Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 08 21, 23:08)
Džiustik mergytė, Yvetės berniukas - su blikais.

Jau redaguot nebespėjau, tai ačiū Erika už info, ba ir buvau kaip tik susimasčius ar čia tas pats, ar nelabai smile.gif Dabar jau viskas aišku, mano foto su blikais, o saulės zuikučiu dar eisiu gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 22:11)

va dabar matau. bet tai kaip fainiai bigsmile.gif teisybe pasakius, tai as anksciau galvojau, kad tokios foto brokuotos yra hihihi.gif

na kai kas ir galvoja taip lotuliukas.gif bet man tai patinka blush2.gif

Svajonė - na smagi fotosesija atrodo ax.gif Koliaže gerai žiūrisi 4u.gif
Papildyta:
va dar viena
user posted image
Atsakyti
Frederika, gerai, kad patikslinai.
Manau galim gaudyti tą, ką pagausim. Blikus, zuikius, vaivorykštes. Svarbu gaudyt, o jau kaip kam medžioklėj seksis, taip.
Atsakyti
As ir jungiuos i si zaidima. Neipareigojantis... biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 22:11)

va dabar matau. bet tai kaip fainiai bigsmile.gif teisybe pasakius, tai as anksciau galvojau, kad tokios foto brokuotos yra hihihi.gif

as irgi taip galvojau lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 21:20)

va dar viena
]

kap gražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 22:34)
kap gražu  rolleyes.gif

dėkui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 21, 21:27)
Čia iš archyvų - viena piešta, kita tikra - vaivorykštė.

Koks man grazus tas koliazas, neatsiziuriu wub.gif Buvau jau macius, bet vis tiek smile.gif

QUOTE(gotte @ 2011 08 21, 21:32)

Kokia meilute wub.gif Man negalima leliuku foto ziureti, uzsimanau trecio vaiko biggrin.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 21, 21:38)

Sveikinu 4u.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 21, 21:41)

Kokios spalvos! Labai labai patinka smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 21:47)

Aciu uz nuorodeles 4u.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 08 21, 22:08)

Aciu smile.gif As irgi apie tai galvojau, bet nusprendziau, kad cia tinka tetis centre smile.gif Jei jis butu vienas, tikrai buciau dejus ji i sona, o kai tryse, man visai gerai ziurisi...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 22:12)
galvojau rodyt/nerodyt..

Smagiai smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 22:20)

Man patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
gal but ir pas jus verziuosi ne sioje temoje, bet tikiuosi jus galesite man padeti. ieskau pirkti fotoaparato, veidrodinio. gal galit rekomenduoti koks geresnis? nesinori nusipirkti daikto del kurio gaileciausi. ziurineju nuo 2000-2500lt buciau begalo dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 18:01)
radau grybuka netoliese smile.gif
ir pasiilgau lasiuku smile.gif

Koks fainas grybukas, i bandele panasus biggrin.gif Spalvos grazios misko. Ir laseliai ant obuolio super! Sekasi tau laseliai mirksiukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 18:16)
Aš vieną  atnešu makro pabandymą

Labai ispudinga, fantastiskos spalvos... bet kartu labai noretusi pamatyti originala. Kazkaip isivaizduoju, kad ne maziau grazu butu. Prisiziurejus tu iki tobulumo PS apdorotu nuotrauku, kartais taip norisi naturaliu spalvu... bet gal cia tik man taip ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 21, 18:17)
O as siandien jau is neturejimo ka fotkint vel savo seimyna kankinau biggrin.gif Ir dar antyciu radom smile.gif

Antyte super! Sitoks ryskumas... wow!

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 19:27)
Kažkiek kokybė dingo keliant, bet flickr neturiu šitos įsikėlusi, o archyvuose dabar nenoriu knistis. Tad yra taip.

Ta pirmoji su berniuku labai man grazi...

QUOTE(je t'aime @ 2011 08 21, 20:41)
ir mano keli mistiniai blyksniukai pasidžiaugimui smile.gif

Tikrai mistiniai... wub.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 21:11)
teisybe pasakius, tai as anksciau galvojau, kad tokios foto brokuotos yra hihihi.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 21, 21:32)
as irgi taip galvojau  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ir as... ax.gif Kai man tokios gaunasi, tai beveik visada atidedu i sali kaip netinkamas... o pasirodo, grazu ir netgi madinga, jei jau net dirbtinai dedami tie blikai... biggrin.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 21:20)
va dar viena

Grazu...

As irgi noriu zuikucius gaudyti bigsmile.gif Tik kuo blikai nuo zuikuciu skiriasi, dar nelabai isikirtau, eisiu dar syki perziuresiu nuotraukas...
Papildyta:
QUOTE(agotele+ @ 2011 08 21, 21:44)
Sveikos merginos
gal but ir pas jus verziuosi ne sioje temoje, bet tikiuosi jus galesite man padeti. ieskau pirkti fotoaparato, veidrodinio. gal galit rekomenduoti koks geresnis? nesinori nusipirkti daikto del kurio gaileciausi. ziurineju nuo 2000-2500lt buciau begalo dekinga smile.gif

Pasiskaitykit tema "Fototechnika" (maciau, ten irgi klauset) - ten jau daug tokiu klausimu buvo, yra ir atsakymu siek tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakras, atsilikus aš šimtmečiais totaliai jei ne šviesmečiais doh.gif
Pavydėjau jums baltu pavydu dėl sustikimo, bet aš mintimis visad su jumis bigsmile.gif
Praleidau koliažų žaidimą žiūrau g.gif , bet užmačiau kad šnekėjot apie blikiukų gaudyma-tai stengsiuosi prisijungti ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 08 21, 19:38)
Dėkui labai labai visoms už sveikinimus- labai labai  wub.gif  wub.gif šiandie buvo puiki diena... proginio auto neturiu, bet pabuvojau sesijoje smile.gif

Su pavėluotais sveikinimais 4u.gif
Labai graži tu toj fotosesijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 21, 22:31)
As ir jungiuos i si zaidima. Neipareigojantis... 

lotuliukas.gif
ir as blush2.gif
QUOTE(rG @ 2011 08 21, 20:14)
Galima, va, gal ir ne tokie gražūs - su 50-uku, su blenda. Tiesiog gaudžiau, nežinau, man jau žiūrint matės, kad jie bus. O smulkesnių pasitaiko karts nuo karto.]

fainas koliazhas. pastebejau, kad tau jie neblogai gaunasi. ne pirma karta ikeli ir man "limpa". geles grazhios, shviesa, spalvos. nice.
QUOTE(Ka @ 2011 08 21, 20:15)
Tiesiog. Šiaip. Man patinka lietus kuomet aš namuose..

man irgi.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 10:56)
žinokit susirgau juostos liga    skaitmenos net į rankas nebenoriu paimt  ne dėl to nuotraukų sterilumo, o dėl pačio proceso daugiau.. nu nebeįdomu skaitmena, nes žinau ko tikėtis, rezultatą iš kart matai, ir po to net tingiu į kompą įsikelt, tiesiog- neįdomu  o va juosta, tai fotkini, neši ryškint, skanuoji, neįsivaizduoji koks rezultatas gausis .. jaučiuosi kaip mažas vaikas, kuris vynioja skanų saldainį iš treškančio popieriuko

visishkai tas pats ir man. tik mane zhudo skenavimas (neturiu savo). jau rezgu minti, kaip cia atsidedi, ties kur sutaupyti ir kaip prisiversti kelis savaitgalius neishlaidauti mieste biggrin.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 08 21, 14:02)
Ka, o tai nenescia moteris jau knygu negali skaityt va taip sau gamtoje su vysniomis ar arbata?!  Kazkaip prajuokino. Juk net pilvo jokio nesimato.

zinok ir man pasirode, kad neshtuke. siaip nezinau kodel si fs man nelabai. gal pati moteris nepatrauke, o ir mirga-marga, nemazhai detaliu, zhvilgsnis begioja. neshtukes ispudis susidare gal del to, jog nemazhai per vasara buvo deta neshtukiu fs pievuteje, su visokiom brashkem, arbuzais, vyshniom, ir poza kai nugara sedi ir vos matosi pilvukas, kur sudetos rankos - ishvis topine, o tavo modeliukas vienoj foto lyg ir panashiai sedejo.
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 17:17)
o va taip vat kabo 

ax.gif
QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 21, 19:07)
Nugi pasigirsiu... vakar pats vyras pasiule vaziuoti pirkti objektyvo..

koks fainas vyras. gal kartais ir neblogai tureti vyra cool.gif
QUOTE(3kitten @ 2011 08 20, 23:40)
Tik ziauriai nepatinka islindes liemenukas, bet cia jau mano asmeniniai isitikinimai, kurie yra ne tik nuotraukoms, bet ir realybeje

drinks_cheers.gif ir as tam alergishka, ypac realybej he he.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 23:12)
manęs FB kaip fotografės nėra man FB atrodo didžiausias spamas koks tik gali būti biggrin.gif man tas "spauskite like" per gerklę lenda nu gal kada pakeisiu nuomonę ir prisiregisruosiu su savo darbais te pokolkas tik asmeninę anketą turiu

drinks_cheers.gif kartais smesteli mintis pasidaryti ten accounta su fotkem (asmenini turiu), kad butu kur det ir kad draugai galetu pasiziureti (flickr labai saugau ir niekam nerodau, daug ten "asmeniniu" fotkiu, kur rodau tik sm forumietem + dar 2-3 drauges), bet vis delsiu. as net nezinau kaip ten viska daryt. o jau kaip tyyyyngiu.
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 20:22)
Kitokie fotografavimo kampai, gal net galima sakyti nesilaikant jokių taisyklių, apgalvotai tai darai ar ne. Bet ***** veža tas toks nesilaikymas. O, kad sesė pradeda fotografuoti irgi faina.

minejau lyg ir, kad man taaaip nusibodo taisyklingos foto, kad nebegaliu jau, pastebejau, kad uzsistresavau befotkindama, visada ziuriu, neduokdie centruoju - blogai, oi - nukirpau koja/ranka, aaa - kreivas horizontas, o ne - ishdege ir t.t. ir pan. tad dabar specliai fotografuoju tycia be taisykliu, pagaunu save, kaip traukiu fotika, kad butu 3daliu taisykle, bet paimu ir spec centruoju. na cia siokie tokie experimentai dabar vyksta. tai vat, apgalvota blush2.gif mirksiukas.gif

aciu uz Tamstos [2011] komenatarus, idomios nuomones, tokios skirtingos. faina. labai idomu buvo pasiskaityt ir pagalvot kaip yra is tikruju.
Atsakyti