Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 18:20)
labai gražu  rolleyes.gif  tik tie dirbtiniai blikai jau nebegražu man  biggrin.gif  buvo gražu , gražu, bet dabar masiškai visi naudoja, ir man jau nebegražu pasidarė  biggrin.gif

o dėl to "ežiuko" lygtais radau, reikės pasibandyt, ačiū smile.gif

Ot priskretot prie mano blikų biggrin.gif Gerai, pažadu daugiau nebedėt, paskutinis kartas. biggrin.gif
Norėtūsi natūraliai pagaut tokius, ale dar mažai žinau apie tai.. doh.gif Niamoooku.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 21, 18:29)
manau, labai retai kada foto su kranu bus graži. subuitina kranas. pabandyk ieškot įdomesnių būdų lašus parodyt. va kad ir su obuoliu jau įdomiau wink.gif

supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 18:30)
Ot priskretot prie mano blikų  biggrin.gif Gerai, pažadu daugiau nebedėt, paskutinis kartas. biggrin.gif
Norėtūsi natūraliai pagaut tokius, ale dar mažai žinau apie tai.. doh.gif Niamoooku.

prieš saulę be blendos reikia fotkint smile.gif ir lengviau juos pagaut, jei objektyvas biški pariebaluotas biggrin.gif

šiaip tie blikai čia gerai, tokios gyvybės priduoda nuotraukai, bet gal juos pablurinti ar dar ką nors padaryt, nu gi galima kažkaip savaip juos padaryt g.gif nes dabar pas visas monotoniškai vienodi tie blikai..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 21 rugpjūčio 2011 - 18:34
QUOTE(maija @ 2011 08 21, 19:17)
O as siandien jau is neturejimo ka fotkint vel savo seimyna kankinau biggrin.gif Ir dar antyciu radom smile.gif

nepatinka ta foto su budele. nu ir ką tam apsrengusiam tiek vaikui veikt prie persirenginėjimo būdelės? nesusišaukia man tai, todėl ir nepatinka smile.gif

o vaikai tikrai gražūs wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 18:32)
prieš saulę be blendos reikia fotkint smile.gif ir lengviau juos pagaut, jei objektyvas biški pariebaluotas  biggrin.gif

Aha, ačiū, bandysiu. Jo, girdėjau kad vazelinu galiam patept, ale bijau kad po to bus sunku nuvalyti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 19:16)

Kaip man patinka makro wub.gif O cia tokios grazios spalvos, sviesa! Ir tie blikiukai man dar grazu, neatsibode biggrin.gif Pati juos siandien tik atradau blush2.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 19:20)
Gyvenime taip nenufotkinčiau skrendančios ir tokios ryškios.

Nufotkintum smile.gif Man cia vieninteli karta taip skrido ir is kart pavyko, netyciukas smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 19:20)
na ta kur būdelėje man labai labai patinka  thumbup.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 19:22)
maija, su kokiu objektyvu cia fotkinai smile.gif ?

Aciu labai smile.gif Cia antyte ir foto ant suoliuko su Nikkor 18-200mm 3.5-5.6 G ED
, o kitos su Nikkor 50mm f1.8

QUOTE(Gintarija86 @ 2011 08 21, 19:22)
Maija, nu jau sakiau, bet dar pasakysiu, nu tavo vaikai tai man nerealus  wub.gif

Kaip malonu smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
jlclove labai nuostabūs lašiukai!! 4u.gif aš vis bandau, bet man nepavyksta schmoll.gif gal gali pasakyt kokiais maždaug nustatymais gaudei? gal visgi nušvis man tas protas ir pavyks, nes taip labai noriu išmokt. taip jie mane traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 08 21, 19:11)
kas cia do daiktas biggrin.gif ? cia photoshope toks randasi?

dabar tingiu lysti i PS, yra toks zemiau trintuko ir bluro irankio,toks kaip ciulpinukas
rolleyes.gif
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 19:16)
Aš vieną  atnešu makro pabandymą:

tuoj numirsiu nuo spalvu grozio wub.gif

QUOTE(maija @ 2011 08 21, 19:17)
Labai labai grazu!  wub.gif
O as siandien jau is neturejimo ka fotkint vel savo seimyna kankinau biggrin.gif Ir dar antyciu radom smile.gif

nu toji antyte thumbup.gif ir paiko berniuko foto, kur atsiremes rolleyes.gif o visos kitos - mmm...tokios eilines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 08 21, 18:33)
Kaip man patinka makro  wub.gif  O cia tokios grazios spalvos, sviesa! Ir tie blikiukai man dar grazu, neatsibode biggrin.gif

man tiesą sakant tie blikiukai jau irgi nelabai... Ypač kai visos pradėjom dėt. Darau pertrauką blikams. banned2.gif Bandysiu natūralius gaudyt biggrin.gif
Atsakyti
a va cia pagavau su heliosu ,user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 19:20)
Gyvenime taip nenufotkinčiau skrendančios ir tokios ryškios.

Užtai,kad nesi ND darius biggrin.gif
Gražus mackro, spalvos labai skanios.

Maija, Tavo vaikiukai kaip visada - nuostabūs.
Mano gulbė, pradėjo lankyt gražaus elgesio mokyklėlę ( pati iš kėdžių padarė).
Kadangi gulbės yra mažo protelio, joms reikia lankyt mokyklas, kad suprastų, kad negalima kandžioti vaikų.

Man kažkaip liūdna po myto, taip norisi grįžt į tą dieną ir pratęst dar kokias dvi paras.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 08 21, 18:42)
Užtai,kad nesi ND darius biggrin.gif

Tai nusprendei prigaibt mane ane? biggrin.gif
Atsakyti