Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

kas cia per mada isiminet foto g.gif , ner nuotrauku ner komentaru ax.gif smile.gif

dedu savo koliaziuka
2 variantu turiu , nzn kuris geriau blush2.gif
uzsimaniau dabar prie ezeriuko smile.gif
tik nesugalvoju temos , man dvelkia gaivuma blush2.gif

? * eurik@.k

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 20 rugpjūčio 2011 - 15:09
neskaiciau daug postu, tik paskutini puslapi perziurejau, todel nezinau ar buvo kas neteisus ir del ko. bet del foto kritikavimo, siulau perzvelgti straipsnius sia tema.
kaip kritikuoti nuotraukas
ka kritikuoti
panasus straipsnis
ir dar daug daug panasiu straipsniu internete yra, siuo metu nerandu mano mylimo, jei surasiu, butinai imesiu ir ji. kritikuoti butina, bet tai irgi reik moketi daryti.
jau kuris laikas i blog'a apie tai noriu parasyt, bet neprisiruosiu, matyt geras akstinas prisiruosti pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 20 rugpjūčio 2011 - 15:15
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 15:05)
Taip, pagalvojau, kad neteisingai darau pasakydama tik "nepatinka". Bandau taisyti savo klaidą. blush-anim-cl.gif Tikrai nesiekiau, kad neberodytų visiškai savo nuotraukų. Bet ir į mano nuomonę galima nusispjauti, nes aš esu dar tikrai žalia.
Taigi, o apie Lietaus šokio nuotraukas. Pirmoji foto per tamsi mano akimis žiūrint ir sutinku su Zirze, jb geriau žiūrėtųsi. Bet ir tų vėjo malūnų man norisi tolėliau, pats pirmasis man per arti.
Baidyklė man tikrai nieko nepasako taip nufotografuota. Na, yra kažkur, kažkieno kieme tokia ir tiek. Be to, labai daug visko aplink ją. Reikėtų galbūt kito kampo. Sunku pasakyti kokio, kuomet manęs pačios visai netraukia fotografuoti tokių objektų.  blush2.gif
O vienkiemis mano vaizduotėje visai kitaip piešiasi. Pati užaugus atokioje sodyboje, tad kitaip ir įsivaizduoju. Čia ta trobelė veikiau primena senovės kaimo muziejų.

Lietaus šoki, atsiprašau, jei mano ankstesnė žinutė paveikė nemaloniai.  4u.gif

Viskas gerai, neturejau sureaguoti taip ir juolab trinti foto.
Papildyta:
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 20, 14:55)
bereikalo istrynei Lietaus soki  verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 20, 17:06)

dedu savo koliaziuka
2 variantu turiu , nzn kuris geriau blush2.gif

? * eurik@.k

[

man pirmas variantas labiau smile.gif antram variante tos smilgos ar kas ten, man jos per arti, matau kad norejai parodyt boruze, bet tuomet ji per maza. Bet cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 16:23)
Viskas gerai, neturejau sureaguoti taip ir juolab trinti foto.
Papildyta:
4u.gif

Ne, ne. Labai gerai, kad taip sureagavai ir labai gerai, kad rG mane sugėdino ir paprotino. Tai man parodė, kad pasielgiau neteisingai parašiusi pirmą mintį šovusią į galvą. Visa šita besiplėtojanti diskusija man jau davė šio to pamokančio.

Ačiū, Sansara už straipsnius. 4u.gif Skaitau dar tik pirmą, bet jau ir jis parodo kaip nelengva teisingai kritikuoti nuotraukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 20 rugpjūčio 2011 - 15:28
radau, dedu dar apie foto kritikavima, mano mylimiausias straipsnis 4u.gif http://photodino.wor...yones-a-critic/
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 15:28)
Ne, ne. Labai gerai, kad taip sureagavai ir labai gerai, kad rG mane sugėdino ir paprotino. Tai man parodė, kad pasielgiau neteisingai parašiusi pirmą mintį šovusią į galvą. Visa šita besiplėtojanti diskusija man jau davė šio to pamokančio.

Ačiū, Sansara už straipsnius.  4u.gif  Skaitau dar tik pirmą, bet jau ir jis parodo kaip nelengva teisingai kritikuoti nuotraukas.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 14:04)
Bjauri aš kartais, bet šitos paskutinės foto visai manęs nedomina.

As savaja irgi istryniau, kad temos netersti, nes ir idejusi ja buvau tik pakvailiojimui... pagalvojau, jei pliurpti galima, tai pajuokauti gal irgi smile.gif

Bet zinot, man tai jau nebeaisku, kokios nuotraukos jus cia isvis domina - kartais susidaro ispudis, kad tik portretai... g.gif Pastarieji, net jei ir nuobodoki (tikrai niekam konkreciai netaikau ir nieko nenoriu izeisti), vis tiek beveik visada gauna nors kelis paskatinancius komentarus. O kitokiu zanru nuotraukos, ypac dar zaliu naujokiu darytos, demesio retai tesulaukia, ypac is senbuviu. Gal taip ir turi buti, bet kartais tikrai nedrasu ka nors ir berodyti unsure.gif Nors ir cia yra geroji puse - bendra temos kokybe pagereja, kai maziau yra naujokisku nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą biggrin.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dziustik @ 2011 08 20, 15:32)
O čia mano koliažas
dziustik+rG (išsidavei per meetą  biggrin.gif )

user posted image

Oi kaip fainai ir gaiviai biggrin.gif

Sansara, aciu!

Jurzole, tikrai, cia labiau laukiami portretai.Vaikai, mergaites, seimos gal.Mada?Komercine fotografija?Bala zino, kodel.
A, nu dar geles ant bangos biggrin.gif
Atsakyti
Pasipuosiu ir eisiu pasaulio dziuginti smile.gif

user posted image

Papildyta:
Stovi malunai prie kelio smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 08 20, 15:14)
del foto kritikavimo, siulau perzvelgti straipsnius sia tema.
kaip kritikuoti nuotraukas
ka kritikuoti
panasus straipsnis

Labai liuks, aciu! thumbup.gif Tinka ne tik kritikuojantiems, bet ir "zaliems" fotografuojantiems - begale naudingos praktiskos info, i ka reiketu atkreipti demesi fotografuojant ir apdorojant nuotraukas drinks_cheers.gif
Atsakyti