Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 10:06)

pirmas blogai 4u.gif antras blogai, surasyk f kokiais fotkini ir paskutintas blogai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurik@.k: 21 rugpjūčio 2011 - 11:11
QUOTE(eurik@.k @ 2011 08 21, 12:07)
pirmas blogai  4u.gif antras blogai, surasyk f kokiais fotkini ir paskutintas blogai

O kas konkrečiai blogai? g.gif
Papildyta:

1 - 5.6

3 - 7.1

5 - 5.6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondeee: 21 rugpjūčio 2011 - 11:15
QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 10:14)
O kas konkrečiai blogai? g.gif

nemoku rasydama aiskint , man reikia gyvai biggrin.gif

1. negerai ,vienoj vietoj turi objektyva sukiot o ne fotika,Fotografuojame tris, priešais fotoaparatą padėtus daiktus, paeiliui fokusuodami į pirmą, antrą, ir trečią.

2 a tu matai skirtuma tarp ju , as ne, man jos vienodos , bandyk maziausia f , vidutini ir didziausia , 4u.gif

wb man rankinis melynuoja
Atsakyti
blondeee, man beveik visos tavo ND nuotraukos siek tiek nefokuse atrodo... unsure.gif

1 ND - nuotraukos laukas turetu buti vienodas, visi objektai matytis, tik fokusas turi buti vis ant kito objekto.
2 ND ir 4 ND - as nematau skirtumo, ypac tarp 2-os ir 3-os nuotrauku
5-ame ND turetu buti is viso 6 nuotraukos, o as matau tik 3. Tas rankinis, kuris idetas, man irgi melynuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 21 rugpjūčio 2011 - 11:42
QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 12:06)
Mano namų darbai:

Pirmas negerai. Ne taip fokusuojama ir dar man atrodo, kad ranka sudrebėjo. Geriausia fotoaparatą pasidėti stabiliai.
Antras negerai, nes nėra skirtumo tarp nuotraukų. Ausinę (jei ją dar fotografuosi) pasidėk toliau nuo fono. Rinkis kitokį fokusavimo kampą. Bus lengviau. 4u.gif
3 ir 4 lyg ir gerai, bet fokuso tai trūksta. O va, 5 teks perdaryti. Natūraliame lyg truputėlį geltonuoja, o dirbtiniame mėlynuoja.
Kažkaip manau bus geriausia visus ND perdaryti. Kad būtų fokuse, kad matytum kas turi keistis ir suprastum kaip draugauja nustatymai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 21 rugpjūčio 2011 - 11:44
QUOTE(Jurzole @ 2011 08 21, 12:41)
blondeee, man beveik visos tavo ND nuotraukos siek tiek nefokuse atrodo...  unsure.gif

1 ND - nuotraukos laukas turetu buti vienodas, visi objektai matytis, tik fokusas turi buti vis ant kito objekto.
2 ND ir 4 ND - as nematau skirtumo, ypac tarp 2-os ir 3-os nuotrauku
5-ame ND turetu buti is viso 6 nuotraukos, o as matau tik 3. Tas rankinis, kuris idetas, man irgi melynuoja...

Pas mane nėr pusiau automatinio wb schmoll.gif

Dėkui už kritiką, einu perdaryt kas blogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 12:49)
Pas mane nėr pusiau automatinio wb schmoll.gif

Dėkui už kritiką, einu perdaryt kas blogai smile.gif

Pusiau tai bus saulytė, lemputė ir kiti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2011 08 21, 11:49)
Pas mane nėr pusiau automatinio wb :mm

O? Nezinojau, kad taip buna... unsure.gif Dabar tik pamaciau, kodel rankinio naturaliam apsvietime nerodo - kazkur nuteriojai uzdaranti lauztini skliausta. Paziurejau - man lyg ir negeltonuoja, bet as jau sakiau, nebepasitikiu savo akim po begaliniu 5-ojo ND bandymu doh.gif
Atsakyti
Paprasata, paprastai, va taip paprastuoju būdu, būk paprastai nepaprasta.
Su gimtadieniu Tave. Paprasto ir skanaus juoko, paprastos be rūpesčių dienos, nepaparastai skanaus torto. Gerų ir paprastų vaikų, parasto ir nuoširdaus vyro, paprastų pokalbių ir nepaprastų svajonių.
Būk paprasta ir nepaprastai laiminga!!!
Myliu Tave.
Atsakyti
sveikos

pagelynejau ir as siek tiek. ka manot smile.gif ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
paprasta sveikinu su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
prisidedu ir as prie sveikinimu paprastai 4u.gif
Atsakyti