Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ar pabludot blink.gif Sitiek prisneket doh.gif Sazines reikia tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fox. @ 2011 08 22, 12:12)
Ar pabludot blink.gif Sitiek prisneket doh.gif Sazines reikia tureti  lotuliukas.gif

Reikia meetus dazniau daryt, tada forumas pailsi biggrin.gif
Papildyta:
Darom apklausa, kas speja su tema. As pazymiu varnele ''ne'' doh.gif
Atsakyti
Man kol atostogos nuo mokslų, tai dar spėju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 10:17)
Reikia meetus dazniau daryt, tada forumas pailsi  biggrin.gif
Papildyta:
Darom apklausa, kas speja su tema. As pazymiu varnele ''ne''  doh.gif

Ir as nespeju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 09:33)
verysad.gif
o pirmoji? neidomiai atrodo tie blikiai, atspindziai ant lango?
velniava blush2.gif

Na tie blikuciai grazus ant lango, bet is taves norisi daugiau. Esu 100 proc. tikra, jog gali geriau, tik kas cia... tinginiukas...? unsure.gif Nera ikvepimo? unsure.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 10:17)

Sunkiai ir man sekasi speti-senatve matyt jau doh.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 22 rugpjūčio 2011 - 11:39
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 10:37)
biggrin.gif prajuokinai. aisku, laikui begant atsiranda tokie dalykai, kad tam ir tam geriau to ir to nesakyt, arba kaip tik pasakyt reik, nes jo nemegstu biggrin.gif bet is esmes viska galima sakyt biggrin.gif

blush2.gif biggrin.gif As cia labiau apie tai, kad va atejo izuli naujoke ir kritikuoja labiau patyrusiu senbuviu nuotraukas... ax.gif Bet jei niekas taip nemano, tai tada gerai 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 08 22, 11:00)
Jurzole-del koliazo-spalvos grazios, pats koliazas visai neblogai ziurisi

Aciu 4u.gif

QUOTE(levap85 @ 2011 08 22, 11:17)

As siuo metu speju, bet tik todel, kad sergu, sedziu namie ir niekam daugiau sveikatos neturiu rolleyes.gif O kazkada, dar tik atejusi, cia vejus keliau, kad maziau pliurpti reikia... dabar pati pliurpiu... doh.gif lotuliukas.gif

Rodau, ka pagavau pirmojoje zuikiu medziokleje. Pirmas blynas, tai turbut gerokai prisviles...

user posted image

user posted image

user posted image

Paskutineje foto niekaip nesuprantu, kas ten per spalvoti karoliukai desineje - bokeh efektai? Zuikuciai? Abieju misinys? unsure.gif Bet man jie kazkuo patinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 rugpjūčio 2011 - 11:50
QUOTE(kristukass @ 2011 08 22, 11:35)
Na tie blikuciai grazus ant lango, bet is taves norisi daugiau. Esu 100 proc. tikra, jog gali geriau, tik kas cia... tinginiukas...?  unsure.gif  Nera ikvepimo?  unsure.gif  biggrin.gif   4u.gif

***** vėl nepatogu prie Tavęs, nepriimk asmeniškai, bet kažkaip taip išeina biggrin.gif doh.gif Reiks kada Tau kokį šokoladą nusiųst už nuolatinį engimą hihihi.gif Joke.

Ne pirmą kart girdžiu tokią "pastabą" ir pati esu gavusi. Jei žmogus įdeda taip, o ne kitaip, vadinasi jam atrodo, kad taip yra gerai, o ne kitaip. Ir jis gali būtent šitaip, o ne kažkaip, kaip kažkas įsivaizduoja. Nu pasakėt pastabas ir viskas biggrin.gif Tokie "pasvarstymai" oi, kaip gali įkvėpimą numušti. Ji juk ne 2 dienas fotografuoja biggrin.gif Ieško, galų gale. Patinka, nepatinka, čia jau kita tema smile.gif

Tuoj vandeny fotografuoti bus ne lygis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 22 rugpjūčio 2011 - 12:12
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 22, 10:37)
biggrin.gif prajuokinai. aisku, laikui begant atsiranda tokie dalykai, kad tam ir tam geriau to ir to nesakyt, arba kaip tik pasakyt reik, nes jo nemegstu biggrin.gif bet is esmes viska galima sakyt biggrin.gif

mane galit visada kritikuoti, esu labai nejautri komentarams. t.y. dėkinga už juos, įsiskaitau, bet man dzin, jei kam nepatinka tol, kol žmogus sugeba civilizuotai apie tai pasisakyti. t.y. ne tiek dzin, kiek nesinervinu, jeigu kam nepatinka ir jis kritikuoja. bet aš labai retai kada rodaus. be to, nekomentuoju kitų foto, todėl mano galimybės susilaukti komentarų yra itin ribotos.. biggrin.gif

o tai, kad naujesnės merginos ryžtasi komentuoti senbuves yra skatintina. ir todėl, kad naujokės mokosi analizuoti, ir todėl, kad senbuvės gauna šviežią žvilgsnį. jis neilgai bus šviežias, nes paskui atsiras asmeninių pažinčių, simpatijų ir pan., todėl tas naujas žvilgsnis yra labai feng shui smile.gif bent jau man visai patinka kartais, kai naujokai komentuoja, būna, išgirsti įdomių dalykų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 22 rugpjūčio 2011 - 11:54
Šiaip labai teisi Tu, say. Bet aš irgi (sudūrus abi temas į vieną) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 22, 11:55)
Šiaip labai teisi Tu, say. Bet aš irgi (sudūrus abi temas į vieną)  biggrin.gif

nesiginčysiu, bo sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 10:48)
Rodau, ka pagavau pirmojoje zuikiu medziokleje. Pirmas blynas, tai turbut gerokai prisviles...

nu kur jau... visai neprisviles sakyciau tas blynas. Man patikti. O trecia nuotrauka su tais blikiukais spalvotais-tai isvis fantastic! bigsmile.gif Jei ta sakele kaireje puseje nevogtu demesio-butu tobula mano skoniui 4u.gif
Atsakyti