Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 14:33)
nepatikėsi, bet tingiu.. žinau, kad su PS galima iš vidutiniškos foto padaryt stebuklą, bet.. nu tingiu aš..biggrin.gif noriu fotografuoti tiesiai į kūdrą, kad nereikėtų koreguot smile.gif

Ir as noreciau taip fotografuot, bet kolkas deja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 22, 13:01)
ND perdarymai

Hmmm.... as tau kaip naujoke naujokei nuosirdziai patarsiu - idek daugiau sirdies ir vaizduotes i tuos ND. Neturi jie buti meno kuriniai (ir, teisybes delei, buvo ir daugiau cia ju nebaisiai estetisku), bet vis tiek maloniau ziureti, kai kazkas idomesnio, grazesnio nufotografuota. Ir teorija pirmam temos puslapy atidziau paskaityk. Tiek 2-am, tiek ypac 5-am ND akivaizdu, kad darei tik kad padaryt, nemastydama, kas turi gautis. 5-am taip melyna rankiniam, kad net akis bado... negi tau nesimate?

Pamegink dar karta 4u.gif Ir gal geriau daryk po viena, kai ta uzskaitys, imkis kito.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 13:49)
Ne, komentaras apie dulkių valymą nuo matricos?/ mano blondiniškai galvai tas
"dulkes" per didelis Iso uždėjo, ar aš klystu?
Gal tikrai eit tvarkytis unsure.gif
Papildyta:

Nu va ir aš nematau, matau grūdą, bet dulių neįžiūriu lens.gif

nu gal ten tie taškai, kurie yra keliose vietose? tikria ne juostos jautrumas kaltas. Na dulkės pateko. bet jos, mano galva, ne tose pačiose vietose, tai gal skenuojant apdulkėjo?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 14:56)
nu gal ten tie taškai, kurie yra keliose vietose? tikria ne juostos jautrumas kaltas. Na dulkės pateko. bet jos, mano galva, ne tose pačiose vietose, tai gal skenuojant apdulkėjo?

Velnias, jaučiu tos "dulkės" yra paukščiai- kregždės.
Čia skaitmena, nu negali būt , kad skanuojant apdukėjo biggrin.gif , žodžiu pavariau čia aš, nieks nesupranta, pati nesuprantu, nu gerai žodžiu, nai , nai, nai
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 13:33)
nepatikėsi, bet tingiu.. žinau, kad su PS galima iš vidutiniškos foto padaryt stebuklą, bet.. nu tingiu aš..biggrin.gif noriu fotografuoti tiesiai į kūdrą, kad nereikėtų koreguot smile.gif

ir teisingai, gera patingėti. Man norisi bet nesigauna, tai bandau gerinti vaizda, nors kartais gaunasi ir atvirkščiai doh.gif
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 rugpjūčio 2011 - 14:08
QUOTE(frederica @ 2011 08 22, 13:59)
Velnias, jaučiu tos "dulkės" yra paukščiai-  kregždės.
Čia skaitmena, nu negali būt , kad skanuojant apdukėjo biggrin.gif , žodžiu pavariau čia aš, nieks nesupranta, pati nesuprantu, nu gerai žodžiu, nai , nai, nai

ok, tuomet arba paukščiai, arba ant matricos dulkelės.

pafotkint baltą lapą arba kokį lygų foną ir pažiek, ar nesimato tų "paukščių". jei matosi, nusiimi objektyvą, pakeli veidrodį, užsimerki ir paputi smile.gif ir bandai lapą pafotkint dar kartą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 22, 13:52)
lyg ir yra neryškios pilkos dėmelės (dvi) paskutinėj foto, kairėj.  g.gif ir ten ne grūdas.
šiaip jei nebūtų kas nors paminėjęs, nebūčiau ir pastebėjus.

drinks_cheers.gif Ne grudas ten, man atrodo. Ir ne tik paskutinej nuotraukoj matosi. Vakar tokiu demeliu ant savo nuotrauku radau, uztai ir sitas iskart pamaciau rolleyes.gif Man baltas lapas iskart parode, kad ne jokios kregzdes... cool.gif
Papildyta:
Nieko nesuprantu, kodel man mano zinuciu nerodo? Turbut jau kokias penkias prispaminau... atsiprasau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 15:01)
ok, tuomet arba paukščiai, arba ant matricos dulkelės.

pafotkint baltą lapą arba kokį lygų foną ir pažiek, ar nesimato tų "paukščių". jei matosi, nusiimi objektyvą, pakeli veidrodį, užsimerki ir paputi smile.gif ir bandai lapą pafotkint dar kartą biggrin.gif

Dėkui, einu , kregždžių ant lapo ieškot.
Atsakyti
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą bigsmile.gif
Frederika, panašu į dulkes, žiūrėk kitas foto, ar dar kur atsiranda panašios g.gif
O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif Nunešiau į Sergitą ir priėmiau sprendimą pirkti Marką, tai jau turės man šedevrus fotografuot garantuotai, ane? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 14:07)
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą  bigsmile.gif
Frederika, panašu į dulkes, žiūrėk kitas foto, ar dar kur atsiranda panašios g.gif
O man per mėnesį fotikas užlūžo antrą kartą - pakeičiau užuolaidas, o dabar vėl kažkas blink.gif Nunešiau į Sergitą ir priėmiau sprendimą pirkti Marką, tai jau turės man šedevrus fotografuot garantuotai, ane? bigsmile.gif

tik jei įpirksi Marką su masterpiece mygtuku... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 08 22, 14:07)
Mergaitės (ir berniuk ), visų jau pasiilgau, kartokim meetą  bigsmile.gif
Gargžduos, gerai? bigsmile.gif
Namo neturiu, yra parkas biggrin.gif

Atsakyti