Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Nieko sau @ 2011 08 20, 10:54)
Vakar panašią mintį audžiau-kad pašokti į viršų (biškį gražiai apsirengti smile.gif) ir diedas nupyškintų. Aišku, man iki tavęs kaip iki mėnulio, bet...nu kaip kitaip išmokti.

diedas nupyškintų tai ir būtų diedo foto.
Atsakyti
3kitten tiesa vakar pamirsau buvo tikrai man patinkanciu kadru ,pirmas kartas kaip sakai tikrai mano akims vykes ir labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 20, 09:58)
diedas nupyškintų tai ir būtų diedo foto.

Jo, norėjau pasakyti, kad panašios mintys užplūdo (dėl nuotraukos idėjos).

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 08 19, 21:17)
"Mažo berniuko svajonė"

....... + Yvette

šįkart tik taip. nieko įdomesnio nesugalvosiu.

oi Yvette kaip gražiai žiūrisi wub.gif jaučiu čia ir mano svajonė ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Malonu labai, kad yra kam patiko nors keletas mano foto, aciu 4u.gif

Na nezinau kuri kuriam mieste gyvenat, bet Kaune tai oras ziaurus blink.gif Galvojau snd i botanika nuvaryt, pafotkint makro, bet kad net is namu islyst neina - lija kaip is kibiro smile.gif

Del krikstynu, tai idomu kokio amziaus vaikuciai - jei visai mazyciai neisivaizduoju ka galima daryt, o jei jau vaikstantys ir normaliai stovintys - ieskociau botu, grazaus skecio, paprasyciau kad tevai siltai aprengtu ir varyciau fotkinti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 19, 21:49)
šios dienos fotosesijos rezultatas, pasakykit ar matot? nes aš ten varničių pridėjau flickr  doh.gif

Man tai patinka... tik skrybele tarsi atliekama atrodo unsure.gif

Ir Yvettes "mazo berniuko" svajone labai patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Aš ką tik po krikštynų.
Visiškas pravalas. Lauke lietus, vaikai vos pradėję vaikščioti, šventė namuose, bet ten jokių šansų fotografuoti.
Taigi atfotkinau bažnyčią ( ten pusė bėdos) ir už tuos pačius auksinius - pasiūlau fs kažkada kai tik bus geras oras. Nebesugalvojau ką daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 rugpjūčio 2011 - 11:43
fredericos ir Jurzoles avatarai tokie panasus, kad man sunku buna atskirt, vis reik nika skaityt biggrin.gif
Atsakyti
Apkarpiau vakarykste tigrine lelija - dviem variantais, nezinau, kuris geresnis... unsure.gif Kvadrato variante gal per daug erdves aplink palikau, bet man grazus tas akvarelinis fonas (nors tikriausiai pats objektas nuotraukoje turetu butu svarbiau negu fonas? unsure.gif)

user posted image

user posted image

Ir dar viena nuotrauka is makro serijos. Sita turbut nurasysit i 50-mecio atviruku kategorija ir visai nekomentuosit blush2.gif Bet as taip mokausi, geles fotografuodama... ax.gif

user posted image
Atsakyti
Labukas,
frederica gaila kad toks oras krikstynoms ispuole, bet dar blogiau kas tokiu oru vestuves svencia, isvis baisu fotkintis ir fotkint.
Patiko koliazas "berniuko svajone", perziurejau kristingos berods foto su daug merginu, pora man visai patiko. , nors nepasakyciau kad ten makijazas akcentuotas visur blankokas toks, ir nieko mandro, nors gal tos mergaites norejo tokio, nezinau.
Jurate ligu leliuko foto rode, grazu man visai, tik sviesinciau ir patvarkyciau pacia foto, kepuryte faina pas leliuka.
As rugsejo pradzioj irgi krikstynas turesiu, drauge paprase pafotkint, jezau kaip bijau, nu bet tikiuos gausis kas nors. labai noreciau kad ora sgeras butu.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 08 20, 11:51)
fredericos ir Jurzoles avatarai tokie panasus, kad man sunku buna atskirt, vis reik nika skaityt biggrin.gif

blink.gif Geras, as tik dabar pastebejau... Ir iskart matau, kad manoji nuotrauka, palyginus su fredericos, baisiai jau megejiska... horizontas per viduri, saules takas irgi, priekinio plano ner... cia pagal Kelby save kritikuoju ax.gif Bet man labai miela ta nuotrauka (Pichola ezeras Udaipure, Indijoje), nors ir netobula... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 20 rugpjūčio 2011 - 11:59
kaip noreciau tokiu leliju turet savo gelyne, kokios grazios sakes.
man kvadratas patiko ir dar patinka kad net visi plaukeliai matosi. faina ta makro fotografija , kada nors isitaisysiu stikla tokiam tikslui.
Atsakyti