Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 08 22, 18:58)
Graži ir esi smile.gif

Ačiū, say smile.gif

o Tu tipo tai jau negraži? Tu save matei??

***..mba.. Tu buvai mano tos dienos prodžektas, tskant.

į sveikatą, blin smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:53)
praaaaaašom

Nerealiai wub.gif lauksim daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:53)
praaaaaašom
t]

wub.gif wub.gif wub.gif grazi tikrai ir fotografui komplimentai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:00)
o Tu tipo tai jau negraži? Tu save matei??

***..mba.. Tu buvai mano tos dienos prodžektas, tskant.

į sveikatą, blin smile.gif 4u.gif

Nu jau biggrin.gif Apsidirbau kažkaip visai biggrin.gif Gal aš tiesiog į save negaliu žiūrėti, Tu ne prie ko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:55)
katuli, Tavo kaip tik nenuskenavau.. iš eilės visas bandžiau, ale nujodė mane nuo kompo

bet tikrai yra, bus fotkių, bus bus tikrai bus smile.gif su ekspozicija, rodos, nė vienos nepraš..., tai visoms bus po abrozdėlį, manau smile.gif

na nieko, as kantri,pakentesiu irnesakyk.gif iki rytojaus biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, pirmas portretas paprastumu žavi. Labai gerai jautėsi prieš fotoaparatą matyt mergina, nes tikrai nuostabi ramybė sklinda. Ir spalviškai gražu. Merginos irgi visos gražuolės.

Kikirikes foto paskui geriau apžiūrėsiu
Atsakyti
o man labai patiko foto kur rG - tikrai labai labai wub.gif taip kad Say tau pavyko thumbup.gif
Atsakyti
mane tuoj iš čia išmes, užspaminsiu.. po vieną tvarkau, bet jau akys tuoj varvėssssss...

Maggie

user posted image
Atsakyti
86 tema 4u.gif

Labai šiltas Kikirikės portretas. bigsmile.gif
Atsakyti
Say, man priprasti reikia, susigyventi. Dabar jau smagiau žiūrisi po n karto smile.gif Kitos merginos - fantastiškos. Kokios spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 20:05)
mane tuoj iš čia išmes, užspaminsiu.. po vieną tvarkau, bet jau akys tuoj varvėssssss...

Maggie

psio,nugriūvau nuo kėdės - Maggieeeeee a tu matai??? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 19:08)
Say, man priprasti reikia, susigyventi. Dabar jau smagiau žiūrisi po n karto smile.gif  Kitos merginos - fantastiškos. Kokios spalvos  wub.gif

atsiprašau už grubumą, bet Tave skenavau pirmą. Ir jei atvirai, retai šokinėju, ale vyras leido papildomas 10 min. paskenuot po to, kaip pašokinėjau Tave nuskenavus smile.gif Tu man toookia graži toj foto.. uf..smile.gif
Atsakyti