Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 20:27)

Oho koks grozis!!! wub.gif Labai labai patinka wub.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 20:30)

Grazu smile.gif Man pradeda patikti juosta... Tiksliau senai patinka, bet pabandyti niekad nenoredavau, o dabar jau pradedu noreti...
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 20:34)
tu Yvettes nežiūrėk, ji religiją keičia.

Vat užduotis galėtų būti, paraleliai su koliažais .Visos, tiek seniokės tiek naujokės, parnešam po vieną foto, su blykiukais ar vaivorykštėm. Tarkim dvi savaites skiriam ieškojimams ir bandymams, kad visi galėtų atrasti laiko, šviesos gražios paieškoti ir t.t.
Dirbtiniai blikiukai netinka  biggrin.gif

sutinku, nes aš jų nemažai gaudau lotuliukas.gif
o čia prisiminiau ir ištraukiau iš archyvu kaip pradėjau fotografuoti ir viską bandyti, va koks bandymas blush2.gif Pavasaris
user posted image
Atsakyti
Man kartais irgi gaunasi. Šiaip išties, jau fotografuojant matosi, kad bus blykiukai ar vaivorykštės. Tai kažkaip tikslo nebėra dėti dirbtinius.

mmm... wub.gif
Atsakyti
va kokiu dar grazesniu idejot thumbup.gif

as uz uzduoti thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi. Bet nujaučiu, kad tik vaivorykštes man pavyktų pagauti. Blikų ne. Na, nepabandžius nežinosi. smile.gif
Atsakyti
Man kartais irgi gaunasi. Šiaip išties, jau fotografuojant matosi, kad bus blykiukai ar vaivorykštės. Tai kažkaip tikslo nebėra dėti dirbtinius.
Kažkiek kokybė dingo keliant, bet flickr neturiu šitos įsikėlusi, o archyvuose dabar nenoriu knistis. Tad yra taip.

man pirma labai patinka. nes net nesugalvosi, kad imt ir fotkint tokiu metu ir taip graziai dar gaut smile.gif

o va antra tai man neisimena
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 19:34)
tu Yvettes nežiūrėk, ji religiją keičia.

Vat užduotis galėtų būti, paraleliai su koliažais .Visos, tiek seniokės tiek naujokės, parnešam po vieną foto, su blykiukais ar vaivorykštėm. Tarkim dvi savaites skiriam ieškojimams ir bandymams, kad visi galėtų atrasti laiko, šviesos gražios paieškoti ir t.t.
Dirbtiniai blikiukai netinka  biggrin.gif

superinė idėja thumbup.gif jau senai noriu į blikiukų medžioklę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 21, 20:47)
o va antra tai man neisimena

žinok tikiu. Iš šeimos albumo foto ištraukiau, tiesiog parodymui, kad galima natūraliai. Tokias į kūdros dienoraštį keliu, nes na jos labiau pasigrožėjimui skirtos, nei kad komentarams dideliems.

Kadangi yra norinčių sudalyvauti užduotėlėje, tad ir startuojam ryt. Džiuginkit saulės zuikučiais ir vaivorykštėm.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 21:15)
žinok tikiu. Iš šeimos albumo foto ištraukiau, tiesiog parodymui, kad galima natūraliai. Tokias į kūdros dienoraštį keliu, nes na jos labiau pasigrožėjimui skirtos, nei kad komentarams dideliems.

Kadangi yra norinčių sudalyvauti užduotėlėje, tad ir startuojam ryt. Džiuginkit saulės zuikučiais ir vaivorykštėm.

thumbup.gif
Atsakyti
Kažkiek kokybė dingo keliant, bet flickr neturiu šitos įsikėlusi, o archyvuose dabar nenoriu knistis. Tad yra taip.

pirmoji labai grazu, spinduliu lietus rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 21:15)

as dar koliazo nespejau atsiskaityt, bet bandysiu ir bliku ieskoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 20:34)
Vat užduotis galėtų būti, paraleliai su koliažais .Visos, tiek seniokės tiek naujokės, parnešam po vieną foto, su blykiukais ar vaivorykštėm.

Faina užduotis,pasistengsiu paieškot.
Čia iš archyvų - viena piešta, kita tikra - vaivorykštė.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(RKriste @ 2011 08 21, 18:34)
jlclove labai nuostabūs lašiukai!!  4u.gif  aš vis bandau, bet man nepavyksta  schmoll.gif  gal gali pasakyt kokiais maždaug nustatymais gaudei? gal visgi nušvis man tas protas ir pavyks, nes taip labai noriu išmokt. taip jie mane traukia  ax.gif

aciu 4u.gif visu pirma reikia daaaug sviesos, antra - butinas blicas. o nustatymai pas mane dazniausiai tokie: S rezimas, islaikymas 200, f5.6, ISO 200, zidinio nuotolis 55 mm, ekspozicijos kompensavimas +2.3, WB lempute, blykstes kompensavimas +1. atrodo viska surasiau g.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 21, 18:34)
dabar tingiu lysti i PS, yra toks zemiau trintuko ir bluro irankio,toks kaip ciulpinukas
rolleyes.gif

reiks pasieskoti 4u.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 18:42)
a va cia pagavau su heliosu ,

jetus kaip grazu bigsmile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 18:44)
patiko su obuoliu lasiukai

aciu 4u.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 21, 19:03)
jlclove siandien irgi su obuoliu lasiukus gaudziau  bigsmile.gif  tavo patiko  mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif prasom savus parodyti tongue.gif

QUOTE(rG @ 2011 08 21, 19:14)
Galima, va, gal ir ne tokie gražūs - su 50-uku, su blenda. Tiesiog gaudžiau, nežinau, man jau žiūrint matės, kad jie bus. O smulkesnių pasitaiko karts nuo karto.

tavo spalvos kaip visada...veza bigsmile.gif

ir kas tas helios? ar saules spinduliai, ar kaip blush2.gif ?
Atsakyti