Dėkui Noisy-B ir 3kitten
Paprasta jau kelias foto mačiau, tikrai puikiai, ypač ta oro uoste
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 22:57)
juk fotografijoje svarbiausia yra šviesa, kad ir koks geras fotikas, kad ir koks geras objektyvas, šiknoj jis gerai nefotkins atsiprašau už palyginimą, bet jis tinkamas
jėėė, va pagaliau atsirado vaizdingas pasakymas apie prastą apšvietimą
Merginos, kaip jus atrasti FB???
Ir šis atradimas (kad fotografavimui labai svarbu šviesa) man buvo didžiausias nuo tada kai pradėjau mokytis fotografijos.
sandrutia, prašom, paraše
Papildyta:
Man labai liūdna po meet'o, labai liūdna, ir kuo toliau tuo labiau Taip buvo gera. Nu.
Papildyta:
Man labai liūdna po meet'o, labai liūdna, ir kuo toliau tuo labiau Taip buvo gera. Nu.
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 23:04)
aš tai FB Kokkino-foto
QUOTE(rG @ 2011 08 20, 22:07)
Ir šis atradimas (kad fotografavimui labai svarbu šviesa) man buvo didžiausias nuo tada kai pradėjau mokytis fotografijos.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 08 20, 22:08)
aš tai FB Kokkino-foto
aciu! like like like
QUOTE(3kitten @ 2011 08 20, 22:24)
Frederic - na jau sorry,bet norint galima visur padaryti gerų foto, net ir kavinėje. Tik reikia fantazijos ir noro. Aisku, čia mano nuomonė, bet aš niekada nenukelčiau fotosesijos, ypač ta proga. Kita diena fotosesija aišku galima daryt, bet tai ir bus tik kitos dienos fotosesija.
Žinoma, kad galima, kitas klausimad ar to nori žmogus kuris mane kviečiasi, pažiūrėjus mano nuotraukas nelabai panašu, kad mėgčiau kavinėse fotkint.
Ai, tie to, matau, kad šiandien visvien nesusikalbėsim.
Dėkui, merginos
Aš čia
http://www.facebook....113366168731244
QUOTE(Sandrutia @ 2011 08 20, 22:04)
Aš čia
http://www.facebook....113366168731244
Flickre sulaukiau vos poros komentaru. Gal cia ju bus daugiau?..
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 08 20, 23:12)
manęs FB kaip fotografės nėra man FB atrodo didžiausias spamas koks tik gali būti man tas "spauskite like" per gerklę lenda nu gal kada pakeisiu nuomonę ir prisiregisruosiu su savo darbais ten pokolkas tik asmeninę anketą turiu
Pas man ir tik asmeninė
Sandrutian, paraše turiu įdėjusi savo sukurto blogo nuorodą