Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rasuolė @ 2011 08 21, 20:08)
netyčia ne ten pataikiau.

o tiksliau čia aš žioplė iš svetimo kompo parašiau ir tik tada supratau, kame problema biggrin.gif

brum, ir man taip būna. bet tu teisi, praeis.

daaar kažkieno heliosinis blyksnis gražus. ir Laukinės foto fain, tik sutinku su dauguma, tas dirbtinis blyksnis neeee biggrin.gif

o aš tai laukiu nesulaukiu savo sesijų. tikiuosi pavyks taip, kaip tikiuosi. smile.gif
Atsakyti
Tiesiog. Šiaip. Man patinka lietus kuomet aš namuose.. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 21 rugpjūčio 2011 - 19:18
QUOTE(rG @ 2011 08 21, 20:14)
Galima, va, gal ir ne tokie gražūs - su 50-uku, su blenda. Tiesiog gaudžiau, nežinau, man jau žiūrint matės, kad jie bus. O smulkesnių pasitaiko karts nuo karto.

gražiai smile.gif šviesa ir spalvos, ir blyksniukas. o tai be blendos jau tokie nesigauna?
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 21, 19:59)
Aciu  4u.gif  Jo, kad prisirenges daug ir man nepatinka, bet buvo salta, kai savas vaikas, gaila isrengt biggrin.gif:D:D Susirgs, paskui i darzeli negales eit biggrin.gif Mamai ramybes nebus smile.gif Bjauri kokia as  lotuliukas.gif  O jei rimtai, man paciai tai grazu...  blush2.gif Jei butu visa budele nufotkinta, tada gal ieskociau rysio ziuredama, o kai jos tik dalele matosi, tai kazkaip nekliuva...
Aciu smile.gif

vaiko tai nereik nurengt smile.gif bet va prie kažkokios kitos aplinkos jį reiktų statyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 08 21, 19:16)
gražiai smile.gif šviesa ir spalvos, ir blyksniukas. o tai be blendos jau tokie nesigauna?

Nežinau biggrin.gif Gaunasi matyt, aš be blendos nefotografuoju. Tiesiog prieš tai minėjo, kad reikia blendą nuimti (ji sulaiko saulės spindulius). Tačiau man karūnėlė nemaišo blikams...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 08 21, 20:20)
Nežinau biggrin.gif Gaunasi matyt, aš be blendos nefotografuoju. Tiesiog prieš tai minėjo, kad reikia blendą nuimti (ji sulaiko saulės spindulius). Tačiau man karūnėlė nemaišo blikams...

aš tai blendos ir neturiu. prie canon'inio penkiasdešimtuko nebuvo, pati vis kažkaip delsiu įsigyt.
Atsakyti
Man kartais irgi gaunasi. Šiaip išties, jau fotografuojant matosi, kad bus blykiukai ar vaivorykštės. Tai kažkaip tikslo nebėra dėti dirbtinius.
Kažkiek kokybė dingo keliant, bet flickr neturiu šitos įsikėlusi, o archyvuose dabar nenoriu knistis. Tad yra taip.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugpjūčio 2011 - 19:30
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 20:27)
Man kartais irgi gaunasi. Šiaip išties, jau fotografuojant matosi, kad bus blykiukai ar vaivorykštės. Tai kažkaip tikslo nebėra dėti dirbtinius.

wub.gif
Atsakyti
Yvete, labai. Labai labai 4u.gif
Atsakyti
aj norėjau ir aš įdėti, bet po Yvettes tai kur jau ten lotuliukas.gif vistiek šiaip va dedu pasižolinėjimai su juosta
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 19:42)
a va cia pagavau su heliosu

Grozis wub.gif

QUOTE(frederica @ 2011 08 21, 19:42)
Maija, Tavo vaikiukai kaip visada - nuostabūs.
Mano gulbė, pradėjo lankyt gražaus elgesio mokyklėlę ( pati iš kėdžių padarė).

Aciu labai smile.gif Vargsele gulbyte, man jos jau gaila biggrin.gif Mano dukrytei kazkaip neuzsifiksavo tas ikandimas, nesneka visai apie tai, tiek geru ispudziu buvo, kad uzsimirso smile.gif

QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 19:44)
antyte tai wow kokia ryski 4u.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(virdzzinija @ 2011 08 21, 20:03)
maija patiko antyte ir su mergyte JB super  rolleyes.gif

Aciu labai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 20:30)
aj norėjau ir aš įdėti, bet po Yvettes tai kur jau ten  lotuliukas.gif  vistiek šiaip va dedu pasižolinėjimai su juosta

tu Yvettes nežiūrėk, ji religiją keičia.

Vat užduotis galėtų būti, paraleliai su koliažais .Visos, tiek seniokės tiek naujokės, parnešam po vieną foto, su blykiukais ar vaivorykštėm. Tarkim dvi savaites skiriam ieškojimams ir bandymams, kad visi galėtų atrasti laiko, šviesos gražios paieškoti ir t.t.
Dirbtiniai blikiukai netinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugpjūčio 2011 - 19:34