Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 08 21, 13:23)

Ar man vaidenasi, ar čia su blykste fotografuota? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 21, 12:17)
liaudiskai, teoriskai man tie nustatymai aiskus, bet va kai jau reikia paveiksluoti prastame apsvietime tai iskart susimaunu sad.gif

O gal tu tiesiog ne nuo to galo pradedi? g.gif Gal pirma paeksperimentuok geram apsvietime, kaip tie nustatymai vienas su kitu draugauja, isbandyk skirtingus variantus, paziurek, kas gausis - ir tik tada, kai jau busi mazdaug tikra, kad ne tik teoriskai, bet ir praktiskai tau daugmaz aisku, kokie kada turi buti nustatymai, imkis fotografuoti prastam apsvietime? As cia is savo praktikos, nes apie nustatymus irgi kol kas tik teoriskai nusimanau, ir prastam apsvietime man irgi kaip kada gaunasi... blush2.gif
Atsakyti
Paprasta, su Tavo švente! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2011 08 21, 13:17)
Na po vakaryksciu pasisakymu as irgi jau supratau, kad su ISO kartais persistengiu  doh.gif  O kodel tada su 800 ISO ir net su pliusiniu EV foto visiskai tamsi gavosi?  g.gif  Nu liaudiskai, teoriskai man tie nustatymai aiskus, bet va kai jau reikia paveiksluoti prastame apsvietime tai iskart susimaunu sad.gif

o ka pliusinis EV reiskia, ar zinai?

vakare kambary ne ka ir isgausi kitokio. f skaiciuka sumazini kiek gali, islaikyma, kad ranka nesudrebetu, o iso kiek leidzia fotikas, kad taskais nenueitu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 21 rugpjūčio 2011 - 12:31
QUOTE(Ka @ 2011 08 21, 12:25)
Ar man vaidenasi, ar čia su blykste fotografuota?  biggrin.gif

Nu jau kurgi... neizeidinekite manes, as namu darbus saziningai darau! lotuliukas.gif Tikrai be blykstes, ir netgi ekspozicija nuline, nes pastumus i desine, iskart isdegimai atsirado. Tik apsvietimas (staline lempa) tiesiai i objekta (is pradziu bandziau issklaidyta sviesa, bet gaudavosi pilka), tai gal del to taip atrodo? unsure.gif

Hmmm... apie "neizeidinekite" tai siaip jau juokavau... tikiuosi, taip ir perskaitete... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 rugpjūčio 2011 - 12:43
paprasta, frederica jau viską išsakė, tai tiesiog - su Tavąja diena! 4u.gif
Atsakyti
Radau aš tą rankinį WB..biggrin.gif
Atsakyti
Paprasta - sveikinimai gimtadienio proga 4u.gif

P.S. o is kur jus zinot kada kurios gimtadieniai? g.gif As irgi noriu bigsmile.gif

QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 13:07)
Tai jei šiti pusiau automatiniai, tai kokie tada rankiniai? Kaip sakant, kuo labiau į mišką, tuo daugiau medžių  doh.gif

Pati palyginus neseniai atlikau visus privalomus N.D., ir is neprivalomu liko tik lasai. Tai tau patarsiu - perskaityk fotoaparato knygute (kuri paprastai buna neplona) ne viena ir ne du kartus, kai kazkas bus neaisku, joje pirma paieskok. Ten daug info. Ir tada nekils tokiu klausimu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 13:49)
Radau aš tą rankinį WB..biggrin.gif

Na va thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 21, 13:31)

Nu, jetus, nejaugi tikrai tokia ragana vakar pasirodžiau.. blink.gif unsure.gif biggrin.gif Ir beje, prašom mane tujinti. Čia forumas, o ir aš dar tikrai jauna.
Jei be blykstės, tai sveikinu, atrodo, kad dirbtiniam balta. smile.gif
Atsakyti
Aciu uz nuomones visoms! smile.gif

Ka, o tai nenescia moteris jau knygu negali skaityt va taip sau gamtoje su vysniomis ar arbata?! biggrin.gif Kazkaip prajuokino. Juk net pilvo jokio nesimato. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 21, 12:23)
Dar vienas 5-ojo ND bandymas...  doh.gif

uzskaitau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 08 21, 14:02)
Ka, o tai nenescia moteris jau knygu negali skaityt va taip sau gamtoje su vysniomis ar arbata?!  biggrin.gif  Kazkaip prajuokino. Juk net pilvo jokio nesimato.  4u.gif

Gali, gali! Nieko nesakau. Man paskutiniame koliaže taip susirodė. biggrin.gif
Atsakyti