Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kikirike, priklonavai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 21, 16:17)
o va taip vat kabo  lotuliukas.gif

o fokusavimo svirtelių pas mane nėra  doh.gif yra One Shot/AI servo/ AI focus - tai aš fotkinu ant one shot - paskaityk ką tavo tos raidės reiškia, gal čia tą patį  mirksiukas.gif

O koks pas Tave fotikas? biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 16:19)
jei labai bijau kad pabėgs iš fokuso, pasididinu diafragmą tarp F2.8-F4 , ir tokie visokie lingavimai kaip mama vaiką supa, tikrai nrturėtų būt baisūs smile.gif

Jo, gal ir idėja.. Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
merginos, kaip paakius pašviesint? kokį paprastą būdą please mestelkit smile.gif žinau, kad youtubas ir googlas pilnas info, bet šį kart įdomu kaip jūs darot jei darot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 16:36)
merginos, kaip paakius pašviesint? kokį paprastą būdą please mestelkit smile.gif žinau, kad youtubas ir googlas pilnas info, bet šį kart įdomu kaip jūs darot jei darot biggrin.gif

Aš su brush tool nujamu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 16:39)
Aš su brush tool nujamu.

o kaip? baltą spalvą užvarai, ir opacity pareguliuoji? ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 08 21, 17:26)
Kikirike, priklonavai? biggrin.gif

na teisingiau nuklonavau, bet kadangi visi beveik pasakė kad ji pašokusi,reiškia gerai nuklonavau lotuliukas.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 08 21, 17:33)
O koks pas Tave fotikas?  biggrin.gif
Jo, gal ir idėja.. Labai ačiū. 4u.gif

canon 60D
Atsakyti
Aš keičiu religiją. Pereinu prie lomografijos, tereik sulaukti kol plastmasinis gražuolis atkeliaus. Nežinau ar Sūnui jo labiau reikėjo ar man.
Laukit "menų" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 17:56)
Aš keičiu religiją. Pereinu prie lomografijos, tereik sulaukti kol plastmasinis gražuolis atkeliaus. Nežinau ar Sūnui jo labiau reikėjo ar man.
Laukit "menų"  biggrin.gif

jėėė,lauksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 16:56)
Laukit "menų"  biggrin.gif

labai myliu lomo darbus, lauksiu lauksiu lauksiu darbelių iš tavęs bigsmile.gif
Atsakyti
Paprasta - lauksim proginio auto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 21, 18:10)
labai myliu lomo darbus, lauksiu lauksiu lauksiu darbelių iš tavęs  bigsmile.gif

paukštukai čiulba, kad pati turi Plastmasini gražuolį. Įkelk pavyzdžių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 rugpjūčio 2011 - 17:26
QUOTE(Yvette @ 2011 08 21, 18:26)
paukštukai čiulba, kad pati turi Plastmasini gražuolį. Įkelk pavyzdžių  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti