Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 15:07)
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą  bigsmile.gif

artimiausias mytas pas mane smile.gif Pirmos dvi dalyvės rodos yra, jei dar kas norės prisijungti pradžioj až brūkštelkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 22, 15:49)
artimiausias mytas pas mane  smile.gif Pirmos dvi dalyvės rodos yra, jei dar kas norės prisijungti pradžioj až brūkštelkit  smile.gif

o kada?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 14:51)

ir kur? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 15:51)

rugsėjį, tikslios dienos dar neturim. Šiaip tolokai, bet šiais laikais atstumas ne stabdis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 rugpjūčio 2011 - 14:53
as tai dulkes tikrinu taip - nusistatau didziausia f (f/22,32 ar pan.), fotkinu dangu. Darau du kadrus su kazkokiu laiko tarpu tarp ju (kad jei ten netycia kregzde - spetu i kita vieta nuskrist smile.gif). Jei randu kazkoki taska, checkinu ar yra ir kitam kadre lygiai toj pacioj vietoj. Nors nera ultra patogu, bet checkinu per fotiko lcd, pasidares nuotrauka 100% - ten ratuku prasisuka kitas kadras i lygiai ta pacia vieta tuo paciu 100% didinimu.
Beje, frederica, paziurek savo pirkimo visokiose brosiurose, nes pas mani yra tipo bonusui vienas nemokamas isvalymas nuo dulkiu.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 22, 14:52)
rugsėjį, tikslios dienos dar neturim. Šiaip tolokai, bet šiais laikais atstumas ne stabdis.

smaguma smile.gif tarptautiniai meetai - patys geriausi smile.gif nes ilgiausi biggrin.gif
Atsakyti
Klausykit, ar yra tokių, kurie kankinasi gavę foto koliažui? Tiesiog įdomu, ar su mano foto kas nors sunkumų neturi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 22 rugpjūčio 2011 - 15:00
QUOTE(Yvette @ 2011 08 22, 14:52)

Kiek pamenu tai kalba ejo apie meeta Londone? blush2.gif Tai jeigu dienos butu tarp rugsejo 14 ir 27 tai ir as mielai prisijungciau bigsmile.gif

Aciu visiems pakomentavusiems nuotraukas, atsizvelgsiu i visas pastabas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 22, 14:59)
Klausykit, ar yra tokių, kurie kankinasi gavę foto koliažui? Tiesiog įdomu, ar su mano foto kas nors sunkumų neturi smile.gif

Na, man sunkumai. Bet įtariu, kad ne Taviškė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 15:15
QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 13:07)
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą  bigsmile.gif
Frederika, panašu į dulkes, žiūrėk kitas foto, ar dar kur atsiranda panašios g.gif
O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif Nunešiau į Sergitą ir priėmiau sprendimą pirkti Marką, tai jau turės man šedevrus fotografuot garantuotai, ane? bigsmile.gif

a tai kokiu visalaik fotkinai , ne marku smile.gif

pas mane maciau 50mm viduj objektyve yra dulkele doh.gif , bet ant foto jos nesimato ,kazin kaip ji ten atsirado biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 14:13)
Na, man sunkumai. Bet įtariu, kad ne Taviškė smile.gif

kazkodel itariu kad mano blush2.gif nepyk 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
As su tais, kurie nespeja su jumis biggrin.gif Siandien pusdieni nepaskaiciau ir viskas smile.gif Pakomentuosiu nuotraukytes truputi veliau flickr 4u.gif Kai tiek lapu susidaro, man ten paprasciau blush2.gif
O as siandien vel dariau fotosesija smile.gif Dukrytes biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Daugiau flickr 4u.gif
Atsakyti
maija, labai grazu modeli turi. smile.gif Labiausiai patiko pirmoji. Labai nepatiko paskutinioji. Na yra iprasta matyti leliukus labiau ant to kailio, o cia jau toli grazu ne leliukas, o ugtelejusi panele. Na man tiesiog juokingai atrodo. wink.gif
Atsakyti