Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(3kitten @ 2011 08 22, 01:09)
Pries miega pagalvojau ir as pasirodysiu savo pirmus zuikucius/blikus. Cia fotkinta pries gera menesi blush2.gif

O čia jau ne saulės blikai ar zuikiai, čia bokeh. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Bandysiu ir as vel gryzti pas jus ax.gif Ilgokai nesirodziau, bet gryztu jau istekejus, meduti iskopinejus biggrin.gif Per visa vasara labai mazai fotkinau, bet jau taip pasiilgau...
Dar vis uzsukdavau i flickr paziureti kaip ten musu zaidimas, kur nuotraukas pratesti reikejo, bet ziuriu musu grupe po pirmos nuotraukos ir nepajudejo. Na bandysiu gal ir as dabar zuikucius ar blikus, ar dar ka nors pagaudyt biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 20:27)
Kažkiek kokybė dingo keliant, bet flickr neturiu šitos įsikėlusi, o archyvuose dabar nenoriu knistis. Tad yra taip.

Pirma labai ispudinga bigsmile.gif Kol kas labiausiai is visu patiko ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 21, 21:32)
Pamenat, buvo fotkė su kūdikėliu ir šuniu čia kelta ir daug kas sakė, kad baisiai/grėsmingai atrodo. Tai turiu kažką panašaus...fotosesijos akimirka - kas liko už kadro, tik šunius mano gal ne toks grėsmingas biggrin.gif :

Labai grazios, mielos nuotraukos 4u.gif Ir tas suniukas taip meiliai ziuri smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 21:47)

Labai graziu zuikuciu prisiziurejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 22, 00:30)
idedu savo pabandyma
pradzioj man nesiziurejo, bet kuo toliau tuo labiau traukia kazko...

man nelabai. zhvilgsnis i niekur, toks klaidinantis, lyg prisimerkus, lyg ne. gal reiktu atkartoti su kitom uogom, skanesnem, pvz vyshniom arba avietem (pasidazyt raudonai lupas ir bandyt tokia a la zaisminga foto)?
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 00:39)
Siandien isejau pagelineti i soda ir supratau, kad neisaugau as dar is "pasiniu" geliu nuotrauku stadijos

smile.gif sunku ir geles fotkinti. apskritai viska sunku fotkint, viskame neimanoma buti on top. man visada idomu ka man geriausiai iseina fotkint - zmones, gamta, reportazha, architektura..? vis ieshkau. siuo atveju, geles dar kankint, nes nepatrauke demesio, gal per daug ju koliazhe.
QUOTE(kristukass @ 2011 08 22, 01:09)
Maggie, nu as ziauriai pavirsutiniska, bet nepatiko nei vien foto. atrodo siaip sau paimta ir nufotkinta. Norisi is taves kazko daugiau.  unsure.gif

verysad.gif
o pirmoji? neidomiai atrodo tie blikiai, atspindziai ant lango?
velniava blush2.gif
Atsakyti
Nu, o šita kaip? Man baisiai tada sunku su išdegimais susitvarkyti kai prieš saulę..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 21, 23:30)

Man noretusi, kad veide ir akyse butu kazkas gundancio, sexy... tada kitaip ziuretusi. Nes dabar tai akys sako: ar graziai as valgau? g.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 23:44)
na man visai gražiai žiūrisi  4u.gif

o čia viena foto iš fotosesijos  blush2.gif dabar tvarkau šias foto, tai bus daugiau , kaip ir natūralių blikų  ax.gif

Aciu 4u.gif

Grazus blikas... ir sketis aki traukia smile.gif

QUOTE(3kitten @ 2011 08 22, 00:09)
Pries miega pagalvojau ir as pasirodysiu savo pirmus zuikucius/blikus. Cia fotkinta pries gera menesi blush2.gif

Man irgi atrodo, kad cia ne zuikuciai ir ne blikai... nes man tokie ir absoliuciam sesely gaunasi. Nors - vis tiek gi sviesos atspindziai, tai gal tinka i tema? unsure.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 22, 07:32)
Gėlių foto ryškios, patiko, tik rėžia akį tamsus koliažo rėmelis, ne tiek, kad jis tamsus, bet per storas mano manymu.

Aciu uz kritika 4u.gif Vakar man spalvu norejosi remeliui, kad atskirti nuotraukas. Siryt pameginau uzdeti plonyti balta - gal ir graziau, kai paprasta...

user posted image

QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 08:33)
smile.gif sunku ir geles fotkinti. apskritai viska sunku fotkint, viskame neimanoma buti on top. man visada idomu ka man geriausiai iseina fotkint - zmones, gamta, reportazha, architektura..? vis ieshkau. siuo atveju, geles dar kankint, nes nepatrauke demesio, gal per daug ju koliazhe.

Ech... aciu 4u.gif Kankinsiu... doh.gif

Kad sunku, tai faktas - man rodos, geles, gamta, etc. kazkuria prasme net sunkiau. Vidinio pasitenkinimo prasme. Nufotkini vaika, pvz. - tai blogiausiu atveju bent jau kas nors pagalvos "koks mielas vaikas". Apie nuobodziai nufotografuota gele ar medi niekas taip nesakys... cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 08:33)
o pirmoji? neidomiai atrodo tie blikiai, atspindziai ant lango?

Man tai kaip tik atspindziai ir patrauke aki - labiau negu orchidejos. Tik nezinau, ar sumanymas toks ir buvo?

Saule islindo, einu bliku medzioti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 22 rugpjūčio 2011 - 09:05
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 10:04)
Man tai kaip tik atspindziai ir patrauke aki - labiau negu orchidejos. Tik nezinau, ar sumanymas toks ir buvo?

be tu juodu remu 100x geriau!

taip. turiu foto, kur fokusavau butent i atspindzius, bet nieko idomaus is tikruju,tad nusprendziau, kad pirmame plane bus orchidejos, o pagrazinimui atspindziai. pamenu kazhkada buvo tema atspindziai, 2sav medziojom, man labai patiko, tai iki siol "didziausias namu darbas", daugiausiai ideta darbo ir daugiausiai ieshkota, ispudingas folderis kompe biggrin.gif

zolinejimas. nors vaikshtinejau ilgokai (na 30min man daug), turiu tik viena verta demesio (ir tai turbut nelabai) foto. apsiniauke buvo, taip norejosi saules, kad su saule pazaist.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 09:53)
Nu, o šita kaip? Man baisiai tada sunku su išdegimais susitvarkyti kai prieš saulę..

visai idomiai ziurisi, bet truksta ryshkumo labai, virshaus daugokai. antras planas tamsus, o gele, kur zalia, jau ant ishdegimo ribos. kontrastuoja stipriai.
Atsakyti
Labai aciu uz komentarus, jau zinau ka darysiu kitaip kita karta. cia yra putino uogos, valgomos. dabar galvoju gal man si foto patiko todel kad oda graziai susitvarkiau, nes realiai tai modeliuka akne kankina blush2.gif

Laukine25, man kazkaip noretusi to uogiuko is arciau siek tiek

Jurzole, dabar mano akim zymiai geriau 4u.gif

zolyneliai, Maggie, kazkaip nekabina. kaip visada sakoma ieskot nauju kampu, tai sitas vaizdelis man kaskart nuvaziavus i kaima buna pries akis, noretusi kaip nors kitaip, ir per daug visko..na cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 09:21)
be tu juodu remu 100x geriau!

QUOTE(aroonele @ 2011 08 22, 09:35)
Jurzole, dabar mano akim zymiai geriau  4u.gif

bigsmile.gif Man irgi graziau. Zydraake, dekui uz gera patarima! 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 22, 08:53)

Blikai grazus, o zolynelis lyg nublukes ir pasimetes po tais blikais...

QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 09:21)
taip. turiu foto, kur fokusavau butent i atspindzius, bet nieko idomaus is tikruju,tad nusprendziau, kad pirmame plane bus orchidejos, o pagrazinimui atspindziai. pamenu kazhkada buvo tema atspindziai, 2sav medziojom

zolinejimas. nors vaikshtinejau ilgokai (na 30min man daug), turiu tik viena verta demesio (ir tai turbut nelabai) foto. apsiniauke buvo, taip norejosi saules, kad su saule pazaist.

Kaip noreciau su antspindziais pazaisti... dievinu atspindzius bigsmile.gif Gal dar kada bus tokia tema cia? ax.gif

Zolinejimo nuotrauka tai man nea... per daug visko joje, per daug visokiu isbarstytu detaliu, mano akys jose pasiklysta ir pavargsta. Ta violetine gele (nu niekaip nepamenu, kaip ji vadinasi doh.gif) kitaip pagauta gal ir idomiai ziuretusi - be tos visos betvarkes aplinkui... g.gif

P.S. Man vis nedrasu senbuviu nuotraukas kritikuoti - vis pagalvoju, ar nepazeidziu kokio nerasyto temos etiketo unsure.gif Kad gal daznai nusikalbu del nepatyrimo, tai jau kita tema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 11:07)
P.S. Man vis nedrasu senbuviu nuotraukas kritikuoti - vis pagalvoju, ar nepazeidziu kokio nerasyto temos etiketo  unsure.gif  Kad gal daznai nusikalbu del nepatyrimo, tai jau kita tema  blush2.gif

biggrin.gif prajuokinai. aisku, laikui begant atsiranda tokie dalykai, kad tam ir tam geriau to ir to nesakyt, arba kaip tik pasakyt reik, nes jo nemegstu biggrin.gif bet is esmes viska galima sakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 10:21)

Man irgi, kaip ir anksciau pasisakiusioms, nelabai sis zolinejimas, toks bardakelis atrodo, bet aisku cia irgi tik mano dar zalios nuomone blush2.gif gal labiau patyrusios izvelgs ka nors idomaus ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
Esu cia visiskai naujoke... nes tik katik prisiregistravau supermamose. Esu cia tik vienu tikslu - noriu mokintis fotografuoti wink.gif tikiuosi man pavyks smile.gif
Atsakyti
Maggie, siap jau megstu tavo nuotraukas, bet nesiziuri sikart man tavo zolinejimai, nei orchidejos...Atrodo priejai ir nufotkinai belekaip, perdaug negalvodama ....Isvis labai sunku nufotografuoti augmenija, kad butu tikrai idomu-na cia mano nuomone ax.gif
QUOTE(aroonele @ 2011 08 21, 22:30)
idedu savo pabandyma

Na, merginos issake kritika, tad nebeturiu ka pridurti
Jurzole-del koliazo-spalvos grazios, pats koliazas visai neblogai ziurisi
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 22:44)
o čia viena foto iš fotosesijos  blush2.gif dabar tvarkau šias foto, tai bus daugiau , kaip ir natūralių blikų  ax.gif

graziai pagavai blikiuka smile.gif
Atsakyti