Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 14:07)
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą  bigsmile.gif
Frederika, panašu į dulkes, žiūrėk kitas foto, ar dar kur atsiranda panašios g.gif
O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif Nunešiau į Sergitą ir priėmiau sprendimą pirkti Marką, tai jau turės man šedevrus fotografuot garantuotai, ane? bigsmile.gif

nesmagu kad vėl kažkas nutiko, bet naujas pirkinys tai wub.gif
Atsakyti
jlclove dielis ačiū 4u.gif bandysiu toliau sugaut tus lašelius. biggrin.gif labiausiai įstrigo dvi nuotraukos tai vaikas su šuniu. labai gražus šuns žvilgsnis, o ir vaikas taip skaniai ir gražiai miega. ax.gif ir labai patiko Gotes berods (niką galėjau ir suklyst, bet tiek puslapių perskaičius pasimiršta kuriam buvo biggrin.gif tai va patiko kur spalvotai aprengtas vaikas. kažkaip man spalvos visai tinka, nėra per ryškios, bet čia galbūt, kad neturiu to supratimo apie mažus vaikus, kokie jie gimus ir pan blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 15:01)
ok, tuomet arba paukščiai, arba ant matricos dulkelės.

pafotkint baltą lapą arba kokį lygų foną ir pažiek, ar nesimato tų "paukščių". jei matosi, nusiimi objektyvą, pakeli veidrodį, užsimerki ir paputi smile.gif ir bandai lapą pafotkint dar kartą biggrin.gif

ajazau, tik nepusk su burna, klizma reik nuspirkc, a tai prispjaudysi dar daugiau kregzdziu biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 08 22, 14:23)
ajazau, tik nepusk su burna, klizma reik nuspirkc, a tai prispjaudysi dar daugiau kregzdziu biggrin.gif.

taigi reik sausai pūst, o ne spjaut biggrin.gif
Atsakyti
Frederika, panašu į dulkes, žiūrėk kitas foto, ar dar kur atsiranda panašios g.gif
O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif Nunešiau į Sergitą ir priėmiau sprendimą pirkti Marką, tai jau turės man šedevrus fotografuot garantuotai, ane? bigsmile.gif

žiūrinėju kaip tik tavo blogą smile.gif labai gražu, turbūt tau ir be fotoparato gerai gautųsi biggrin.gif bežiūrint iškilo vienas klausimas, aij du klausimai biggrin.gif ar yra namuose kur koją pastatyt? biggrin.gif visosuose darbuose tiek daug skirtingų dekoracijų bigsmile.gif
aij ir kitas klausimas- kaip viską suspėji? matau dar ir siūvinėji smile.gif tai juk didelio kruopštumo ir daug laiko reikalaujantis pomėgis smile.gif labai gražūs tavo darbai, tiek fotografija, tiek siūvinėjimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2011 08 22, 15:23)

lotuliukas.gif net garsu nusijuokiau nuo to "prispjaudysi dar daugiau kregzdziu" lotuliukas.gif

Siaip ir as jau kuri laika ant nuotrauku pastebiu demele ir ji visada toj pacioj vietoj, tai vadinasi reikia nesti kazkur, kad isvalytu, jei pati nemoku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 22 rugpjūčio 2011 - 14:28
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 14:36)
Užtat Tu man anei kiek  biggrin.gif  Per mažai imi biggrin.gif

kake ban.gif
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 15:07)

Loreta, tai man klausimas iskilo dabar, ar tu mane su marku fotkinsi, ar visai nefotkinsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 08 22, 14:27)
lotuliukas.gif net garsu nusijuokiau nuo to "prispjaudysi dar daugiau kregzdziu"  lotuliukas.gif
Siaip ir as jau kuri laika ant nuotrauku pastebiu demele ir ji visada toj pacioj vietoj, tai vadinasi reikia nesti kazkur, kad isvalytu, jei pati nemoku?  g.gif

pradžioj pabandyk pati. išsiplauk burną, kad neprispjaudytum biggrin.gif ir tada žiek komentarą fredericai ir daryk. jei neišsivalys, tai tadum jau nešk smile.gif man visada pačiai pavykdavo smile.gif ir neprispjaudydavau. bet jo, dušas prieš tai privalomas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif

O garantinis po keitimo nebuvo duotas? g.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 14:31)
kake ban.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 15:33)
pradžioj pabandyk pati. išsiplauk burną, kad neprispjaudytum biggrin.gif ir tada žiek komentarą fredericai ir daryk. jei neišsivalys, tai tadum jau nešk smile.gif man visada pačiai pavykdavo smile.gif ir neprispjaudydavau. bet jo, dušas prieš tai privalomas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Reiks gal tikrai pabandyt.. O gal kas zniot kiek mazdaug kainuoja isvalymas?
Atsakyti
Siaubas visiskas biggrin.gif biggrin.gif Nespeju net refresh spaust. biggrin.gif Paspaudziu-21 puslapis pripliurptas, vel paspaudziu-pusantros temos.Eina kaku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 15:07)

blush2.gif
Siaip rimtai po taisymo turejo bent pusmeti garantijos duoti, ar ten ne uzuolaidele o kazkas kito?
Atsakyti