. Čia saldainukai tik. Dar ne tokių baubų esu prisižiūrėjusi ir žmonės moka sakyčiau nemažus pinigus už juos smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti