Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 17:01)

patiko su obuoliu lasiukai

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 17:16)
Aš vieną  atnešu makro pabandymą:

mm spalvos kokios grazios smile.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 21, 17:17)
Labai labai grazu!  wub.gif
Su obuoliu pati paciausia smile.gif Labai grazus lasiukas ir tos spalvos smile.gif

antyte tai wow kokia ryski 4u.gif
Atsakyti
šiaip, jei mogus užsitinginiauji namuose taip, kaip aš šiom dienom, ir vaikštinėji po flickr.... Jetau kaip kartojasi apdirbimas foto. Ir dėl tų blikų teisybę sakot. Po kelių foto tampa nebegražu.
Laukine ,tavo foto atvirukinė, aikčiotų daug kas dėl tokių. Bet tie blikai labai dirbtini. Man jaučiu orignalas arčiau širdies būtų

OMG, ir tu ND nedariusi? lotuliukas.gif nu kaip praslydai? Ir tau reikia kokios baudos, užduoties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugpjūčio 2011 - 18:49
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 19:46)
šiaip, jei mogus užsitinginiauji namuose taip, kaip aš šiom dienom, ir vaikštinėji po flickr.... Jetau kaip kartojasi apdirbimas foto. Ir dėl tų blikų teisybę sakot. Po kelių foto tampa nebegražu.
Laukine ,tavo foto atvirukinė, aikčiotų daug kas dėl tokių. Bet tie blikai labai dirbtini. Man jaučiu orignalas arčiau širdies būtų

OMG, ir tu ND nedariusi?  lotuliukas.gif  nu kaip praslydai? Ir tau reikia kokios baudos, užduoties.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 18:42)
a va cia pagavau su heliosu ,

Vaa koks natur blikas.. bigsmile.gif
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 18:46)

OMG, ir tu ND nedariusi?  lotuliukas.gif  nu kaip praslydai? Ir tau reikia kokios baudos, užduoties.

Nu biggrin.gif Užduotis žiemai palikite, kolkas su darbais žūstu.. unsure.gif
Atsakyti
Merginos, turputi klausimas del technikos, gal kas patarsit?
Ar tiknka Nikon fotoaparatui Sony macro lesis? va toks

Sony 30mm F2.8 MACRO SAM Lens - SAL30M28/ DT 30mm f/2.8 SAM/ Smooth And Silent AF Operation With Built-In Motor (SAM)/ 35mm Focal Length Equivalent/ 45mm/ 0.13m Closest Focus Distance/ Black Finish

ir siaip ar vertas demesio sis, ar nelabai? is anksto dekui uz patarimus 4u.gif

ir dar sis Ninok lesis, ar skaitosi macro jau>?

Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f1.8G Lens - 2183/ Aspherical Lens Element/ Nikon Silent Wave Motor (SWM)/ Rounded 7-Blade Diaphragm/ Engineered For Nikon DX-Format Digital SLRs/ Nikon Super Integrated Coating (SIC)/ Close Focusing To One Foot/ 52mm Filter Size/ Black Finish
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrutia: 21 rugpjūčio 2011 - 18:59
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 19:42)
a va cia pagavau su heliosu ,

o be heliosu tokiu neina pagaut? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 21, 19:32)
nepatinka ta foto su budele. nu ir ką tam apsrengusiam tiek vaikui veikt prie persirenginėjimo būdelės? nesusišaukia man tai, todėl ir nepatinka smile.gif

o vaikai tikrai gražūs wink.gif

Aciu 4u.gif Jo, kad prisirenges daug ir man nepatinka, bet buvo salta, kai savas vaikas, gaila isrengt biggrin.gif:D:D Susirgs, paskui i darzeli negales eit biggrin.gif Mamai ramybes nebus smile.gif Bjauri kokia as lotuliukas.gif O jei rimtai, man paciai tai grazu... blush2.gif Jei butu visa budele nufotkinta, tada gal ieskociau rysio ziuredama, o kai jos tik dalele matosi, tai kazkaip nekliuva...

QUOTE(Zirzė @ 2011 08 21, 19:34)
nu toji antyte  thumbup.gif ir paiko berniuko foto, kur atsiremes rolleyes.gif  o visos kitos - mmm...tokios eilines ax.gif

Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 21, 17:57)

Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f1.8G Lens-

as sita nusipirkau ant nikon juostinuko ,bet dar nzn kaip jis , laukiu kol isnaudosiu juosta biggrin.gif , bet kaip skaiciau atsiliepimus , tai neblogas , man rodos paprasta turi g.gif

o sony tai ant sony dedasi g.gif
Atsakyti
jlclove siandien irgi su obuoliu lasiukus gaudziau bigsmile.gif tavo patiko mirksiukas.gif

Laukine25 wub.gif

maija patiko antyte ir su mergyte JB super rolleyes.gif

aciu uz info ir ciulpinuka meginau ir eziuka super isidejau i ziniu bagaza yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 08 21, 17:58)
o be heliosu tokiu neina pagaut? biggrin.gif

nzn biggrin.gif
Atsakyti
netyčia ne ten pataikiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasuolė: 21 rugpjūčio 2011 - 19:08
Galima, va, gal ir ne tokie gražūs - su 50-uku, su blenda. Tiesiog gaudžiau, nežinau, man jau žiūrint matės, kad jie bus. O smulkesnių pasitaiko karts nuo karto.

user posted image

Atsakyti