Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 13:41)
p.s. šiandien gal pasiimsiu juostas, nai nai nai

Nai, nai, nai biggrin.gif
Laukiu biggrin.gif

Aš su klausimu, techninė dalis man fotografijoje = 0 biggrin.gif
Tai jūs man blondinei, komentaras apie dulkes tikras, ar čia kiti dalykai?/ čia F didelis, grūdo daug atsirado biggrin.gif , mianas tsakant biggrin.gif, pasakykit.
pažiūrėkit kas netingit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 22 rugpjūčio 2011 - 13:12
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 13:23
QUOTE(blondeee @ 2011 08 22, 14:01)
ND perdarymai:

jei kiti užskaitys tai ok. Aš tai paburbėti noriu. Kai pirmąkart kėlei kažkaip susilaikiau, dabar pasisakysiu.
Čia tema mokomės fotografuoti. Ką pradedam, pradėkim teisingai, tvarkingai. Nuo pat pradžių. Nemanykit, kad nd tai išmyslas kažkieno, viens du atlikau ir viskas.
Buvo čia gražių ND pavyzdžių, nepamenu kas juos atliko, bet tikrai akis džiugino, reiktų kur nors gal įkelti, kaip pvz.
O į tavo žiūriu na nemiela, rodos taip atmestinai viskas padaryta. Tikiu, kad namuose turi daiktų, kurie ir įdomiau atrodytų, ir baltą tikrai kažką turi, o ne tik etiketę. Galų gale ir WC popierių ar virtuvės rankšluostį galima gražiai pateikti. Kažkaip net nepagarba tokius atmestinus nd rodyti. Šiaip, juk sau fotografuoti, čia tau tie nd. Argi nori tokiame lygyje užsilikti, ar tave toks pateikimas tenkina?
Peace
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 13:07)
o jei taip?

user posted image

gal tikrai tada pasviesint dar, ir raides netaip kris i akis ax.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 13:56)
Va dar pamirsau parasyti pries tai - kazko ieskodama, verciau puslapius atgal, paziurejau vel i sita tavo nuotrauka, ir eme ji man patikti savo nuotaika. Pirmakart nieko joj nemaciau, o dabar man patinka tas saules spinduliu permerktos zemes ivaizdis. Tik ryskumo tai truksta, ir gal dangaus per daug - bet jei nukirpt, tai dings tie grazieji blikai...
Nemoku...  blush2.gif O ir ar verta taisyti akivaizdziai techniskai nekokybiskas nuotraukas? Gal geriau pasimokyt, kaip geriau nufotografuoti? Nors siuo atveju net nezinau, nuo ko pradeti, kad daugiau ryskumo butu - gal nuo trikojo?  g.gif

Aisku, kad geriau ismokti fotografuoti taip, kad nereketu taisyti smile.gif bet reikia ir moketi suktis is padeties, jei foto zutbut reikia, o kokybe ne per geriausia. O sitas foto palik kaip yra, nei nelabai zinau ka ir patarti su ps g.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 22, 14:07)
o jei taip?

O galima sužinot kaip šviesinti tik veidą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 22, 13:10)
jei kiti užskaitys tai ok. Aš tai paburbėti noriu. Kai pirmąkart kėlei kažkaip susilaikiau, dabar pasisakysiu.
Čia tema mokomės fotografuoti. Ką pradedam, pradėkim teisingai, tvarkingai. Nuo pat pradžių. Nemanykit, kad nd tai išmyslas kažkieno, viens du atlikau ir viskas.
Buvo čia gražių ND pavyzdžių, nepamenu kas juos atliko, bet tikrai akis džiugino, reiktų kur nors gal įkelti, kaip pvz.
O į tavo žiūriu na nemiela, rodos taip atmestinai viskas padaryta. Tikiu, kad namuose turi daiktų, kurie ir įdomiau atrodytų, ir baltą tikrai kažką turi, o ne tik etiketę. Galų gale ir WC popierių ar virtuvės rankšluostį galima gražiai pateikti. Kažkaip net nepagarba tokius atmestinus nd rodyti. Šiaip, juk sau fotografuoti, čia tau tie nd. Argi nori tokiame lygyje užsilikti, ar tave toks pateikimas tenkina?
Peace

Man tai lig levpa85 (tikiuosi teisingai nika atsimenu:) labai grazus ND buvo, lig su cinamono lazdelem kazkas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 22, 14:01)

nu kodel mane verciat i tokius baisius daiktus ziuret, ka? jau nesusilaikiau..
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 08 22, 13:12)
O galima sužinot kaip šviesinti tik veidą?  4u.gif

aš nenaudoju šito funkcijos blush2.gif tai gal kas kitas patars, kaip geriau. su PS šito ir nemokėčiau, jaučiu bigsmile.gif šiuo atveju aš su "curves" pašviesinau, tada truputį kontrasto dėjau ir voooos vos triukšmo.

su Aperture programa tai labai lengva gabalais šviesinti ir paskui užlyginti kraštus tų plotų, kuriuos šviesinai, kad nesiskirtų nuo tų, kurie neliesti.

dėl ND tai pilnai pritariu Yvettei ir kitiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 13:15
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 12:50)
***** vėl nepatogu prie Tavęs, nepriimk asmeniškai, bet kažkaip taip išeina  biggrin.gif   doh.gif  Reiks kada Tau kokį šokoladą nusiųst už nuolatinį engimą  hihihi.gif Joke.

Ne pirmą kart girdžiu tokią "pastabą" ir pati esu gavusi. Jei žmogus įdeda taip, o ne kitaip, vadinasi jam atrodo, kad taip yra gerai, o ne kitaip. Ir jis gali būtent šitaip, o ne kažkaip, kaip kažkas įsivaizduoja. Nu pasakėt pastabas ir viskas biggrin.gif Tokie "pasvarstymai" oi, kaip gali įkvėpimą numušti.  Ji juk ne 2 dienas fotografuoja  biggrin.gif Ieško, galų gale. Patinka, nepatinka, čia jau kita tema smile.gif

Tuoj vandeny fotografuoti bus ne lygis  biggrin.gif

Prasau daugiau nebekibt prie mano nuomones. Ok?! cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 rugpjūčio 2011 - 13:25
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 22, 13:46)
Labas  4u.gif
As irgi jungiuosi prie tu, kurie nespeja su tema smile.gif foto visas perziuriu, bet apie komentavima jau net negali buti kalbos, nebespeju smile.gif
Atsinesu triju skirtingu vaikuciu foto, vidurinioji maniske biggrin.gif

Ko gero tos raides trukdo, norisi perskaityt kas ten parasyta? smile.gif

Patiko emocija smile.gif

Yra zmoniu kurie kabinejasi prie isdeginimu, yra kurie del fokuso ar dar kazko, o man fonas nuotraukoj yra lygiai taip pat svarbus kai ir pagrindinis veikejas. Cia tos raides man kliuna g.gif Zinau ir as dar darau tas pacias klaidas , bet mane moke, kad fotografuojant, pries paspaudziant mygtuka, reikia ismokti pamatyti visas ''fotosiuksles''. Nes teoriskai viska galima pataisyti su ps, bet kam papildomas darbas?
Antroj- vel fonas ax.gif
Trecioj emocija tikrai gera.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 13:23