Pasipuosiu ir eisiu pasaulio dziuginti
QUOTE(frederica @ 2011 08 20, 13:04)
O ką gražaus galima nufotografuot kavinėj?
Aš mąstau lygiai taip pat. Kiek savo šviesią galvą sukau, nieko kito nesugalvojau, kaip tik nukelti fs kitai dienai...
Gerai kai tai krikštynos, va jei per vestuves taip ir vėl jaunąjai suknią nuomot, šukuosenas/makijažus daryt, gali skauda būti piniginei...
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 13:24)
Saule seniai vakaruos...
Sorry, nesusilaikiau... daugiau taip nedarysiu Nors i Sedov irgi labai norejosi atsiliepti
Prie kokio kelio tavo malunai stovi? Tos lygumos man taip kazka primena...
Sorry, nesusilaikiau... daugiau taip nedarysiu Nors i Sedov irgi labai norejosi atsiliepti
Prie kokio kelio tavo malunai stovi? Tos lygumos man taip kazka primena...
Kazkur netoli kur pauksciu ziedavimo stotis
Grazi foto
Papildyta:
Vienkiemis
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 12:12)
Sedov
nors puikiai žinau, kad dešinės daugiau šitai foto nelabai pavyktų gražiai dėl visokių asfalto ir takų niuansų, o bet tačiau man jos iiiiitin norėtųsi ir labai jau trūksta kažkaip..
Ghem.. Man atrodo, kad tiesiog nuotraukų pasigrožėjimui yra kita tema. :
Bjauri aš kartais, bet šitos paskutinės foto visai manęs nedomina.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 20, 12:51)
fredericos ir Jurzoles avatarai tokie panasus, kad man sunku buna atskirt, vis reik nika skaityt
aha, ir as ta pati pamaniau
QUOTE(Lietaus sokis @ 2011 08 20, 13:47)
as gal bandyciau daryt toki neskaidru JB liuks kadras
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 20, 14:24)
gerai cia "sudainavot"
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 14:04)
Atsiprasau, istryniau.
Papildyta:
QUOTE(Almost @ 2011 08 20, 13:45)
nors puikiai žinau, kad dešinės daugiau šitai foto nelabai pavyktų gražiai dėl visokių asfalto ir takų niuansų, o bet tačiau man jos iiiiitin norėtųsi ir labai jau trūksta kažkaip..
Tikrai sutinku
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 20, 14:16)
as gal bandyciau daryt toki neskaidru JB liuks kadras
O kaip padaryti?
QUOTE(frederica @ 2011 08 20, 14:04)
O ką gražaus galima nufotografuot kavinėj? Kalbu apie patalpą viduje, jei ji net ir labai šviesi ir interjeras jos gražus?/ vaikus sėdinčius už stalo, vaiką prie lango?/ man tai visiškai svetimkūnis taptų šventėje, jei nešvenčiama kavinėje. Portretukų prie lango galima padaryt bet kokioj patalpoj, tik kur krikštynų šventės ayspindys?/ ar aš blogai mastau, gal per daug aš čia sureikšminu?
Šiaip labai būtų įdomu padiskutuot.
Jei ir kitos paatvirautumėt.
Suprantu, kad gerų žvejybos plotų neišduosim, tiesiog...
Šiaip labai būtų įdomu padiskutuot.
Jei ir kitos paatvirautumėt.
Suprantu, kad gerų žvejybos plotų neišduosim, tiesiog...
Krikštynų šventės atspindys būtų fotografuojamųjų akyse. Tą dieną, šventės dieną. Kai susitiksi fotosesijai po kurio laiko, taip, padarysi nuostabų darbą, bet akyse matysis kas kita, bet ne tos šventės pakylėjimas, džiugesys ir t.t.
Juk ne dėl fotografijų krikštijam vaikus. Svarbiausios akimirkos, bažnyčioje. Jų nepraleisit ar lyja ar sninga ar.... O po to, žmonės tiesiog nori gražių foto. Ir manau jiem nelabai svarbu, kavinukėje ar kokių baldų parduotuvėlėje jaukiame kampelyje.
Aš nepyktybiškai rašau, nors gali taip nuskambėti. Bet tu žinai
QUOTE(Ka @ 2011 08 20, 14:04)
Tikrai bjauri, žinok. Pasakyk konkrečiai kas nepatinka, jei nepatinka
Papildyta:
Nesakau, kad tos nuotraukos kaži kas, bet kurio laiko pasikeičia ir skonis, ir atlikimas. O dabar išsigando mergaitė, bijos dėti apskritai. Na, šita nebijos, gal kita bijos, kam taip...
bereikalo istrynei Lietaus soki
QUOTE(rG @ 2011 08 20, 14:51)
Papildyta:
Nesakau, kad tos nuotraukos kaži kas, bet kurio laiko pasikeičia ir skonis, ir atlikimas. O dabar išsigando mergaitė, bijos dėti apskritai. Na, šita nebijos, gal kita bijos, kam taip...
Papildyta:
Aciu rG, zinau, kad tos nuotraukos, palyginus su jusu superinem, yra neidomios, bet cia ir yra pradziamokslio tema, todel isdrystu ideti ir tikiuosi sulaukti daug pastabu, kad po maza zingsneli galeciau mokytis
QUOTE(rG @ 2011 08 20, 15:46)
Taip, pagalvojau, kad neteisingai darau pasakydama tik "nepatinka". Bandau taisyti savo klaidą. Tikrai nesiekiau, kad neberodytų visiškai savo nuotraukų. Bet ir į mano nuomonę galima nusispjauti, nes aš esu dar tikrai žalia.
Taigi, o apie Lietaus šokio nuotraukas. Pirmoji foto per tamsi mano akimis žiūrint ir sutinku su Zirze, jb geriau žiūrėtųsi. Bet ir tų vėjo malūnų man norisi tolėliau, pats pirmasis man per arti.
Baidyklė man tikrai nieko nepasako taip nufotografuota. Na, yra kažkur, kažkieno kieme tokia ir tiek. Be to, labai daug visko aplink ją. Reikėtų galbūt kito kampo. Sunku pasakyti kokio, kuomet manęs pačios visai netraukia fotografuoti tokių objektų.
O vienkiemis mano vaizduotėje visai kitaip piešiasi. Pati užaugus atokioje sodyboje, tad kitaip ir įsivaizduoju. Čia ta trobelė veikiau primena senovės kaimo muziejų.
Lietaus šoki, atsiprašau, jei mano ankstesnė žinutė paveikė nemaloniai.