Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na ir pleputes jus visos.... biggrin.gif

Taip kometavimui neberandu kolkas laiko.... blush2.gif

Say publikavimui sakau OK...

Yvette as i meeta uzsirasau ir jei ka prilipus kaip dvyne prie Kikes wink.gif Tai jei ji vyks as kartu biggrin.gif

O pati, kad plepalus prasklaydyt su blikais ateinu.... Naturaliais smile.gif

user posted image
Atsakyti
pristatau jusu teismui "Buves upelis" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 19:37)

Yvette as i meeta uzsirasau ir jei ka prilipus kaip dvyne prie Kikes wink.gif Tai jei ji vyks as kartu biggrin.gif

tadum einu užsakinėti bilietų lotuliukas.gif prisikalbėjai lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 13:23)
Jep, ta pacia. Tau uztat ir kokybe matomai nukentejo, nes stipriai apkarpei nuotrauka... Na, as stengciausi pries paskaudziant mygtyka suziuret, o ne paskui karpyti -nors ir man ne visad taip gaunas , deja laugh.gif

Tai ir as pagalvojau, tik neparasiau, kad gal ir apkarpymas kaltas... Kita vertus, juk 18 megapikseliu, tai rodos turetu normaliai karpytis (daznai taip ir buna). Ko gero, esme tame, kad originalas nebaisiai kokybiskas?

Padariau po pietu antra zuikiu fotosesija biggrin.gif, su trikoju ir su +EV. Spalvotu karoliuku, deja, nebepagavau, tik pora zuikiu su vaivorykste. Kokybe velgi nelabai kokia, man rodos... ka as darau ne taip?

user posted image

user posted image

Zuikius pagaudziau, reikes dar su blikais pameginti - kol kas nesigavo, iseina tik tie sidabriski bokeh rutuliukai, daug arba mazai, bet tu dideliu "muilo burbulu" - niekaip... ax.gif

P.S. Sekasi gi kai kurioms, sitokiose graziose vietose gyvenat... ech, ir kodel man taip nepasiseke? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 rugpjūčio 2011 - 18:41
pyyyyyrma kriaaagždia smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 19:39)
tadum einu užsakinėti bilietų  lotuliukas.gif  prisikalbėjai  lotuliukas.gif  tongue.gif

Nugi tik i bankrota manes nenuvaryk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 22, 19:36)
As Bergene.  smile.gif

thumbup.gif gal daugiau kas yra bigsmile.gif ,darysim myte ax.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 19:36)
Tada buvo laiko pasiruošt lotuliukas.gif Laivas ne lėktuvas, galima buvo supėt papozuot biggrin.gif

nea nebuvo galima biggrin.gif patikek, detaliu nesakysiu jau tiek to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 19:39)

P.S. Sekasi gi kai kurioms, sitokiose graziose vietose gyvenat... ech, ir kodel man taip nepasiseke?  ax.gif  biggrin.gif

o tu apsidairyk, eik pasivaikščioti, palandžioti kur nebuvus ir pamatysi kokia tavo graži aplinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:41)

Bliamba jau erziniesi.... Jau noriu mamkes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 19:41)

jėėė, koks gyvumas, ech...

QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 19:41)
Nugi tik i bankrota manes nenuvaryk biggrin.gif

nu baik tik, kur aš jau ten į bankrotą - studentiškai keliausim, sumuštekų savaitei prisitepsim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 22, 18:29)
netoli Bergeno  bigsmile.gif  padarytume myta  drinks_cheers.gif , abejoju ar netolies busi,kokiam Osle nea?  biggrin.gif

aha, jo pasonej. gaila verysad.gif

QUOTE(Ka @ 2011 08 22, 18:32)
SM fotografija  4u.gif  Toliau, manau, jau turėtum susigaudyti.

dekavoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 08 22, 18:42)
Bliamba jau erziniesi.... Jau noriu mamkes  doh.gif

ch ch ch :]]]]

šiaip tai ką aš galiu pasakyti. visos esat labai gražios, gerai jaučiatės prieš objektyvą, tik fotografė nekudyšna pasitaikė, paskubėjau daugely vietų, nesužiūrėjau, fotkės per vienodos, nes reikėjo dvidešimt mergų sugaudyt, kartojasi vcietos, pozos ir t.t., veidai tamsūs kai kur.. tai jau sorry, bet tai tikrų tikriausia INVENTORIZACIJA smile.gif

šiandien tik kelias parodysiu, per šią savaitę stengsius visas sudėti, kiek turiu.. laikas spaudžia, vyrą turiu, vaiką ir dar knygas smile.gif ir miegoti labai mėgstu smile.gif
Atsakyti