Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na, kad pusnuoge būt manau tikrai ne per didelė. biggrin.gif
Atsakyti
As biski su tokiu kvailu klausimu - o kas tas IMHO ? blush2.gif biggrin.gif pastebiu prie daug postu sitas raides parasytas, bet niekaip neissifruoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 17:06)
Labas, šaunuolė. Bravo  cool.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 17:11)
Kažkaip net gera parašyti, kad gerai smile.gif
Malonu, kad įsiskaitoma, ateinama ir pateikiama,taip kaip priklauso.

Dziugu girdeti! bigsmile.gif
Einu tada aiskintis antru namu darbu, gal iki vakaro paruosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 22, 16:13)
Na, kad pusnuoge būt manau tikrai ne per didelė. biggrin.gif

Skonio reikalas rolleyes.gif As parasiau, kaip man pasirode. Sali, kur as gyvenu, pries kuri laika krete tam tikros pakraipos skandalai, ir netgi uz tokiu, atrodo, visai nekaltu nuotrauku turejima suaugusius dedes i cype sodino - neneigiu, kad gal tai paveike ir mano poziuri. Bet as tokiu savo vaiko nuotrauku i interneta nedeciau. Butent del to, kad kazkas "ne taip" jas pamatys. Velgi, tai tik mano nuomone.

maija, atsiprasau, jei ka ne taip pasakiau.
Atsakyti
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 22, 17:22)
As biski su tokiu kvailu klausimu - o kas tas IMHO ?  blush2.gif  biggrin.gif  pastebiu prie daug postu sitas raides parasytas, bet niekaip neissifruoju  blush2.gif

In My Humble Opinion, išvertus - mano kuklia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 22, 16:25)
In My Humble Opinion, išvertus - mano kuklia nuomone.

Kazka panasiai ir galvojau biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos, ar turiu visų automatišką leidimą rodyti Jus temoje iš meeto?
ketinu šiandien padaryti anonsiuką, t.y. kelis kadrus nuskenuosiu, daugiau neturiu galimybės, tai reik sutikimų..

p.s. turėjau tikslą vieną tokį pagrindinį per susitikimą, vieną žmogų gražiai pagaut. tai MAN išėjo.. nežinau, ar JAI patiks wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 16:32
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 16:54)
Nu bet tikrai. Kaip čia ėmė ir paguldė ant kilimo vaiką, o ne kūdikį biggrin.gif Čia kaip su tom Tavo uogom - daugelis manė, kad ji nėščia, nes, va taip yra įprasta.

Ir net dėl pozų nepritariu... Smegenys užpildytos masinio vartojimo iliustracijom. Vaikas gražus, eilinė, kasdieninio vartojimo poza. Susiparins dabar mama, žiūrėdama į savo vaiką, kaip į vaiką...

Dėl kadravimo ir "įdomumo"  tai pritariu.

Ir vel Tu kimbi prie manes. doh.gif Jau pradeda erzinti. Gal eik pasimokink fokusuoti gerai. biggrin.gif wink.gif

O kad su uogom daugelis nesciu fotkinasi tai visiska nesamone. Daugiau websait'u pasivartyk. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 17:30)
merginos, ar turiu visų automatišką leidimą rodyti Jus temoje iš meeto?
ketinu šiandien padaryti anonsiuką, t.y. kelis kadrus nuskenuosiu, daugiau neturiu galimybės, tai reik sutikimų..

p.s. turėjau tikslą vieną tokį pagrindinį per susitikimą, vieną žmogų gražiai pagaut. tai MAN išėjo.. nežinau, ar JAI patiks wink.gif

Pati juk žinai, baisią įdėsi, baigsis pasirodymai temoj cool.gif
Jei rimtai iš mano pusės gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 14:34)
Nugi užteks, nebeskriauskit, blondinė dar neišsiugdžiusi estetinio jausmo, bet gal gerai valgyt gamina  rolleyes.gif  biggrin.gif
biggrin.gif

Čia jūs apie mane?
Atsakyti

Oho kiek diskusiju sukele mano nuotraukos biggrin.gif Dekoju visiems uz nuomones, nezinau, man paciai grazu biggrin.gif Vaikas ant kailiuko irgi patinka, nemanau, kad tik leliukai ant jo gali guleti... Atsibodo man tos pacios pozos, o namuose, kai vietos labai mazai sunku kazka primastyti smile.gif Siandien su savo 50mm ant palangiu, spintu laipiojau ir vis tiek netilpau normaliai... O ir su vaiku susitarti ziauriai sudetinga, dar reikia, kad prie lango atsistotu, o kai paprasai kaip nors pasisukt, buna diskusijos 10 min "kodel?". Tada vienas kadras ir bega biggrin.gif Na, man sios dienos fotosesija patinka, o tai juk svarbiausia biggrin.gif Ir nereikia manes atsiprasineti, man nei minciu nebuvo ant kazko pykti, juk kiekvienas turim savo nuomone... As tik dziaugiuosi, kad komentuojat smile.gif Aciu dar karteli smile.gif
Atsiprasau is karto, kad isemiau kai kurias foto, gavau gera patarima, kad plikuciu vaikuciu geriau viesai nerodyti... Aciu 4u.gif

sayonara - as tai leidziu mane rodyt, jei gavosi ten bent viena foto biggrin.gif Labai jau smalsu pamatyti anonsiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 16:53)
Pati juk žinai, baisią įdėsi, baigsis pasirodymai temoj cool.gif
Jei rimtai  iš mano pusės gali biggrin.gif

negąsdink, nebijau.. ką Tu man padarysi, frosia Tu miela?? biggrin.gif šiū šiū kaip gulbėms? cool.gif
Atsakyti