Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dziustik @ 2011 08 21, 21:03)
Mano keli bandymai pagaut saulės zuikučius smile.gif

i antra ziurint ir man sypsotis norisi smile.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 21, 21:08)
Lašiukas su obuoliu gražiausias 4u.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 21:12)
galvojau rodyt/nerodyt.. čia iš vienos FS, kuri man ne itin patiko, daugiau nei mėnesį verčiausi sutvarkyt fotkes  doh.gif  šiaip ne taip šiandien prisiverčiau.. nu dzin, rodau  biggrin.gif  visiškai nieko ypatingo, tai kad negaišint labai jūsų, tai sumečiau bilekaip į koliažą fotkes.. kitas koliažas

kaip koliazas smagiai ziurisi 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 21:20)

va dar viena

grazu 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 21, 21:52)
Koks fainas grybukas, i bandele panasus  biggrin.gif Spalvos grazios misko. Ir laseliai ant obuolio super! Sekasi tau laseliai  mirksiukas.gif

dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 20:31)
tavo spalvos kaip visada...veza bigsmile.gif

Oho biggrin.gif Ačiū biggrin.gif
P.S. helios - rusiškas objektyvas, trumpai tariant
QUOTE(frederica @ 2011 08 21, 20:27)
Faina užduotis,pasistengsiu paieškot.
Čia iš archyvų - viena piešta, kita tikra - vaivorykštė.
Tu žinai, aš maniau, kad tai su PS ta vaivorykštė. Fantastika, neturiu žodžių...
QUOTE(Maggie @ 2011 08 21, 22:16)
fainas koliazhas. pastebejau, kad tau jie neblogai gaunasi. ne pirma karta ikeli ir man "limpa". geles grazhios, shviesa, spalvos. nice.

Na, žinok, nedėlioju ir negalvoju, galima sakyti vardan patogumo, šast plast ir viskas (velykas tik labai ilgai dėliojau). Bet žiauriai malonu girdėt, nu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2011 08 21, 22:16)
koks fainas vyras. gal kartais ir neblogai tureti vyra cool.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 21 rugpjūčio 2011 - 22:57
cia mano keli geliu fotkinimo bandymai, visgi pastebejau, kad megstu as tiek augint, tiek fotkint zoles/geles/gamta (turbut?). keista nes visada pirmoj vietoj buvo zmones, reportazhas, bet gal del to, jog gamta nejuda, nekalba, nesijuokia, nebashko, o tyli, paklusniai laukia savo gero kadro (na gerai buna vabzdziai, vejai, sniegas ir lietus, beeeet..).

nieko ypatingo. banalias orchidejas (man jos is tikruju niekada nepatiko, per daug emancipuotos ir aristokratishkos) bandziau fotografuoti per langa, kazhkaip idomiau pateikt, nezinau ar pavyko. si karta shvelniai. be seseliu, be kontrastu - neiprasta man he he ;]
user posted image

ant palanges vakarejant
user posted image

tebunie varpeliai? (nezinau pavadinimo)
user posted image

muzikinis fonas: http://www.youtube.c...h?v=IIkK89Lujas

smile.gif
Atsakyti
Maggie- flickr parašiau kad orchidėja patinka, bet visgi kiekviena foto savaip graži, aš taip tikrai nemoku fotografuoti augalų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Maggie, man geles visaip grazios ax.gif

diskutavot del blikiuku man irgi iseina ju pagaut, ypac vakarejant pries saule..... o seniau maniau kad blogai cia.... biggrin.gif

Meta labai grazi mergaite, nu negaliu atsiziuret, ir as, kaip kazkuri sake pradedu noret dukrytes. toooks kudikiskas tyrumas matosi.......

idedu savo pabandyma
pradzioj man nesiziurejo, bet kuo toliau tuo labiau traukia kazko...
user posted image

daugiau cia
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 22, 00:30)

idedu savo pabandyma

šioje foto man patinka spalvos... šiaip žmonės valgantys nėra labai patrauklūs- šiuo atveju man irgi... daugiau ir erdvės reikėjo palikti, suspausta... kitą kartą bandyk pro šakas tokių raudonų uogų fotografuoti, arba jų fone 4u.gif
Atsakyti
Maggie, man patiko orchidejos per langa. O paskutineje taip graziai fonas susuktas, beveik labiau aki traukia negu geles - bet grazu 4u.gif

Siandien isejau pagelineti i soda ir supratau, kad neisaugau as dar is "pasiniu" geliu nuotrauku stadijos blush2.gif Nebedesiu jau tu palaidu geliu, bet noreciau kritikos koliazui... pasaka apie zydincia ragane ir praeinancia vasara, tik nezinau, ar matosi, ka norejau pasakyti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 rugpjūčio 2011 - 23:40
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 00:39)
Maggie, man patiko orchidejos per langa. O paskutineje taip graziai fonas susuktas, beveik labiau aki traukia negu geles - bet grazu 4u.gif

Siandien isejau pagelineti i soda ir supratau, kad neisaugau as dar is "pasiniu" geliu nuotrauku stadijos blush2.gif Nebedesiu jau tu palaidu geliu, bet noreciau kritikos koliazui... pasaka apie zydincia ragane ir praeinancia vasara, tik nezinau, ar matosi, ka norejau pasakyti ax.gif

na man visai gražiai žiūrisi 4u.gif
Papildyta:
o čia viena foto iš fotosesijos blush2.gif dabar tvarkau šias foto, tai bus daugiau , kaip ir natūralių blikų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 22, 00:44)
na man visai gražiai žiūrisi  4u.gif
Papildyta:
o čia viena foto iš fotosesijos  blush2.gif dabar tvarkau šias foto, tai bus daugiau , kaip ir natūralių blikų  ax.gif

Man labai, Kike. wub.gif

Maggie, nu as ziauriai pavirsutiniska, bet nepatiko nei vien foto. atrodo siaip sau paimta ir nufotkinta. Norisi is taves kazko daugiau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 rugpjūčio 2011 - 00:10
Pries miega pagalvojau ir as pasirodysiu savo pirmus zuikucius/blikus. Cia fotkinta pries gera menesi blush2.gif

user posted image

Aisku, nieko ypatingo... Bet ciai siaip i tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2011 08 22, 00:30)
idedu savo pabandyma

na net nzn tokios foto, kur valgantis zmogus atrodo graziai.. todel ir cia tai labiausiai kliuna. o sitos uogos isvis valgomos?smile.gif butu buciavus per atstuma ar uzsimerkus lyg kvepinus, tai tada tikrai kitaip ziuretus..
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 08 22, 00:04)

Orchidėjų patiko spalva, tokia švelni, bet jos pačios...gal kad man nelabai jos patinka, kažkaip labiau įsivaizduoju kokį vieną žiedą, o čia daug lyg chaoso, bet pati rašai, kad kitaip norėjai pateikti, tai užskaitau:)
Varpelių kampas patiko, gal tik kvadratu kirpčiau.

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 22, 00:39)

Gėlių foto ryškios, patiko, tik rėžia akį tamsus koliažo rėmelis, ne tiek, kad jis tamsus, bet per storas mano manymu.
Atsakyti