Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 08 22, 15:21)
As su tais, kurie nespeja su jumis biggrin.gif Siandien pusdieni nepaskaiciau ir viskas smile.gif Pakomentuosiu nuotraukytes truputi veliau flickr  4u.gif  Kai tiek lapu susidaro, man ten paprasciau  blush2.gif
O as siandien vel dariau fotosesija smile.gif Dukrytes  biggrin.gif

kadangi spejau pamatyti tik dvi, tai galiu pasakyti, kad patinka smile.gif gal pirmoj kiek pilkoka, bet cia gal man akyse mirguliuoja

QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 22, 16:04)

liuks 4u.gif

QUOTE(hazelnut @ 2011 08 22, 16:59)
Aš jaučiu gavusi yvettes foto koliažui. bet šiuo metu kaip tik vieno daikto stinga, reik eit ieškot, arba keist genialią idėją biggrin.gif

e nu, isduokit paslapti kaip zaidziat blush2.gif ? na ir kaip i SM fliskr'a prasytis? jau gal uzknisau, nu bet greiciau atsiknisiu, jei pasakysit tongue.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 22, 17:24)
vakar vakare po langais nufotografavau  gal jums bus  banalu, mano MB plaukia i zvejyba  ax.gif 

ciotkas vaizdelis 4u.gif noretusi daugiau vaizdo ir laivuko necentrinio mirksiukas.gif jei nepaslaptis, kuriam Norges gale? padarytumem myta ir mes cia biggrin.gif

okis, einu parnesti savo saules zuikucio, ar ko kitko, nes nezinau kuris cia is ju gavos biggrin.gif
Atsakyti
Is perziuretu to fotografo foto susidaro ispudis kad jis pradejes nesenai, na deda publikuoti tokias foto kurios tikrai pas bet kuria keliautu siukslinen. Kadangi panele pazystu asmeniskai kuria fotkino , tai su ja tikrai galejo super foto padaryt, o ten piks poks ir nufotkinta. Nemanau kad ten profesnionalus fotgr, nors fb skelbiasi kaip toks.
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 22, 18:21)
Is perziuretu to fotografo foto susidaro ispudis kad jis pradejes nesenai, na deda publikuoti tokias foto kurios tikrai pas bet kuria keliautu siukslinen. Kadangi panele pazystu asmeniskai kuria fotkino , tai su ja tikrai galejo super foto padaryt, o ten piks poks ir nufotkinta. Nemanau kad ten profesnionalus fotgr, nors fb skelbiasi kaip toks.

Na, tai viskas aišku, kodėl ištrynė ir ką ištrynė, klausimas buvo lyg ir retorinis smile.gif

Gero vakaro, mergaitės, užsiblevyzgojau. Čia gal meet'as taip suveikė, nežinau doh.gif O prižadėjau vykdyt planą. Ech. Kentėsiu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 17:30)
merginos, ar turiu visų automatišką leidimą rodyti Jus temoje iš meeto?

leidziu rolleyes.gif
na ir plepat,pleputes smile.gif
ziu,Frederika atgijo smile.gif
Atsakyti

QUOTE(jlclove @ 2011 08 22, 19:20)

ciotkas vaizdelis 4u.gif noretusi daugiau vaizdo ir laivuko necentrinio mirksiukas.gif jei  nepaslaptis, kuriam Norges gale? padarytumem myta ir mes cia biggrin.gif

netoli Bergeno bigsmile.gif padarytume myta drinks_cheers.gif , abejoju ar netolies busi,kokiam Osle nea? biggrin.gif
Atsakyti
na va ką reiškia kai visas darbo valandas net neprisėdi prie kompo doh.gif aš taip ir maniau kad bus dauuuug visko doh.gif

aj net nebepamenu kas kur kaip , tik mačiau Say klausė ar reikia leidimo, na aš tai labai laukiu tavo foto bigsmile.gif thumbup.gif

dėkui kas pastebėjo mano foto ax.gif

Atsakyti
http://www.flickr.co...s/65042508@N08/

nu va cia pora foto is to prof. fotografo, as tokias asmeniskai i siukline mesciau, nes nieko jose nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaukuciukas: 22 rugpjūčio 2011 - 18:31
QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 19:18)
Iš šio sakinio supratau, kad tai kasdienis vaizdas pro langą, todėl taip ir rašau.
Dabar jau nieko nebesuprantu, bet visvien - vaizdelis gražus, foto man neįdomi biggrin.gif
IMHO

kasdieninis vaizdas be laivo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 08 22, 19:30)
http://www.flickr.co.../in/photostream

nu va cia pora foto is to prof. fotografo, as tokias asmeniskai i siukline mesciau, nes nieko jose nematau.

nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 22, 19:20)
e nu, isduokit paslapti kaip zaidziat blush2.gif ? na ir kaip i SM fliskr'a prasytis? jau gal uzknisau, nu bet greiciau atsiknisiu, jei pasakysit tongue.gif

SM fotografija 4u.gif Toliau, manau, jau turėtum susigaudyti.
Atsakyti
o daba?
http://www.flickr.co...photo6069566019
Atsakyti
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 22, 19:29)
netoli Bergeno  bigsmile.gif  padarytume myta  drinks_cheers.gif , abejoju ar netolies busi,kokiam Osle nea?  biggrin.gif

As Bergene. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 rugpjūčio 2011 - 18:36
QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 22, 19:31)
kasdieninis vaizdas be laivo  biggrin.gif
Papildyta:
nerodo  schmoll.gif

Tada buvo laiko pasiruošt lotuliukas.gif Laivas ne lėktuvas, galima buvo supėt papozuot biggrin.gif
Prašau, nekreipk dėmesio, tiesiog išsakiau savo nuomonę, kaip tą vaizdelį galima paįdominint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 rugpjūčio 2011 - 18:39