Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 08 22, 15:21)

user posted image

user posted image

Maan labai sitos dvi patiko, tik gal ta antra noreciau j/b padaryti 4u.gif blyn ziuriu i tavo mergaite ir noriu antros tokios pat grazios dukros biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu Kristukui. Pirmoji labiausiai. smile.gif O va, trečioji ir paskutinioji nepatiko dėl parinktų pozų mergaitei. Nesižiūri niekaip man tokio amžiaus vaikai tokiose pozose.
Atsakyti
3kitten, Jurzole,

ačiū už Jūsų nuomones. Kad norite padėti, o ne sudirbti.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 08 22, 16:31)
Pritariu Kristukui. Pirmoji labiausiai. smile.gif O va, trečioji ir paskutinioji nepatiko dėl parinktų pozų mergaitei. Nesižiūri niekaip man tokio amžiaus vaikai tokiose pozose.

Ir as pritariu unsure.gif
Pirmoj dar kadruociau kitaip unsure.gif
Atsakyti
Maijos pirmoj šviesa man graži, bet kadravimas ne.. Spalvotos man labai geltonos.. Bet modelio grožis.. Turėčiau aš tokią....... doh.gif
Atsakyti
Dar gal būtų kitaip, jei mergaitė būtų aprengta. Kažką veiktų (kad ir pieštų ar ką įdomesnio veiktų). :]
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 22, 15:25)
žiūrinėju kaip tik tavo blogą  smile.gif  labai gražu, turbūt tau ir be fotoparato gerai gautųsi    bežiūrint iškilo vienas klausimas, aij du klausimai    ar yra namuose kur koją pastatyt?  visosuose darbuose tiek daug skirtingų dekoracijų  bigsmile.gif
aij ir kitas klausimas- kaip viską suspėji? matau dar ir siūvinėji  smile.gif  tai juk didelio kruopštumo ir daug laiko reikalaujantis pomėgis smile.gif labai gražūs tavo darbai, tiek fotografija, tiek siūvinėjimas 

Ačiūū 4u.gif Namuose jau sunkiai, bet studija tiesiog tuščia mano akimis žiūrint, tai dar galima kaupti ir kaupti ax.gif
O siuvinėju visad tik vakarais filmus žiūrėdama, o ir šiaip jaučiuosi beveik nieko neveikianti ir turinti sočiai laisvo laiko tongue.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 15:31)
kake ban.gif
Papildyta:

Loreta, tai man klausimas iskilo dabar, ar tu mane su marku fotkinsi, ar visai nefotkinsi?

Nu, brum, pagalvojau ir šiaip ir taip, nori, kad fotkinčiau, turi nupirkt man marką, ane? blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 15:34)
O garantinis po keitimo nebuvo duotas? g.gif

Buvo, 6 mėn. 50000 kadrų

QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 15:44)
blush2.gif
Siaip rimtai po taisymo turejo bent pusmeti garantijos duoti, ar ten ne uzuolaidele o kazkas kito?

aha, kažkas kita verysad.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 22, 16:16)
a tai kokiu visalaik fotkinai , ne marku smile.gif
pas mane maciau 50mm  viduj objektyve yra dulkele  doh.gif , bet ant foto jos nesimato ,kazin kaip ji ten atsirado biggrin.gif
Papildyta:

kazkodel itariu kad mano  blush2.gif nepyk  4u.gif  biggrin.gif

Iki šiol Canon 5d, bet ne marku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 22, 15:26)
maija, labai grazu modeli turi.  smile.gif  Labiausiai patiko pirmoji. Labai nepatiko paskutinioji. Na yra iprasta matyti leliukus labiau ant to kailio, o cia jau toli grazu ne leliukas, o ugtelejusi panele. Na man tiesiog juokingai atrodo.  wink.gif

Nu bet tikrai. Kaip čia ėmė ir paguldė ant kilimo vaiką, o ne kūdikį biggrin.gif Čia kaip su tom Tavo uogom - daugelis manė, kad ji nėščia, nes, va taip yra įprasta.

Ir net dėl pozų nepritariu... Smegenys užpildytos masinio vartojimo iliustracijom. Vaikas gražus, eilinė, kasdieninio vartojimo poza. Susiparins dabar mama, žiūrėdama į savo vaiką, kaip į vaiką...

Dėl kadravimo ir "įdomumo" tai pritariu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 15:58
Sveikos,

Esu visiska naujoke siame forume, bet labai noreciau prisijungti prie jusu burio, nes noras ismokti fotografijos subtilybiu yra begalis! Ir tikiuosi, kad butent cia man pavyks patobuleti. (aisku jeigu priimsite biggrin.gif )
Neseniai isigijau pirmaji veidrodini fotoaparata (NIKON D5100), skirtumas milziniskas ... jau perkant turbut pasirodziau didziausia neveksla doh.gif nes nuo mygtuku gausos raibo akys... o kad ekrane isvis neaisku kas buvo surasyta tai tyliu ... Tai pirmas dalykas gryzus namo buvo naudojimo instrukcijos studijavimas, o ir pati knygele nemenka ... tai kokia savaitele uztrukau kol viska atidziai perskaiciau ir panagrinejau. biggrin.gif Daug dalyku ir dabar dar nera labai aiskus, bet manau atliekant praktines uzduotis klaustuku liks maziau bigsmile.gif
Manau uzteks cia man tausketi(vistiek ne daug kas varginsis perskaityti ^^), geriau parodysiu kaip gavosi pirmieji namu darbai. Tikiuosi labai nenugrybavau blush2.gif

user posted image

P.S. atleiskite uz lietuvisku rasmenu nenaudojima, tikiuosi tai nebus didele problema suprasti mano rasliavones.
Atsakyti
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 22, 16:04)
Sveikos,

Labas, šaunuolė. Bravo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 16:07
QUOTE(maija @ 2011 08 22, 15:21)
O as siandien vel dariau fotosesija smile.gif Dukrytes  biggrin.gif

Fantastiskai grazia ir fotogeniska dukryte turi 4u.gif Pirma nuotrauka man labai miela. O va kitos trys... nezinau, gal as tiesiog senamadiska (nes daugiau lyg ir niekam neuzkliuvo unsure.gif), bet man kliuva, kad mergyte tose nuotraukose pusnuoge. Per didele jau mergaite tam, nesiziuri kazkaip. IMHO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry* @ 2011 08 22, 17:04)

Kažkaip net gera parašyti, kad gerai smile.gif
Malonu, kad įsiskaitoma, ateinama ir pateikiama,taip kaip priklauso.
Atsakyti