jaukuciukas, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė:
jaukuciukas, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė: ![]()
Mergaires ar pakeista nuoroda atsidare jums? jei taip noreciau isimt kuo greiciau tas foto, nes ne mano jos gi.
Taip, atsidarė.
Kikirike, 22 Rug 2011 - 18:42, para�ė:
Kikirike, 22 Rug 2011 - 18:42, paraÅ�Ä—: o tu apsidairyk, eik pasivaikščioti, palandžioti kur nebuvus ir pamatysi kokia tavo graži aplinka

Ne, as ne apie tai, zinau, kad visur galima grozio rasti. Tiesiog as dievinu kalnus, tai ir pavydziu visoms, kam jie netoli arba ir visai po nosim...

sayonara, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė:
sayonara, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė: ![]()
ch ch ch :]]]]
šiaip tai ką aš galiu pasakyti. visos esat labai gražios, gerai jaučiatės prieš objektyvą, tik fotografė nekudyšna pasitaikė, paskubėjau daugely vietų, nesužiūrėjau, fotkės per vienodos, nes reikėjo dvidešimt mergų sugaudyt, kartojasi vcietos, pozos ir t.t., veidai tamsūs kai kur.. tai jau sorry, bet tai tikrų tikriausia INVENTORIZACIJA
šiandien tik kelias parodysiu, per šią savaitę stengsius visas sudėti, kiek turiu.. laikas spaudžia, vyrą turiu, vaiką ir dar knygasir miegoti labai mėgstu
šiaip tai ką aš galiu pasakyti. visos esat labai gražios, gerai jaučiatės prieš objektyvą, tik fotografė nekudyšna pasitaikė, paskubėjau daugely vietų, nesužiūrėjau, fotkės per vienodos, nes reikėjo dvidešimt mergų sugaudyt, kartojasi vcietos, pozos ir t.t., veidai tamsūs kai kur.. tai jau sorry, bet tai tikrų tikriausia INVENTORIZACIJA

šiandien tik kelias parodysiu, per šią savaitę stengsius visas sudėti, kiek turiu.. laikas spaudžia, vyrą turiu, vaiką ir dar knygas

mane mane parodyk

jaukuciukas, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė:
jaukuciukas, 22 Rug 2011 - 19:46, para�ė: ![]()
Mergaires ar pakeista nuoroda atsidare jums? jei taip noreciau isimt kuo greiciau tas foto, nes ne mano jos gi.
atsidare atsidare, pas mane irgi tokiu daug su kreivu horizontu

Zirzė, 22 Rug 2011 - 18:54, paraÅ�Ä—:
Zirzė, 22 Rug 2011 - 18:54, paraÅ�Ä—: ![]()
nu bliaaaam, ir as noriu

katuli, Tavo kaip tik nenuskenavau.. iš eilės visas bandžiau, ale nujodė mane nuo kompo
bet tikrai yra, bus fotkių, bus bus tikrai bus

Papildyta:
rG, 22 Rug 2011 - 19:58, para�ė:
rG, 22 Rug 2011 - 19:58, para�ė: ![]()
Graži ir esi
![]()
Ačiū, say

Ačiū, say

fox., 22 Rug 2011 - 19:58, para�ė:
fox., 22 Rug 2011 - 19:58, para�ė: ![]()
Labai grazi

Ačiū merginos, na bet nu nesu gi aš gražuolė, bet šioje foto labai sau patinku ir nuotaika gera